PROSIM O ZMAZNIE ALEBO LOCK !!!
PROSIM O ZMAZNIE ALEBO LOCK !!!
OK. MOZTE ZAMKNUT TEMU !!!
Re: POMOC !!
Tak to musíš hádam ty sám vedieť, čo chceš povedať - respektíve čo cítiš. To my ti nepovieme. V každom prípade, porušil si morálne pravidlo. Mal by si sa s ňou porozprávať o svojich a o jej pocitoch z toho, čo sa stalo.
Re: Uzil som si s nevlastnou sestrou. Co dalej?
ake moralne pravidlo ?
proste ste si uzili, nic na tom nieje, dalej by som to nieriesil, aby si nebol neskor sklamany.
...
...
Tak aspoň pre mňa to morálne pravidlo je. Či to je, alebo nie je moja vlastná sestra, obecne platí, že to je "sväté" a nedotýkam sa toho. Rovnako neflirtujem s priateľkami mojich kamarátov a podobne. Pravdou však zostáva, že každý máme svoje vlastné morálne pravidlá (v lepšom prípade), ktoré majú svoj význam.
ona je moja skoro nevlastna sestra. ja mam otca aj matku aj ona... moj otec a jej mama sa dali do kopy az teraz... nezijeme spolu... ale urcite sa s nou o tom chcem porozpravat. len neviem ako zacat a co povedat.... VDAKA
Ale na druhej strane to je dnes uplne normalne , tolko rozvodov , ej to tak premiesane ze az
Pokiaľ to nie je pokrvná rodina, nechápem kde je problém....
This. Technicky vzato, rodina nie ste.Pinhead napísal:Pokiaľ to nie je pokrvná rodina, nechápem kde je problém....
To môže byť pravda, ale tiež nemusí. Krv tvorí rodinu len z časti. Ak by si napríklad môj otec zobral inú ženu a tá už mala dcéru s ktorou by som sa vyspal, tak by to mohol byť pre mňa problém. Čo ak by som sa do nej zaľúbil? Naši rodičia by sa ešte k tomu rozhodli spojiť domácnosti. Príde mi to minimálne zvláštne, aby som žil s niekým v rodinnom vzťahu a zároveň vo vzťahu partnerskom (alebo len nažíval v rodinnom vzťahu s niekým, s kým som mal viac).
Osobne s tým súhlasím, je to porušenie morálneho pravidla, ale tak človek je tvor, ktorý sa vie zmýliť..lama2d napísal:Tak aspoň pre mňa to morálne pravidlo je. Či to je, alebo nie je moja vlastná sestra, obecne platí, že to je "sväté" a nedotýkam sa toho. Pravdou však zostáva, že každý máme svoje vlastné morálne pravidlá (v lepšom prípade), ktoré majú svoj význam.
Prečo od nás chceš, aby sme Ti dali do úst slová, ktoré možno Ty tak necítiš..lucash99 napísal:TAK PROSIM PORADTE CO JEJ MAM POVEDAT ??? Ma to byt nieco ze ju mam rad, alebo ze sa mi to pacilo alebo sa jej nemam nic pytat- ALE TO BY SOM NECHCEL AKO SOM UZ VYSSIE POVEDAL.... VDAKA ZA RADY !!!
Ja neviem, čo sa Ti odohráva v hlave..
Nie ste síce pokrvní súrodenci a v dnešnej dobe je už možné skoro všeličo..
Napr.: Môj oco má bratranca, ktorý si vzal za ženu nevlastnú sestru môjho otca..
Čiže daní manželia sú nevlast. bratranec a sesternica..
Nejde však o pokrvné puto, čiže, aj keď je podľa mňa to vaše zblíženie proti morálke a chceli by ste spolu niečo riešiť, tak ostatní to musia rešepktovať..
Btw. : Vy ste sa spolu akože vyspali ..?
nie nevyspali.... ale nebolo k tomu daleko.wrtulka33 napísal:
Osobne s tým súhlasím, je to porušenie morálneho pravidla, ale tak človek je tvor, ktorý sa vie zmýliť..
Prečo od nás chceš, aby sme Ti dali do úst slová, ktoré možno Ty tak necítiš..
Ja neviem, čo sa Ti odohráva v hlave..
Nie ste síce pokrvní súrodenci a v dnešnej dobe je už možné skoro všeličo..
Napr.: Môj oco má bratranca, ktorý si vzal za ženu nevlastnú sestru môjho otca..
Čiže daní manželia sú nevlast. bratranec a sesternica..
Nejde však o pokrvné puto, čiže, aj keď je podľa mňa to vaše zblíženie proti morálke a chceli by ste spolu niečo riešiť, tak ostatní to musia rešepktovať..
Btw. : Vy ste sa spolu akože vyspali ..?
a ja nechcem presne slova
Tak ak v tom ďalej nechceš/ te pokračovať, tak normálne..lucash99 napísal: nie nevyspali.... ale nebolo k tomu daleko.
a ja nechcem presne slovaja len asi ako by som sa jej mal opytat ci s tym ona nema nejaky problem....
Opýtaj sa jej ako to berie ona a čo si o tom celom myslí..
Z toho vyvodíte, čo a ako ďalej, či sa to nechá tak a zabudnete na to..
Takze najprv nám potvrď, že tam nie je žiaden pokrvný zväzok.
Ak nie je, tak si najrpv ty vo vlastnej hlave rozmysli, že čo si o tom myslíš. Či to chceš ďalej rozvádzať, či máš nejaké morálne zábrany alebo výčitky svedomia. Následne, keď si to rozmyslíš, tak sa stretnite povedz jej na čo si prišiel a ona nech ti povie, čo si o tom myslí ona. K záveru dospejete.
Ďalšia možnosť je, že sa o tom proste rozprávať nebudete ako by sa nikdy nič nestalo a všetko je OK (poznám takých ľudí, to ale musíte byť také povahy, že obaja neriešite, čo ty asi nebudeš).
Ak nie je, tak si najrpv ty vo vlastnej hlave rozmysli, že čo si o tom myslíš. Či to chceš ďalej rozvádzať, či máš nejaké morálne zábrany alebo výčitky svedomia. Následne, keď si to rozmyslíš, tak sa stretnite povedz jej na čo si prišiel a ona nech ti povie, čo si o tom myslí ona. K záveru dospejete.
Ďalšia možnosť je, že sa o tom proste rozprávať nebudete ako by sa nikdy nič nestalo a všetko je OK (poznám takých ľudí, to ale musíte byť také povahy, že obaja neriešite, čo ty asi nebudeš).
-
Peter_Retep
VIP
ako ked tam nie je ziadny pokrvny zvazok tak dajme tomu ze nic hrozne sa nestalo. vychrapali ste sa a zrejme to uz nebudete chciet opakovat 
nie pokrvny zväzok nie je !!!
Nespali spolu ..Peter_Retep napísal:ako ked tam nie je ziadny pokrvny zvazok tak dajme tomu ze nic hrozne sa nestalo. vychrapali ste sa a zrejme to uz nebudete chciet opakovat
-
Peter_Retep
VIP
aha tak som to zrejme prehliadol...tak potom co tu riesi??? ked si jej teda nevymietol komin tak sa nic nestalo chlape...vzchop sa!
a ked mi nie je lahostajna ?!?!.... ako sa s nou porozpravat ci to bolo iba z opilosti alebo aj z citov ???
-
Peter_Retep
VIP
lucash99: Netajim sa tym ze som trochu egoista, egocentrik a mam trosku pokriveny rebricek hodnot a moralky ako takej. Ale su v zivote proste veci ktore sa nerobia, a to ze citis nieco k nevlastnej sestre je trochu silna kava aj pre mna. Urcite si mlady chalan a zien zazijes este na mraky. To co opisujes ze si zazil so svojou sestrou ber ako zabavku ale nepocitaj ze sa to zopakuje. Zaverom to len zhrniem a odpoviem ti: neprerus s nou kontakt ale nijako ani neries tieto veci, ked sa to dievca o tom bude chciet rozpravat tak tuto temu otvori. Nemysli na nu, nepredstavuj si aky by bol vztah s nou alebo kieho boha s nou vlastne chces mat. Radsej chod von a vymet kminy inym babam (napr. dnes v sobotu to bude v kluboch zit - mas aspon inspiraciu
)
ja som z toho pochopil ze tam krvne pribuzenstvo neni tak jaky problem? Ako ano mozno tam je to ze tvoj tato a jej mama ale tak si zober ze to je v podstate len blba zhoda okolnosti ze to tak je... Jako ja na tom nic moralne zleho nevidimlucash99 napísal:ona je moja skoro nevlastna sestra. ja mam otca aj matku aj ona... moj otec a jej mama sa dali do kopy az teraz... nezijeme spolu... ale urcite sa s nou o tom chcem porozpravat. len neviem ako zacat a co povedat.... VDAKA