nefunkčná wifi sieť
nefunkčná wifi sieť
mám problém, mám v izbe verejnú wifi sieť ale nejde mi na ňu pripojiť aj keť mám 90% signál dám pripojiť a napíše mi že na sieť sa nedá pripojiť nevieťe niekto prečo??
Re: nefunkčná wifi sieť
verejna wifi siet znamena ze je to nejaky free hotspot z nejakej kaviarne alebo proste chytas wifi od suseda kt. si na nu nedal heslo......ak je to 2. pripad povedal by som ze tam je nastavene filtrovanie mac adries a vtedy je heslo zbytocne
neviem mam tam napísané že verejná nezabezpečená sieť
koli filtrovaniu mac adries, ten koho je ta siet, ma na nu nastavene filtrovanie mac adries t.j. pripojit sa na nu mozu zariadenia iba ktore on povoli
asi je to nemožné ale nedá sa to nejak oklamať??
Urobiť si vlastnú sieť...
nejak nechápem
Tak po lopate. Sused má auto. Chcem sa ním prevážať. Ako to mám urobiť?
požičiam si ho 
Ja len tak, predsa keď je sieť verejná, tak bez hesla. Niektoré reštiky, knižnice, kaviarne, letiská, a nekde aj celé námestia.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ale keďže je tam MAC filter tak nieje verejná... dá sa to oklamať stačí si zmeniť MAC adresu na takú aká je povolená vo filtri ak chceš tu je o tom téma http://www.hojko.com/prelomenie-wep-s-b ... 17862.html tam je aj o tom ako sa dá obísť MAC filter ale pozor pripojenie sa na takú sieť nie je úplne legálna činnosť
Radšej by som sa ku takému nevyjadroval... nerobím problémy nikomu.
-
hrban
Addict
keď si niekto nevie zabezpečiť sieť nech čaká, že sa niekto šikovný napojí ...
Síce chápem, ale aj tak. Rozumíš tomu, takže nepoškodíš, nie? Ťažiť z nevedomosti iných - mňa by to netešilo. Nebol by som tu a bol by som kriminálnikom...
-
hrban
Addict
hej ale keď provider v BB používa MAC filter a WEP heslo ako ochranu tak nepripoj sa keď si študent informatiky
, ok ale dosť OT
Vieš, jedna vec je ísť gratis bez postranných úmyslov, a druhá vec je zneužiť cudzie IP ku kriminalite. A žial je to pričasté. proti študentom nemám nič, nemajú na net. A že si ľudia nechránia WIFI - často nevedia ani to, že sa to dá zneužiť. A keby si bol práve ty zneužitým? Vži sa do situáce, že niekto Tvoje IP zneužije ku organizovanej kriminalite, a pochopíš aj moje stanovisko. Neznalosť zákona neospravedlňuje. A bolo to z jeho IP... vieš si predstaviť tie problémy?