Skúsiť to?
Skúsiť to?
Ahojte, v nasledujúcich pár riadkoch by som vám chcel priblížiť moju situáciu a zároveň tak poprosiť o radu.
Takže cez leto som sa spriatelil s partiou báb, no jedna z nich mi učarovala zvlášť. Je z nášho mesta, o rok staršia a celkom milá, rozumná a samozrejme pekná baba. Dosť sme sa tak skamarátili, no po prvom takom vážnejšom stretnutí nastal zlom a zo všetkého vycúvala. Podľa jej najlepšej kamarátky, s ktorou som mimochodom dobrý kamarát aj ja, bol problém v tom, že bola sklamaná z predchádzajúceho vzťahu a bála sa, že sa to zopakuje. Avšak vtedy ma zarazila veta, že všetko okolo mňa by rada vrátila späť, nepovedala mi to osobne a preto som vôbec nepochopil o čo ide. Chcel som na ňu zabudnúť, čo sa mi aj podarilo. S odstupom času - konkrétne pred dvoma dňami mi nečakane napísala. Zdalo sa mi to dosť tak čudné a totálne to zaklincovalo to, čo mi povedala tá kamarátka. Vraj sa tej babe páčim, že to oľutovala a je krava, že bola vtedy ku mne taká hnusná. Teraz mám z toho všetkého úplne zmiešané pocity a neviem čo robiť. Odvtedy som nemal žiadnu babu, takisto ako ona, no nemôžem povedať že sa mi stále páči tak ako predtým. Fakt neviem a budem veľmi rád, ak niekto niečo napíše.
Vopred všetkým ďakujem.
Takže cez leto som sa spriatelil s partiou báb, no jedna z nich mi učarovala zvlášť. Je z nášho mesta, o rok staršia a celkom milá, rozumná a samozrejme pekná baba. Dosť sme sa tak skamarátili, no po prvom takom vážnejšom stretnutí nastal zlom a zo všetkého vycúvala. Podľa jej najlepšej kamarátky, s ktorou som mimochodom dobrý kamarát aj ja, bol problém v tom, že bola sklamaná z predchádzajúceho vzťahu a bála sa, že sa to zopakuje. Avšak vtedy ma zarazila veta, že všetko okolo mňa by rada vrátila späť, nepovedala mi to osobne a preto som vôbec nepochopil o čo ide. Chcel som na ňu zabudnúť, čo sa mi aj podarilo. S odstupom času - konkrétne pred dvoma dňami mi nečakane napísala. Zdalo sa mi to dosť tak čudné a totálne to zaklincovalo to, čo mi povedala tá kamarátka. Vraj sa tej babe páčim, že to oľutovala a je krava, že bola vtedy ku mne taká hnusná. Teraz mám z toho všetkého úplne zmiešané pocity a neviem čo robiť. Odvtedy som nemal žiadnu babu, takisto ako ona, no nemôžem povedať že sa mi stále páči tak ako predtým. Fakt neviem a budem veľmi rád, ak niekto niečo napíše.
Vopred všetkým ďakujem.
Re: Skúsiť to?
Nadviaž kontakt.
Však už z toho príspevku vidím, ako ti behá po rozume. Odpoviem ti na tvoju otázku z názvu témy - Áno, skúsiť to a najlepšie nemať pri tom nejaké prehnane očakávania.
skús to... kontaktuj ju... a hlavne sa rozprávaj s ňou! a nie že "kamoška povedala" .. tzv. "prostredník" nerobí dobrotu...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...podľa mňa sama nevie čo chce, ale ak ti to nevadí, môžeš to risknúť...brániť ti nemôžem...
No bez tej kamarátky, by som to ani nezistil - teda ak by mi to nepovedala sama tá baba.kafiatko napísal:skús to... kontaktuj ju... a hlavne sa rozprávaj s ňou! a nie že "kamoška povedala" .. tzv. "prostredník" nerobí dobrotu...
A v kontakte s ňou som, ale ako píšem neviem sa rozhodnúť a či to s ňou risknúť.
- presne toto isté som si myslel, alebo si skôr myslím potom čo začala mať "záujem"....podľa mňa sama nevie čo chce, ale ak ti to nevadí, môžeš to risknúť...brániť ti nemôžem...
urcite sa s nou stretni, pozvi ju niekam a uvidis ako sa bude teraz chovat, je len na tebe ci jej das este sancu, ale ocividne ano, kedze myslis na nu
len na stretku nevytahuj, ze ti vasa spolocna kamaratka dala nejake info, toto v ziadnom pripade. spravaj sa normalne ako keby si nevedel o tom. bud sam sebou. a uvidis co z toho bude.
vela stastia a daj vediet
vela stastia a daj vediet
Zdravím!
Raz ona nevie, lebo bola sklamaná z predošlého vzťahu.. Teraz zase Ty nevieš, či to risknúť..
Ach jáj.. Však, keď budete stále takí neistí a pokakaní, tak ani nič nezískate..
Sklamania k životu patria, ale niekedy sa aj risk zvykne vyplatiť ..
Podľa mňa by si mal skúsiť ju pozvať von, pokecať a uvidíte ako to pôjde ďalej..
Snáď vám to vyjíde !
Raz ona nevie, lebo bola sklamaná z predošlého vzťahu.. Teraz zase Ty nevieš, či to risknúť..
Ach jáj.. Však, keď budete stále takí neistí a pokakaní, tak ani nič nezískate..
Sklamania k životu patria, ale niekedy sa aj risk zvykne vyplatiť ..
Podľa mňa by si mal skúsiť ju pozvať von, pokecať a uvidíte ako to pôjde ďalej..
Snáď vám to vyjíde !
Viete čo ľudia, tak ja to skúsim.
Zavolám ju pár krát von a uvidím aké to bude z jej strany. Podľa toho sa zariadím a buď budem v tom pokračovať, alebo nie a nechám to plávať. Veď nakoniec môžeme byť len kamaráti, aj keď neviem či by to fungovalo.
Zavolám ju pár krát von a uvidím aké to bude z jej strany. Podľa toho sa zariadím a buď budem v tom pokračovať, alebo nie a nechám to plávať. Veď nakoniec môžeme byť len kamaráti, aj keď neviem či by to fungovalo.
pravdepodobne budeš myslieť na nu inak, ako na kamarátku, a takéto stretnutia v partii by ťa ubíjali... ale to je len možno môj prípad... jednoznačne by som do toho išiel, ako ako vraveli chalani hore, neočakávaj nič, lebo budeš len zbytočne sklamaný keby to nevyšlo
Ak by som povedal, že niečo veľké od toho očakávam tak by som klamal.maj.kl napísal:pravdepodobne budeš myslieť na nu inak, ako na kamarátku, a takéto stretnutia v partii by ťa ubíjali... ale to je len možno môj prípad... jednoznačne by som do toho išiel, ako ako vraveli chalani hore, neočakávaj nič, lebo budeš len zbytočne sklamaný keby to nevyšlo
V každom prípade napíšem ako to nakoniec skončilo.