Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Viacmenej iba bugfixy, nove safari a plno malych vylepseni http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Changelog som si pozeral, mňa zaujíma, či je nejaká zmena rýchlosti
A to si, samozrejme, z changelogu nenaštudujem.
Oka, jedna zaujimava otazka, da sa zistit, co sa pocuvalo na iPhone?
nepotvrdim ti to na 100%, ale mam pocit, ze itunes si robi statistiku s pocuvanostou pesniciek v playlistoch...
-
Alex481991
Medium Star
samozrejme že mam dostatok penazi...Stopa napísal:A mas tam dostatocnu sumu + nejake to euro (alebo 2) navyse na autorizovanie karty?
Tak buď som od včera večera oslepol(nemyslím), alebo po update softwaru tie bodky zmizli....Takze chvalabohu bohu....
Dnešná akcia: SUPER MEGA WORM - FREE
http://itunes.apple.com/us/app/super-me ... 41990?mt=8
Aj Galaxy on Fire jednotku som dnes stiahol zadarmo.Ak si dobre pamatam, tak ju asi pred mesiacom kamarat kupoval asi za 4eura....Tvl, ten iPhone ma tak genialny zvuk, ze som este taky ani nepocul, a to som mal uz celkom vela playerov a nie kazdy bol lacny....Filipito napísal:Dnešná akcia: SUPER MEGA WORM - FREE
dnes som objavil zaujímavú stránku... http://pcexpres.sk/odblokovanie-aktualizacie 15€ za aktualizáciu
. To musí byť dobrý biznis 
Dajú sa nejako sťahovať videá z youtube priamo do iPhonu? 
Ak máš JB tak si stiahni MxTube z Cydie
-
Shark NX
Addict
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Čo to máš za kryt prosím ťa? Je to na štýl Apple Bumper?mirot106 napísal:Dopĺňam foto, ako to vyzerá....
Nie, je to kryt aj na zadok telefónu, bolo to kúpené v jednom obchode s mobilmy asi za 10euro.
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2011, 21:31)
Zajtra Ti to kľudne vyfotím...
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2011, 21:31)
Zajtra Ti to kľudne vyfotím...
-
PAuLi3
Darca
Zdravim pani, mam mensi problem z iphone a PC, predvcerom som si vsimol, ze po pripojeni Ip do PC mi vypise tabulku s chybou "USB device not recognized", nerozpozna ho ani Itunes
Tak som skusil reinstall Itunes - nepomohlo
Skusil som odpojit PC od El. siete - toto pomohlo pri prvom pripojeni, no po par sekundach po pripojeni zase naskocila tabulka a po naslednom odpojeni a pripojeni zase len ta ista tabulka s chybou
Uz fakt neviem kde moze byt chyba, viete poradit co by som mohol este skusist, okrem reinstallu Win-u ,co by bola blbost
PS: ostatne usb zariadenia (kluce, mys, ext.hdd, gamepad) funguju normalne po pripojeni, cize tuto hlasku mi vyhadzuje len po pripojeni Iphonu
Tak som skusil reinstall Itunes - nepomohlo
Skusil som odpojit PC od El. siete - toto pomohlo pri prvom pripojeni, no po par sekundach po pripojeni zase naskocila tabulka a po naslednom odpojeni a pripojeni zase len ta ista tabulka s chybou
Uz fakt neviem kde moze byt chyba, viete poradit co by som mohol este skusist, okrem reinstallu Win-u ,co by bola blbost
PS: ostatne usb zariadenia (kluce, mys, ext.hdd, gamepad) funguju normalne po pripojeni, cize tuto hlasku mi vyhadzuje len po pripojeni Iphonu
Nemas po ruke nejake ine zariadenie vyuzivajuce rovnaky konektor? (druhy iPhone, iPod, iPad) Nech mozeme vylucit ze bude nejaka mechanicka chyba v kabli.
-
PAuLi3
Darca
Tak nakoniec som zistil ze je chyba v kabli, ja mam na IP neoriginalny, a skusil origo od sestrinho ipodu a cez ten to ide normalne, takze problem vyrieseny, cize si musim kupit druhy kabel
Ludia naucte sa pouzivat aspon kable originalne, ked vam to skape pri flashi, tak budete plakat.
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Kolko krat mi skapal telefon pri jailbreaku a telefonu nic neni restore vsetko vyriesi. Pouzivam neoriginalny dock + origo nabijacku. No problemo
Akurat som objednal za 3 eura kabel z ebay-u. Dufam ze nebude robit problemy 
Rozpravam o kabli, nie dockuFilipito napísal:Kolko krat mi skapal telefon pri jailbreaku a telefonu nic neni restore vsetko vyriesi. Pouzivam neoriginalny dock + origo nabijacku. No problemo