Platenie s kreditkou v zahranici
Platenie s kreditkou v zahranici
Chcel by som zplatiti sluchadla na ebayi smaozrejme v dolaroch nevite aky velky je poplatok za platbu v cudzej mene mam VUB Banku a kartu Mastercard
-
zdravotnik
Light Professional
Re: Platenie s kreditkou v zahranici
Na ebay inak ako s účtom Paypal nezaplatíš. Takže najskôr si zriaď Paypal- Podobných tém je tu ako maku., len treba hľadať 
-
maciatko99
Medium Star
Pri takýchto platbách sa to prepočítava aktuálnym kurzom banky v účtovný deň. Okrem toho sa môže účtovať ešte poplatok za platbu, niekedy to býva pevný poplatok napríklad 1 euro, niekedy to môže byť napríklad pol percenta a tak podobne, záleží od banky, služby, typu karty a účtu.
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Pokiaľ viem, tak na ebay sa dá platiť aj embosovanou platobnou kartou, ktorá je uvoľnená na platby cez internet. Avšak veľmi málo predajcov akceptuje túto formu platenia. Drvivá väčšina používa paypal.
Čo sa týka poplatku tak je to odstupňované podľa výšky platby alebo to je nejaké percento zo sumy, ktorú platíš, neviem presne...
Čo sa týka poplatku tak je to odstupňované podľa výšky platby alebo to je nejaké percento zo sumy, ktorú platíš, neviem presne...