Dotazník - Apple - prosim o vyplnenie
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dotazník - Apple - prosim o vyplnenie
Takisto ako kolega pred pár dňami by som od Vás na ten istý predmet potreboval vyplniť tento dotazník. Všetkým ochotným ďakujem.
Re: Dotazník - Apple - prosim o vyplnenie
no tak som to zvládol aj ja.
mas to tam
Nejak sa tu množia dotazníky
.
Vyplnené
.
Vyplnené
mas to mat
-
Old Dirty Bastard
Guru
to sem všetci jednoslovne píšete "vyplnené", aby vedel komu má zvýšiť karmu alebo prečo? o.O lebo inak to nechápem.. (vysoká informačná hodnota príspevkov, určite ani autor témy bez tohoto nevedel, koľko ľudí mu vyplnilo dotazník, bude si musieť rátať vaše príspevky) vypĺňanie dotazníkov z čistej dobroty srdca. podobne ako v predošlej ankete, koľko dobrovoľníkov sa hneď našlo..
//vyplnil som to a prekvapivo nič za to nečakám
//johny541: *facepalm*
ku K- : ja som to čakal, ty lolo ;D presne na takúto reakciu som čakal, čiže žiadna sláva, nijako si ma neprekvapil a nešokoval tou K- a je mi to úplne u prdele, narozdiel od teba, ty onanátor (a všetci "vyplnení" v tejto téme).. a že môj príspevok tuna je mimo? no je, ale reagoval som ním na to, ako totálne mimo sú tie vaše. daj sa liečiť prosím ťa. lebo takto okato žobroniť o K+, to je dosť trápne.. čo s vami dokáže spraviť jeden zelený pásik na fóre, to je fascinujúce.. nejaký študujúci psychológ by tu o tomto kľudne mohol napísať diplomovku. PS: mohol si sa aj podpísať, neboj sa, nič ti neoplatím, mám to zablokované, nabudúce budeš vedieť
uplink: konečne jeden človek s konštruktívnou kritikou, ktorý prejavil aj názor a nie len post v štýle "hurr durr fap fap vyplnené hurrrrr", hallelujah
//vyplnil som to a prekvapivo nič za to nečakám
//johny541: *facepalm*
ku K- : ja som to čakal, ty lolo ;D presne na takúto reakciu som čakal, čiže žiadna sláva, nijako si ma neprekvapil a nešokoval tou K- a je mi to úplne u prdele, narozdiel od teba, ty onanátor (a všetci "vyplnení" v tejto téme).. a že môj príspevok tuna je mimo? no je, ale reagoval som ním na to, ako totálne mimo sú tie vaše. daj sa liečiť prosím ťa. lebo takto okato žobroniť o K+, to je dosť trápne.. čo s vami dokáže spraviť jeden zelený pásik na fóre, to je fascinujúce.. nejaký študujúci psychológ by tu o tomto kľudne mohol napísať diplomovku. PS: mohol si sa aj podpísať, neboj sa, nič ti neoplatím, mám to zablokované, nabudúce budeš vedieť
uplink: konečne jeden človek s konštruktívnou kritikou, ktorý prejavil aj názor a nie len post v štýle "hurr durr fap fap vyplnené hurrrrr", hallelujah
-
krankenwagen
Professional
Máš to mať.....otázka pár sekúnd 
-
DjBass
Darca
Thanks! Your response has been recorded.
hotovo ...
-
uplink
VIP
Škoda že si sa nepýtal aj na spokojnosť s apple produktmi, alebo niečo bližšie, ako sme s nimi spokojní, nespokojní, za čo ich považujeme a tak. Prišlo mi to ako dosť alibistický dotazník, nemastý, neslaný...nič proti. Ináč vyplnené.
Rád som pomohol...