určenie chyby v pc(modra obrazovka a pisane tam)
určenie chyby v pc(modra obrazovka a pisane tam)
potreboval by som radu,že čo znamena ked mi vyhodilo toto na notebooku...velmi vám budem vdačny
-
vikko78
Medium Professional
Re: určenie chyby v pc(modra obrazovka a pisane tam)
BSOD. tzv. modrá obrazovaka smrti....znamená, že máš niekde problém..môže to spôsobovať napr. prehrievanie nejakého hdw,alebo pomaly odchádajúceho hdw, alebo napr. aj nevhodné ovladače danného hdw...je tu veľmi veľa tém o BSOD..
BSOD nemusí vždy hovoriť o HW probléme. Konkrétne chyby 0x000000F4 hovoria o ukončení nejakého, pre windows dôležitého, procesu. Za tým môže stáť nejaký vírus, spyware, či iná háväď.
Odporúčam teda skonrolovať svoj antivir, či je aktualizovaný a urobiť komplet scan HDD na vírusy, spyware atď.
(Teda predpokladám, že nb ide používať a ukázalo ti to počas práce, však?)
Odporúčam teda skonrolovať svoj antivir, či je aktualizovaný a urobiť komplet scan HDD na vírusy, spyware atď.
Typický problém Win. Azda pozálohovanie dát a po rozhodeniu HDD nová inštalácia, raz do roka je to aj vhodné. Alebo obnova zo zálohy, pokiaľ je.
Prosim oradu tieš mi vihodi modru obrazovku odišiel mi hdd 120giga teras mAM 40giga ide pc ale niekedy vihodi samme soomarini začalo to tim že som chcel cpu žvišit teras sa obavam že dlho pc nepojde 
mal som zapnute youtube a rs bot automaticky ako som zapol notebook tak po 3minutach mi to vyhodilo...BX napísal:BSOD nemusí vždy hovoriť o HW probléme. Konkrétne chyby 0x000000F4 hovoria o ukončení nejakého, pre windows dôležitého, procesu. Za tým môže stáť nejaký vírus, spyware, či iná háväď.
už aj v minulosti mi to ukazalo zoparkrat + mi vyhadzuje dačo od nera taku talbulku a či ju chcem odoslať alebo nie take dačo
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2011, 13:04)
da sa tho nejako zbaviť???
jozino79
Skús to napísať znovu, neviem rozluštiť, o čo vlastne ide.
Skús to napísať znovu, neviem rozluštiť, o čo vlastne ide.
SKUŠAL SOM ŽVIŠIT POCESOR BIOSE DAL SOM NA MAX NO POTOM TO ZAČALO NAJPPRV ANI NEZAPOL TAK SOM SKUSIL JAMPER NABEHOL ALE HARDISK UŽ NIE VIHADOZVAL SAME SOMARINI NIEKEDI ANI NEZAPOL TAK SOM HO ZNOVA SKRATOVAL JAMPROM INŠTALOVAL XP PROFESIONAL NANOVO CHVILU IŠIEL ZASE SITEM PADOL HRADISK 120 GIGA UŽ VOBEC NEREAGUJE TERAS SOM NA 40GIGA ZATIAL IDEM ALE AJ TAK MI ROBI STALE PROBBLEMI NIEKEDY HO NAHODI AŽ NA DRUHY KRAT TELOPTA HARDISKU OKOLKO 50C
mne sa velmi prehrieva strana kde mam numericku klavesnicu furt je ta strana horuca a stred a a ľava strana chladna
jozino79
Tuším je problém asi iný, daj to do servisu. Predsa len...
lol7
Asi je tam procesor. Je to tak od počiatku? Pokiaľ nie - ide chladič procesora? /zistíš azda obrátky motorčeka v biose, alebo s pomocou SW/.
Tuším je problém asi iný, daj to do servisu. Predsa len...
lol7
Asi je tam procesor. Je to tak od počiatku? Pokiaľ nie - ide chladič procesora? /zistíš azda obrátky motorčeka v biose, alebo s pomocou SW/.
ROZMYŠLAM NA KUPE NOVEHO PC ZA ROZUMNU CENU ALEBO ZAKLADNEJ DOSKE ,ALE DIK ZARADU 
mne presne ta ista modra obrazovka vyskocila vzdy ked som vypinal PC , prestalo to ked som preinstaloval net framework