Budete pozerať? Malo by to ísť túto alebo budúcu nedeľu okolo deviatej na JOJke. Pôjde o to, že jeden profesor zistí, že na škole, kde učí, bo kedysi slávny hudobno-dramatický krúžok, teda glee krúžok a rozhodne sa ho vytiahnúť opäť k sláve. Stretne sa s nepochopením zo strany niektorých študentov, riaditeľa, členov učiteľského zboru i svojej tehotnej manželky. A GLEE Klub mu chce sabotovať aj trénerka miestneho rugby týmu, keďže veľa z jeho nových študentov pochádza práve odtiaľ. Vyzerá to dobre. Viac info je tu.
vedel som ze to niekto povie ale hajk schúl muzikál je kravina lebo tam spievaju iba tak lenze hen tam budu spievat ako na vystuoeniach a tak myslim ze to bude lepsie
nemam rad spievanie v serialoch/ filmoch. Nebavi ma to, dej to nikam neposuva a hned pretacam(cest vinimkam). Videl som tento serial na csfd s dobrym hodnotenim a myslel som, ze to zacnem pozerat, ale ked som zbadal o co pojde, tak ruky prec.
lenze ked sa vo filme spieva je to pre trapnost a spieva opisujuc situaciu ako v HSM alebo spievaju v zaujme predstavenia ako v Glee a v tom je rozdiel...
Ja som si po par ukazkach na Jojke stiahol par casti v originaly ze uvidim a ked sa zapaci tak sa do toho pustim a dnes mam ukoncenu prvu seriu ..nieje to pre narocnych a obcas je to riadne pritiahnute za vlasy(hlavne tie parikovania/intrigy jak z telenovely) a mal som chut to nechat tak no pesnicky v ich prevedeni ma chytaju, Sue a jej hlasky tiez stoja zato aaa celkovo som si serial dost oblubil a to dobre previsuje..nieje to totalna pecka ale nemam v plane zanevriet na Glee
no musim povedat ze vsetko co sa mi pačilo bola akurat tak pesnicka v ukažkach .. ( Nelly - Just a Dream ) co som videl kusok mozno nejakej 10tej časti ..vobec ma to nejak nelakalo..
Glee je pohoda dali dobrý vysielací čas i keď si to radšej pozriem na nete aj to len niekedy, na to proste musí byť nálada, komu sa nepáči nech to nepozerá ...