Zdravím vospolok
Chcel by som sa opýtať na Vašu skúsenosť s inzertným portálom bazos.sk. Ako hodnotíte ich prístup?
V poslednej dobe mi mažú všetky inzeráty. Je jedno, či boli klasické alebo topované - automaticky som zaradený do blacklistu. Odpoveď z ich strany ešte nikdy neprišla.
Jasom ztamad kupil psa notebook a predal jeden account a modelove kolajisko. Nikdy ziaden problem. Inzeraty mazali po 2 mesiacoch (maju to zakotvene v podmienkach) po naslednom opatovnom pridani opat baz problemov
Ja som pravidelne daval inzeraty na bazos a nikdy som nemal problem... da sa povedat ze som ich tam stale mal cca 3-4 a pi dvoch tyzdnoch som mazal...ked som predal tu vec atd
Bazoš je no mans land, ide len o to na koho natrafíš. Sú tam aj féroví a super ľudia, ale sú tam aj hovadá čo o*ebávajú, nie je to komunita podobná žiadnemu portálu, ani obchodnému domu, alebo e-shopu. Vyslovene krajina nikoho.
V mojom prípade sa našli aj takí, ktorí nemali problém poslať € na účet vopred, prípadne časť zo sumy. Tomu hovorím odvaha ( zdravotník - určite také niečo nerob ) .Inak riešim väčšinou osobky cez bazoš a zatiaľ som sa stretol s veľmi prijemnými ľudmi a pokecali sme.
ja tam mam plno inzeratov a vzdy som predal vsetko bez problemov ale vcera mi prvy krat po 1 hodine zmazali inzerat a vobec neviem preco kedze nic som nim neporusoval ale inak s nimi nemam ziaden problem
ja som tam raz predaval grafu a tiez mi poslal dopredu kes a to som mal len jedno hodnotenie dost odvazne si myslim.ja by som v zivote takto neposielal na bazosi konkretne
zdravotnik napísal:Inzerát som tam nikdy nemal dlhšie ako hodinu. Preštudoval som si podrobne ich podmienky a nič som neporušoval. Nerozumiem.
A čo vlastne predávaš/kupuješ/ponúkaš/hľadáš?
Filipito napísal:z bazošu len iba osobné stretnutie, nikomu tam neverím, a keď dá tel. číslo 091111111 tak už dvojnásobne
Zvyčajne máš hneď v texte inzerátu napísané, že si nepraje byť kontaktovaný telefonicky, ale iba mailom.. preto také telefóny. (aspoň čo som si ja všimol)
Inak som tam v živote nič nekúpil/nepredal, ale známa odtiaľ kupuje veci pravidelne a zatiaľ ju na moje prekvapenie ešte nikto neošmekol.. a už aj posielala peniaze vopred.
pridám aj ja kupíl som odtiaľ 2 mobily a jeden ntb z toho jeden mobil šiel na dobierku zvyšok osobné stretnutie a žiaden problém. ale ako bolo povedané záleží na akého človeka narazíš, keďže predajcovia a ľudia sú rôzny
S bazošom som celkom spokojny ale v poslednej dobe my neviem s akych pričin mažu inzeraty mam ho tam jeden den a na druhy ked idem pozriet tak tam už nieje popritom som neporušil ani pravidla. A ked sa jedna o kupu tak zatial som nemal skoro žiadne problemy, kupujem tam hlavne mobili.
Bazoš vam to možno ani nevymazava ale da sa tam niekde nahlasiť produkt a ked niekto da to iste na internet tak mu je lepsie nahlasiť vas inzerat ako porusujuci pravidla aby tam ludia videli len jeho.. asi preto vam mazu?..myslim si...