Standard VGA Graphics Adapter
-
clubber123
Medium Expert
Standard VGA Graphics Adapter
Caute mam problem s tymto ak dam aktualizovat ovladac nainstaluje a vyziada si restart restartnem ale stele mi to hlasi mozte mi poradit niekdo???mam win 7 64bit.
Re: Standard VGA Graphics Adapter
Málo info. Daj presne, čo to hlási - scan obrazovky.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Akú máš grafiku? Standard Graphic Video Adapter nie je riadna grafika, je to len taký driver, aby si dačo videl. Potrebuješ konkrétny ku grafike.
-
clubber123
Medium Expert
Takze k BigTomEE mam ,,nVIDIA Geforce GT 325M : VRAM 1GB DDR3...mam notas. Ak dam zariadenia a tlaciarne tak tam mam svoj notas ktory tam ma v trojuholniku !. kliknem nato pise ze potrbuje vyriesit problemy. Tak dam pravym nato dam vyriesit problem spusti sa to naistaluje vyhodi tabulku ak chcem zmeny treba restart pc dam zapne sa a stale toto mi robi dokola skuste prosim poradit
-
clubber123
Medium Expert
to uz taham tak som zvedavi ci to uz pojde a este moze mi to robit problem s hrami?????Lebo skusal som si dat GTA4 a hra sa mi sice spustila ale v rozliseni 800x600vsetko low...pritom mam cpu intel core I3-370M, HDD 500GB, memory 4gb, os win 7
-
Thommas
Addict
Pravdaže... bez driverov to je ako keby si používal auto bez kolies.
-
clubber123
Medium Expert
takze ten ovladac ktory som si stiahol stej nvidie mi to pekne vyriesilo...a teda teraz nebudam mat problem s hrami? som trochu lajik :Da pojde mi teraz bez problemov to gta4:D
-
clubber123
Medium Expert
Skusal som spustat gta4 a proste zase mi to robi rozlisenie 800x600 a vsetko low skuste pls poradit... pozeral som do nastavenia a pisalo tam nieco v takom zmysli ze optimalna grafika vtej hre tam je ze graphics 256/27 nechapem
-
Thommas
Addict
Napíš presné označenie a typ tvojho notebooku.
-
clubber123
Medium Expert
http://www.tocom.sk/index.php?222,noteb ... ....presne tento naistaloval som ten driver hlasenie zmyslo ale ked spustim gta4 libert city tak nejde mi vobec nastavit mozno som taky blby ale skusam klikat ako chcem stale sa to vraca nato co tam bolo co som pozeral na nete ze mam to spustit inej kompabilite ale tiez nic skus pls poradit
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2011, 21:58)
este som opisal co tam je napisane:....Resource usage 275/59mb....Warning your graphics sett. are near or exceed, the suggested resaurce limits for your system. It recommend that your redece your graphics settings in order to run the game optimaly. neviem po anglicky cize som stoho kok s prepacenim co mam spravit?

//autoeditácia príspevku (20 Feb 2011, 21:58)
este som opisal co tam je napisane:....Resource usage 275/59mb....Warning your graphics sett. are near or exceed, the suggested resaurce limits for your system. It recommend that your redece your graphics settings in order to run the game optimaly. neviem po anglicky cize som stoho kok s prepacenim co mam spravit?
-
Thommas
Addict
Máš všetko nainštalované z disku, čo si dostal k notebooku? Nejako na stránke Asusu nie je tvoj notebook, neviem ti poslať link.
-
vladenko007
VIP
No ked si korektne naištaloval driver na graficku kartu skus teraz odinštalovať tu hru a naištaluj ju zas.
-
clubber123
Medium Expert
praveze ja som najskor naistaloval ovladac a potom hru tak neviem co to je kur*a:(.... toto je office stranka asus toto je on
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2011, 22:28)
nieco som tu nasiel ............... Problem s grafickou kartou Nvidia Geforce GT325M 1GB
Mam notebook kde je aj integrovana graficka karta aj samostatna grafika a oni sa prepinaju, ked som si nainstaloval hru TEST DRIVER Unlimited 2 a spustil som to na integrovanej grafike tak mi to islo sice to sekalo ale islo, ked som to spustil na normalnej grafike ktora by to mala utiahnut tak sa mi zobrazila iba cierna obrazovka, sice som pocul zvuk ako sa ta hra spusta ale obrazovka bola stale cierna a neislo to. Neviete mi poradit v com moze byt problem? Dakujem.............skus dať nižšiu grafiku na hre cez tú druhú grafiku a tak alebo menšiu v PC ako sa to da prepnut pls?
Kód: Vybrať všetko
http://www.asus.cz/product.aspx?P_ID=RZGwDN2NnWZ7NhbH//autoeditácia príspevku (20 Feb 2011, 22:28)
nieco som tu nasiel ............... Problem s grafickou kartou Nvidia Geforce GT325M 1GB
Mam notebook kde je aj integrovana graficka karta aj samostatna grafika a oni sa prepinaju, ked som si nainstaloval hru TEST DRIVER Unlimited 2 a spustil som to na integrovanej grafike tak mi to islo sice to sekalo ale islo, ked som to spustil na normalnej grafike ktora by to mala utiahnut tak sa mi zobrazila iba cierna obrazovka, sice som pocul zvuk ako sa ta hra spusta ale obrazovka bola stale cierna a neislo to. Neviete mi poradit v com moze byt problem? Dakujem.............skus dať nižšiu grafiku na hre cez tú druhú grafiku a tak alebo menšiu v PC ako sa to da prepnut pls?
-
Pigesko
King
ahahahah
vitaj v klube, si jeden z tisicov ludi co maju problemy s Nvidia Optimus...a ja konkretne tiez...
...v prvom rade si nainstaluj nvidia optimus driver...potom by ti malo vsetko fungovat...ale to, ze ti bude detekovat Intel grafiku ako primarnu ti to nevyriesi...na to sa este caka, kym Nvidia pride s nejakym fixom...
32bit - http://www.nvidia.com/object/optimus-wi ... 89.79.html
64bit - http://www.nvidia.com/object/optimus-wi ... 89.79.html
32bit - http://www.nvidia.com/object/optimus-wi ... 89.79.html
64bit - http://www.nvidia.com/object/optimus-wi ... 89.79.html
-
clubber123
Medium Expert
oki uz to taham thak som zvedavy ci to uz pojde a inak diki za radu
//autoeditácia príspevku (21 Feb 2011, 13:25)
no ja som to skusal a stale mi to robi
...kur*a uz som stoho ..... a este som sa prdajcu pytal ci mi pojde na tento notas gta4 a on mi tvrdil ze bez jaky problemmov cisto pekne no vidim kur*a
//autoeditácia príspevku (21 Feb 2011, 13:25)
no ja som to skusal a stale mi to robi
-
Pigesko
King
nech sa ti paci
citaj, skusaj, citaj....http://forums.nvidia.com/index.php?show ... 3906&st=60 a nemaj nervy...ako vravim, si jeden z mnoha
dufam ze budes prvy kto to vyriesi...a ak nie...ostava ti len cakat, tak ako mne