hojko napísal:Tak co deticky, tesite sa na skolsky rok. Cez vikend bezte do supermarketov a nakupte si pera, ceruzky, peracnik, cvicky na telesnu+cervene kratasy+tielko (dievcata modre kratasy)...
LoooL, za nechcel by som byt dva mesiace doma a potom ist do skoly, ajajajaj, to musi byt za zly pocit. Este si uzite vikend a potom sup-sup
Osoby, ktore tento rok maturuju su podla Teba deticky to ja niesom hadam ve mam 20 a pochybujem ze je tu niekto taky, ktory si chysta tie veci co si tam napisal
no mna caka maturitny rocnik teraz...ale na skolu sa tesim, aspon zahajenie roka lebo sa potrebujem troska znormalizovat po prazdninach a skola si myslim ze mi k tomu prospeje...krute prazdniny mam za sebou...
ale este su tak sa pome bavit
Tak ja sa tesim akurat na partu, na to ostatne voooobec Ale na zaciatku roka sa robia na nasej skole akesi oslavy ci co, takze to bude vegetik.. Ale vydrzat s nasou prije*anou triednou cely rok, to zas budu nervy kua..
Neviem kazdy to vola asi inac ale u nas na gympli siel tiez nazov imatrikulacny vecierok bo tak nejak , nic moc urobil sa daky program , dake ulohy a tak , ak ale porovnavate s imatrikulaciou na vyske tiez dost zalezi na aku skolu idete , u nas napriklad trvala imatrikulacia cca 20 min pustil sa daky stary gramafon ze vraj hymna fakulty , rozdali sa take tie knizocky so studijnym planom , imatrikulacne listy a slo sa chlastat to bol ale uz nas program
Nebojte sa. Raz Vam mozno nastanu casy ako mne, ked by ste sa doslova modlili za to, aby ste boli v skole. Ale to je dlhe rozpravanie
Ja som teiz nerad chodil do skoly, ale neskor som si uvedomil, ze ta skola mi nieco dala, tak isto ako aj Vam da. Chodil som na Strednu vseobecno vzdelavaciu.
Retne napísal:
Juj imatrikulacka ,,,ja som mal jednu ulohu - musel som stat okolo krk som mal priviaznu snurku a na nej bolo jablko (vyselo vo vyske, no pri ,,ujovi,,), no a dvievca si muselo klaknut a musela obhryzat jablko ale nesmela pouzivat ruky....no bola sranda!!!
no mys me tie jablka mali niekde inde ... dokonca zenske museli pretiahnut banan tak ze zacali pri pravej nohe posuvali zvnutra popod rifle cez rozkrok do druhej nohavice az ku pate takze chlapci mali zazitok a dievcata sa cervenali