Nokia + Microsoft

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nokia + Microsoft

Príspevok od používateľa Zaxman »

rochedo napísal:Lenze to su uz vykopavky az na E52. Ktory imho sa uz tiez nedocka svojho nastupcu. Skor ci neskor budes musiet prejst na dotykace na trvalo. :wink:

vykopávky ? nokia n95 som mal 2 roky a dokaže ešte teraz omnoho viac ako polovica low a medium end mobile

premna je nokia n95 mobil mobilov a kráľ králov ---tak mi ho neuražaj :D

tak isto je nokia jedna z najkvalitnejších značiek a nokia ako už niekto napísal určite neskončí aj ked im nevínde táto zmluva, tak isto nokia nebude vyrábať len telefony pre microsoft
stále bude symbian ktory je podla mna dobry OS , ano android je jednoduchší a lepši ale ako tu pisal uplink na kancelarske veci je symbian omnoho lepši a premna je toto lepšie ako aby som mal nejake sproste blbostičky a 7 plôch (tým nechcem nadávať na android, je to podla mna najlepši OS na trhu)

ale celkovo si myslim ze nokia+microsoft nebude dobrá voľba , teda nie premna , pre nokiu určite ano, ak nebudu zas dávať neviem ake palky za ich telefony ale bol by som radšej keby sa venovali meego
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Vykopavka som myslel len na to ze su to uz starsie modely :)
Zakladom dotykovych mobilov ako iPhone aj pre Android fony su samozrejme aplikacie. Z tych niekolko tisic aplikacii musi existovat lepsie riesenie na kancelarske veci. Predsa len mas vacsi displej, lahsie sa na nom scrolluje, atd...
Momentalne strategia Micronokie je vytlacit symbina a davat ich uz len do low-endovych modelov. Neviem ci taka E52 sa rata podla nich do low endu ale ako som uz pisal tak je mala sanca ze bude ohlaseny nastupca.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ver či never ale android nema take stabilne kancelarske veci ako symbian , sice aplikacií ma stovky tisíc ale proste teto veci nema take ako symbian
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Android aparat nemam cize neviem posudit. Ale neverim ze z tych niekolko tisic apps si skusal kazdu jednu moznost :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nie neskušal , skušal som len te čo odporučili uživatelia , ale tu ide oto že niečo taketo by mal mať telefon v sebe , ked už to maju 2 roky stare vykopávky
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nokia + Microsoft

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nokia, stabilné veci. Hmm.
Neviem ale nokia mi vždy prišla ako telefón s potenciálom zabity systémom.
Ked to malo výkon, tak to bolo rýchle len asi hodinu po zapnuti.
O kancelárskych Apps? Tie "aplikácie" čo nevedia otvoriť docx a rozhadzujú text na 60stran ked to je 3 stranovy dokument?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Shark NX - to si musel mať nejakú Craptacular edition. Nokie čo sú na to uspôsobené [veľký display, aspoň Symbian] otvárajú docx bezchybne, aspoň čo som mál v paprčiach rady N, X a C.

To s tým štartom a spomalením, sorry ale nerozumiem. Nokia nemá regresívny systém registrov ako widle, kde sa oň treba starať nejaký regcleanerom, tak isto sa nefragmentuje, pri každom štarte naštartuje ako "tabula rasa", takže Tvoja skúsenosť je viac ako podivná.

P.S.: formát docx, xlsx a pod používajú len ingoranti, ktorí nevedia pochopiť že tých málo výhod čo tieto formáty nesú oni aj tak v dohľadnej dobe nevyužijú a druhým ľuďom čo sa zabudli v roku 2003 len sťažujú a strpčujú živo.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

A ja mám podobnú skúsenosť ako Shark, avšak s ich "vlajkovou loďou" E90, ktorej som bol nešťastným vlastníkom. Systém spomalený po spustení a vypnutí niekoľkých programov, absolútny problém s podporou všeobecne rozšírených formátov (hlavne DivX na tom displayi urgentne chýbal, po doinštalovaní softu zasa nestíhal hardware), ovládanie tabuľkového a textového editoru bolo pain in the arse. Podpora DocX samozrejme nevyšla. Kolega si zadovážil Nokiu s windooze, budem sa s ňou musieť pohrať a uvidím, že ako fičí. Taktiež považujem výrobky Nokie za HW schopné (hoci dizajn mi nesedí, ale to je subjektívne), avšak Symbian a.k.a. mŕtvy systém ich držal pozadu, som zvedavý, ako dopadnú s MS.

A čo sa týka docx a iných, ja som tiež ignorant, avšak pred zasielaním súboru sa pre istotu príjemcu vždy pýtam, či to chce v doc, alebo docx a tým pádom sa vyhnem nedorozumeniam.
Napísať odpoveď