Transformers 3

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Transformers 3

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja osobne mam celu Megan Fox v p. Nic na nej nevidim, a ani nahodou nie je dovod, pre ktory pozeram, resp. sa chystam dopozerat celu trilogiu. Transformers je pre mna "dream come true", kvoli detskej klasike, na ktorej som vyrastal. A neviem si predstavit nikoho ineho, okrem Michael-a Bay-a, ze by to dokazal tak kvalitne spravit.
DAV1D
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAV1D »

ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Tak novy nadupaty ale za to kratky trailer na to co nas caka:

http://www.sector.sk/video/13320/transf ... railer.htm
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

We want Megan back! :D Ta zenska tam vobec nepasuje...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Zo všetkých TV Super Bowl Spotov je tento jasný víťaz, návšteva kina je samozrejmosť a tá babenka síce nie je Megan ale dá sa :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Trailer super, tesim sa jak maly chlapec :-D. Ta baba sa tam moc nehodi, taka umela vyzera. Co zeny vidia natom botoxe, ci co si to davaju do huby, kazda potom vyzera jak kacica, to im nikto este nepovedal, ze to je hnus

//Ale ano, len v2jke to nebolo az tak vidiet, alebo si to nepamatam, ale nechapem co natom vidia, asi sa nevideli potom v zrkadle alebo nechapem
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

u Megan Fox ti to neprekáža?

Trailer teda skutočne slabší. kks veď nech to už vybalia : )
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

U Megan to az tak nie je vidiet :)
matto204
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matto204 »

Tešim sa na pokračovanie, obidve časti boli perfektné, len jedno ma mrzí, že Megan Fox odmietli obsadiť do filmu,nechápem prečo s ňou štáb nechcel ďalej spolupracovať.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nik Megan Fox neodmietol, ona odišla podľa svojho agenta sama, pretože sa jej nepozdávalo, že za druhé pokračovanie dostala iba 800 000 USD, čo bolo menej ako Shia LaBeouf.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

toto je ale oficiálne vyjadrenie nie? Ja som zas dakde čítal, že kritizovala režiséra (alebo také niečo) tak ju chcel vyhodiť. Lenže ona ho predbehla a odišla... ale či to je pravda :smt104
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ono sa to rozchádza, najprv sa pôvodne tvrdilo, že odišla kvôli Bayovi a potom podľa všetkého jej agent zverejnil tlačovú správu, v ktorej sa píše to, čo som spomenul vyššie, že popriala im všetko dobré a šla od toho preč. Takže možno reagovala na dianie v štábe a radšej odišla sama, avšak o vyhadzove tuším nebola pôvodne zmienka, iba o tom, že hlavný hrdina sa mal uberať iným smerom, pričom ona by vo filme hrala, ale asi nie príliš dlho...
DAV1D
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAV1D »

Novy teaser
http://transformersmovie.eu/novinky/nov ... f-the-moon

//autoeditácia príspevku (29 Apr 2011, 7:42)
Konecne sme sa dockali poriadneho traileru. Vyzera to uzasne :)
http://transformersmovie.eu/novinky/kin ... f-the-moon
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mňa naopak tento trailer od filmu celkom odrádza. Príde mi to celé nejaké moc moc moc hŕ bŕ , strašne veľa robotov, rozjebaté všetko čo sa dá. Pozrieť si to pôjdem určite, ale kvalitatívne to podľa mňa bude slabšie než druhý diel. Nechám sa prekvapiť.

//tak nejak to beriem aj ja Gothar. Toto je rozhodne film v kine. Chcem to mať obrovské. Ale na toto pôjdem radšej sám, nakoľko vždy musím niekoho prehovárať a hovorím aké to bude super. Toto bude kktina. Bol by som rád keby som sa mýlil.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

leko: hej, vyzera to byt este divokejsie ako 2ka, ale kino asi aj tak navstivim, aspon popozeram kam sa zas posunuli efekty :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

V mojom pripade kino prichadza do uvahy maximalne s bratom. Nikto iny by so mnou na to ist nemohol. Neznasam, ked niekto keca pocas filmu. A priatelka taketo filmy nema bohuzial rada. :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Naozaj sorry chlapci, ale ak tvrdíte, že toto bude horšie ako dvojka, tak to naozaj nechápem. Podľa mňa to preskočí kvalitatívne oba diely, a za to by som dal aj ruku do ohňa. Argumenty ako veľa robotov, celé "hŕ hŕ" neberiem. Veď predca ide o epické finále, to je to, čo ten film potreboval. Bude to velkolepé, seriózne (oproti RoTF), akčné, a dovolím si tvrdiť že aj príbehom nabité.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No prial by som si mat tvoj optimizmus, ale Michael Bay je blazon, aj 2ka vyzera velkolepo, ale proste to tam poriadne prepiskol a zatial som radsej skepticky, aby som zas nebol sklamany ;)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Áno s tou dvojkou úplne súhlasím. Ale už viac krát sa Bay vyjadril, možno nepriamo, že dvojka nebola to pravé orechové, a že to ako hovoríš, prepískol. No keď si pozrieš materiály z dvojky (napríklad aj ten trailer), tak pochopíš, že sa Bay vydal úplne inou cestou. S tým, že dvojka bola taktiež velkolepá súhlasím, bola aj akčná. No nebola seriózna, aj keď sa tak v niektorých častiach filmu tvárila. V tomto prípade som optimistický, a to aj napriek tomu, že čo sa týka či už filmografie, hier, alebo kadečoho iného, som viac skeptický človek, podobne ako ty v tomto prípade. Ale nejdem nič hodnotiť kým to neuvidím. Teším sa na Júl. Síce nepôjdem na premériu, keďže si chcem užiť prázdnejšiu kinosálu, a poriadny zvuk (nie samé chrumkanie popcornu a frflanie detí). Vidíme sa v Júly. :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

VYzera to super, strasne mi to pripominalo Crysis 2 :D ci uz pri tej velkej veci co sa vznasala nad mestom, alebo tie chapadla ci co to boli, ked prenikali cez ten mrakodram. Tiez sa mi to miesta zda az moc, tie elektricke nwm co to tam boli.

Videli ste ten cesky dabing, nwm ci prto, ze som uz dlho nekukal CZ/SK dabovany film, ale ako nazaciatku ta zena rozprava, strasne neprirodzene mi to pride
Napísať odpoveď