Dobrý deň. Potrebujem radu s mp3 prehrávačom. Ide mi hlavne o kvalitný zvuk (čiže stereo, hlásne rozpätie zvuku, rozširujúci ekvalizér), o pomerne nenáročné kvalitné videá a o šikovnú veľkosť do vrecka. Na internete som našiel niekoľko mp3, no najčastejšie sa opakovali tieto a tak sa rozhodujem medzi týmito:
Creative Zen X-Fi 2 16GB
Creative Zen X-Fi 16GB
iRIVER E30 8GB
iPod Touch 8GB 4.generácia
Vopred ďakujem za pomoc.
Výber mp3 prehrávača
Re: Výber mp3 prehrávača
iPod touch ma iba prednastevene equalizery, nemozes sa s tym bavit. Takze ak si to myslel takto, tak si ho hned vyskrtni.
Myslel som to tak, že si zvolím napr. MegaBass,Jazz,Rock.. A čo ostatné prehrávače?
Ano, tak v takom pripade to tam je, 22 roznych profilov. Co sa tyka ostatnych prehravacov tak to ti bude musiet poradit niekto iny.
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Však to hádam povie tvoj rozpočet, nie? Ak hrávaš hry, surfuješ na nete cez wi-fi, tak si zainvestuj do iPodu. Ak nie, tak zober ten X-Fi 2.
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak mas peniaze, tak nevahaj a zober Touch 4. generacie. Bez nejakeho apple fanatizmu, ale ten prehravac je uzasny - kvalita reprodukcie, displej (!), rozmery, aplikacie (!!!), video, wifi... Neskutocna vec, len ta cena