Ktorú brašňu by ste si vybrali vy?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Ktorú brašňu by ste si vybrali vy?

Príspevok od používateľa BookEditor »

Otázka je jasná, potrebujem sa rozhodnúť medzi touto http://www.opalmultimedia.sk/devel/os/p ... d1568675db a touto http://talkive.sk/index.php?page=shop.p ... t&Itemid=1 Za všetky rady, samozrejme, K :plus:
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Ktorú brašňu by ste si vybrali vy?

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Načo odkz podčiarkuješ, keď sa podčirakne sám? Komu sa to chce kopírovať keď môžeme kliknúť? : )
http://www.opalmultimedia.sk/devel/os/p ... d1568675db
http://talkive.sk/index.php?page=shop.p ... t&Itemid=1

O akej technike sa mimochodom bavíme?
Kde všade fotíš/točíš? Pracuješ v exteriéry? Prašnom prostredí? Na stavbe?
Alebo to potrebuješ hodiť doma do skrine? (asi nie, ale aj tak sa pýtam).

Trošku to rozveď, pretože takto je ťažko niečo vyberať. Aspoň z mojej strany.
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

mam batoh KATA a je velmi kvalitne spracovany, je to znama a kvalitna znacka
tu druhu znacku vobec nepoznam

ale brasnu by som nikdy nekupoval kym by som ju nemal v ruke, takze skocit do nejakeho obchodu a vyskusat si ju, najlepsie aj so svojou technikou aby si si vyskusal ako sa ti do nej pomesti, a taktiez si kup taku aby ti tam este ostalo nejake volne miesto na pripadne nove veci vo vybave, pripadne nejake malickosti ktore si chces vziat so sebou
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Za tie odkazy sorry :-) No, mám kameru Sony Hdr ax 2000e. Plánujem s ňou chodiť aj do prašného prostredia, aj do lesa, ale aj normálne na cesty, do zahraničia... Radšej by som bral batoh, lebo nosiť 6 kg v ruke (myslím kameru + príslušenstvo + taška) nie je moc pohodlné. Ale v SR nemajú tuším batoh pre moju kameru, napr. v Opalmultimedia majú len menší za cca 250 € a oveľa väčší asi za 470 €.
Takže potrebujem do piatka (resp. soboty) buď niektorú z tašiek, alebo z batohov.
Máte K+...
lekoklatik
VIP
VIP

Hm.
Ja osobne by som batoh nebral.
Nemám rád keď nemám svoje veci na očiach
a hlavne niečo tak veľkého.
Viac by som sa o to strachoval, keby som chodil
niekam na cesty. Predsa len máš to v ruke a ruku
vykrútiš lepšie ako celé telo. Myslím že chápeš čo mám na mysli.

A aj tak si to môžeš dať na plece, krížom cez plece etc...
K výberu tým dvom súhlasím s markusom.
Odskášať vložiť, vyložiť, či ti zips techniku pri vlkladaní alebo
vyberaní kameru neškriabe. Či ti sedí veľkosť ku kamere a tak.

Ak si neni hanblivý, nebude problém priamo v predajni tašku
odskúšať.
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

pokial to ma 6kg tak by som sa asi predsalen poobzeral po batohu, si vezmi ze notas 15,6" ma vacsinou 3kg a uz je to tazke jak hovado a nosit to na ramene je utrpenie
batoh sa da kupit(snad) aj taky ktory sa neda otvorit bez toho aby si ho dal dole z chrbta(na fotaky su neviem ako je to s kamerami)

ja osobne mam aj batoh aj brasnu na fotak a vzdy sa rozhodujem co brat podla okolnosti
lekoklatik
VIP
VIP

btw nad totálnou ochranou si nepremýšľal? ^_^
http://www.proficams.eu/shop/action/pro ... ufor.xhtml
BookEditor
Light Professional
Light Professional

A na prepravu v aute je čo lepšie? (Btw hliníkový kufor neplánujem kupovať :-) ) Asi taška, čo? V budúcnosti si plánujem kúpiť ťažšiu kameru, tak vtedy už budem viacej rozmýšľať nad kuframi a batohmi... Zatiaľ ďakujem.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BookEditor: Mrkni sa na značku KATA a modely CC 193/195/197.
Vynikajúci pomer cena / kvalita.
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Áno, nad tou Kata CC 193 som dlho uvažoval, ale stále mi vŕta v hlave aj tá Petrol taška. Skôr tá vyzerá byť kvalitnejšie spracovaná, čo myslíte? Má viac miesta na príslušenstvo, je spratnejšia a cenový rozdiel je asi 50 €. Zatiaľ som rozhodnutý pre tú Katu. Kúpil by som ju cez internetový obchod Talkive.sk. Nemá niekto skúsenosti s niektorou z uvedených tašiek alebo s tým e-shopom? Stále budú K+.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

BookEditor napísal:Áno, nad tou Kata CC 193 som dlho uvažoval, ale stále mi vŕta v hlave aj tá Petrol taška. Skôr tá vyzerá byť kvalitnejšie spracovaná, čo myslíte? Má viac miesta na príslušenstvo, je spratnejšia a cenový rozdiel je asi 50 €. Zatiaľ som rozhodnutý pre tú Katu. Kúpil by som ju cez internetový obchod Talkive.sk. Nemá niekto skúsenosti s niektorou z uvedených tašiek alebo s tým e-shopom? Stále budú K+.
S tou taškou Petrol skúsenosť nemám, no brašien, batohov a púzdiet KATA mi prejdú rukami denne desiatky. Kvalita spracovania aj celý koncept je mimoriadne premyslený, technika je zabezpečená skutočne na vysokej úrovni (KATA pôvodne vyrábala aj vyrába nepriestrelné vesty pre Izraelskú armádu). Pre Ti túto značku odporúčam. Hentú potrol fakt nepoznám, no nebol by si rád, keby sa Ti po mesiaci - dvoch začala párať a odpadávali by Ti z nej zipsy...
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Jin a nezdá sa ti, že tá Kata má navrchu trochu slabú vrstvu polstrovania? Je ku nej aj popruh, ktorý si môžeš dať krížom cez rameno (a hlavu)? Dajú sa vo vnútri tie prepážky premiestňovať alebo vybrať? Má veľa miesta na príslušenstvo? Tá Kata CC-193 je určená pre videokamery, ale na Talkive.sk majú v popise písané o zrkadlovkách s teleobjektívmi... (http://www.talkive.sk/index.php?page=sh ... t&Itemid=1) A s tým e-shopom nemá niekto skúsenosti? K+ bude...
P.S.: Keby niečo, mám kameru Sony Hdr Ax 2000, rozmery: šírka = 173 mm, výška = 193 mm a dĺžka = 393 mm.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

BookEditor napísal:Jin a nezdá sa ti, že tá Kata má navrchu trochu slabú vrstvu polstrovania? Je ku nej aj popruh, ktorý si môžeš dať krížom cez rameno (a hlavu)? Dajú sa vo vnútri tie prepážky premiestňovať alebo vybrať? Má veľa miesta na príslušenstvo? Tá Kata CC-193 je určená pre videokamery, ale na Talkive.sk majú v popise písané o zrkadlovkách s teleobjektívmi... (http://www.talkive.sk/index.php?page=sh ... t&Itemid=1) A s tým e-shopom nemá niekto skúsenosti? K+ bude...
P.S.: Keby niečo, mám kameru Sony Hdr Ax 2000, rozmery: šírka = 173 mm, výška = 193 mm a dĺžka = 393 mm.
Ono, pokiaľ má niekto DSLR s nejakou pevnou 200kou objektívom, tak to môže použiť aj na foťák.
Čo sa týka polstrovania, je dostatočne silné. Bez debát. Vnútro je tradične variabilné prepážkami na suchý zips. Na osobné veci máš celé vrecko na vonkajšej strane brašny a príslušenstvo - záleží čo všetko do toho chceš narvať. Zasa jasné, že profi chsetpod tam nenapcháš :D
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Ďakujem Ti, tak asi ju zoberiem...
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

http://www.opalmultimedia.sk/devel/os/p ... d1568675db
ja urco tuto viac sa mi paci a vyzera praktickejsie a krajsie :P ale to je iba moj skromny nazor :]]
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Xmatkoo, máš rovnaký vkus ako ja :D A máš aj K+ za "snahu"...

//autoeditácia príspevku (23 Feb 2011, 11:05)
No, pred chvíľou mi volal jeden z toho e-shopu, že tú tašku tam nemajú a ani nebudú mať... Budem musieť zobrať tú Petrol tašku...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

BookEditor napísal:Xmatkoo, máš rovnaký vkus ako ja :D A máš aj K+ za "snahu"...

//autoeditácia príspevku (23 Feb 2011, 11:05)
No, pred chvíľou mi volal jeden z toho e-shopu, že tú tašku tam nemajú a ani nebudú mať... Budem musieť zobrať tú Petrol tašku...
Hmm...keď sa pozerám na náš externý sklad, tak ju máme. Keby si ju predsalen chcel, môžem Ti ju zohnať.
Napísať odpoveď