pozerate tisic a jedna noc? ak ano ta sa vyjadrite
-
tomaxx_199
Medium Professional
pozerate tisic a jedna noc? ak ano ta sa vyjadrite
dobri den, dlho som tu nic nerobil tak ma napadlo zalozit taku dobru temu. pozerate tisic a jedna noc? co si myslite o seherezade? a ako to nakoniec dopadne? 
-
halabaster
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: pozerate tisic a jedna noc? ak ano ta sa vyjadrite
Musim priznat aj ked to bude mozno zniet blbě, ale pozeravam to. Najprv sice nedobrovolne ale postupne som tomu prisiel na chut (co som mal robit, nebolo navratu). Nie je to ako klasika stupid telenovela. Zapletky sa nenatahuju na 10 casti, ale ich vyriesia hned v jednej (dvoch) castiach.
Urcite lepsie ako ordinacia.
Ako dopadne Seherezada netusim ale asi happy-edom. Dufam vsak, ze Fisun dopadne skaredo. Ta je poriadna svina.
Urcite lepsie ako ordinacia.
Ako dopadne Seherezada netusim ale asi happy-edom. Dufam vsak, ze Fisun dopadne skaredo. Ta je poriadna svina.
-
Soviet
Darca
Nechapem ako to moze niekto pozerat. Ako som cital komentare na nete tak tento to asi najviac vystihol:
"som videl jeden diel... a to trochu vyje*ava mozog z hlavy nie?"
Ja som nastastie nevidel ani jeden, ale stacia mi nazory ludia na csfd, ci imdb, ktory vedia co pozeraju. Ked uz zeny nemaju o com sa rozpravat, tak pride daka debilina ako toto a zas maju o kecanie o zbytocnosti postarane. Mam dost v praci, ked pridem na jednu z pobociek a tam o tom vypravaju. Uz len pri tych reciach mam chut si to strelit. Lutujem aj ludi, ktorych frajerka to pozerava a isto im o tom vyprava, alebo chce aby to s nou pozerali..
"som videl jeden diel... a to trochu vyje*ava mozog z hlavy nie?"
Ja som nastastie nevidel ani jeden, ale stacia mi nazory ludia na csfd, ci imdb, ktory vedia co pozeraju. Ked uz zeny nemaju o com sa rozpravat, tak pride daka debilina ako toto a zas maju o kecanie o zbytocnosti postarane. Mam dost v praci, ked pridem na jednu z pobociek a tam o tom vypravaju. Uz len pri tych reciach mam chut si to strelit. Lutujem aj ludi, ktorych frajerka to pozerava a isto im o tom vyprava, alebo chce aby to s nou pozerali..
-
pryja
Darca
Svata pravda, priklanam sa k tomuto nazoru a to sa tyka nie len Sherezady, ale celkovo vysielania "cesko-slovenskej" televizie.22 let od revoluce, 22 let příležitostí zlepšit vysílání na západní úroveň, 22 let stejných hoven, fádnosti a sraček
Na ktoru rit kupuju dalsie zahranicne telenovely, ked si sami tie svoje vyrabaju ako na beziacom pase.
-
jin
VIP
Párkrát som to videl, keď si ešte manželka myslela, že ju to bude baviť
Ja som sa len kosil - brať vážne sa to nedá. Vždy ma totálne zabije už ten začiatok - dramatické huslové tremollo počas flashbackov a nápis "Özet" v pravom dolnom rohu - dramatické pohľady hlavných hrdinov, atď.
Je smutné, že nás kŕmia takýmto odpadom. A ešte smutnejšia je tá sledovanosť.
Ja som sa len kosil - brať vážne sa to nedá. Vždy ma totálne zabije už ten začiatok - dramatické huslové tremollo počas flashbackov a nápis "Özet" v pravom dolnom rohu - dramatické pohľady hlavných hrdinov, atď.
Je smutné, že nás kŕmia takýmto odpadom. A ešte smutnejšia je tá sledovanosť.
- Prílohy
-
- 1269259657_omg_cat.gif
- (1.47 MiB) 1283 stiahnutí
-
BookEditor
Light Professional
Viete, ako si zistíte výšku svojho IQ?
Od čísla 120 si odpočítajte počet dielov Tisíc a jednej noc, ktoré ste videli...
Od čísla 120 si odpočítajte počet dielov Tisíc a jednej noc, ktoré ste videli...
-
javatar
Hardcore addict
No neviem ci su zapadne programy az natoko kvalitne, nech posudi niekto kto byva na zapade. Urcite je tam vacsi vyber ale nemyslim ze je tam dramaticky rozdiel nakolko sa nase televizie len snazia zdvihnut sledovanost. A sracky su sledovane. Hollywood proste vychoval mnozstvo "obsahovo-nenarocnych divakov". A tak to teraz vyzera.pryja napísal:Svata pravda, priklanam sa k tomuto nazoru a to sa tyka nie len Sherezady, ale celkovo vysielania "cesko-slovenskej" televizie.
Na ktoru rit kupuju dalsie zahranicne telenovely, ked si sami tie svoje vyrabaju ako na beziacom pase.
K teme: ja nepozeram nic, takze ani 1000+1 noc
Na intraku som si odvykol pozerat telku a ked sme sa po vyske prestahovali do prenajateho bytu tak sme TV zniesli do pivnice.
Zivot bez TV ma sice plno nevyhod (nerozumiete mnozstvu narazok v konverzaciach, nepoznate mnozstvo celebrit, mnozstvo tem na rozhovor tiez odpada) ale tie vyhody proste prebiju (sam si organizujem cas a program toho co tlacim do hlavy, nerusia ma pri tom reklamy uprostred filmu, nezatazujem sa bulvarom, ak sa potrebujem zrelaxovat som nuteny preto nieco spravit, atd...).
-
p4ra
Redeemer
Vidim, ze anketa hovori jasne nie. Ked sa opytam ludi, vsetci svorne, ze nie? Tak kto je potom tych 1.000.000 divakov?
Kazdopadne, uz aj inde som to spominal, nepozeram, nemozem to ani citit. Lezie mi to na nervy. Ked pocujem tie dramaticke huslicky, ci klavir, mam chut do tej telky nieco smarit. Neodsudzujem nikoho, ze to pozera (moji rodicia, priatelkini rodicia, priatelka, kamaratky..), ale ja neviem, co ich na tom bavi. Len dufam, ze to coskoro skonci a nenahradi to dalsia podobna debilina.
Kazdopadne, uz aj inde som to spominal, nepozeram, nemozem to ani citit. Lezie mi to na nervy. Ked pocujem tie dramaticke huslicky, ci klavir, mam chut do tej telky nieco smarit. Neodsudzujem nikoho, ze to pozera (moji rodicia, priatelkini rodicia, priatelka, kamaratky..), ale ja neviem, co ich na tom bavi. Len dufam, ze to coskoro skonci a nenahradi to dalsia podobna debilina.
v ankete hlasovalo 34 ludi a este su to urcite zvacsa chlapci(chlapi) a nizsieho veku(do 30rokov)
to nieje cielova skupina tohto serialu
to nieje cielova skupina tohto serialu
ja som videl asi 30minut dokopy pred 3 tyzdnami co som bol doma, inak vobec. nevzrusujem sa nad sledovanostou az tak, je to ako ked sla prvykrat jednoducho maria. to bola masovka... ja mam len pocit ze to je nejake vymielanie mozgov. aj ten dabing prisposobeny ze nevravia o alahovi ale o bohovi, myslim ze niekto spominal, ze na nove spravili chybu. spomina sa tam alah aj boh.
-
p4ra
Redeemer
Je fakt, ze mal by tam byt Allah, a nie Boh, ale v Turecku zije priblizne 120.000 krestanov, takze je mozne ze prave ta rodinka nestastnikov su krestania, ale to su len spekulacie. Predpokladam, ze dabing bol upraveny na nase potreby.
Ja som mal tiež česť vidiet kúsok z jedného diela.. bohužial v mojej oblúbenej krčme majitelova žena+spol si to tam pustili.... zachvílu som sa spakoval pretože to bola neskutočná pi*ovina a este sa nedali počúvať komentáre tých frigidných žien
takže teraz ked je tam šeherezáda tam ani nechodím..
Nie je náhodou priami preklad z arabčiny Allah = Boh? Je to viac menej jedno veď, každý musí vedieť, že sa jedná o moslimskú rodinu.Priateľka to pozerá a občas aj cez slúchadlá počujem, zopár viet a myslím, že tam bolo spomenuté v dialógoch "ako dobrý moslim by si mal..." A taktiež sa na tom hudobnom doprovode smejem.Snažia sa to zdramatizovať ale je to na smiech.A tie herecké výkony už len z upútaviek mi prídu veľmi amatérske.
-
p4ra
Redeemer
Allah, Boh, Budha atd. = vsetko je to Boh, len kazdy ho nazyva inak. Ale v Turecku sa nehovori, ze Boh s tebou, ale Allah s tebou. A nie, ak Boh da, ale ak Allah da. Cize preklad je nespravny.
Nepozerám, lebo je to stupídna telenovela.
-
Georgeo88
Light Star
videl som asi 15 alebo 30 minut z jednej casti a stacilo mi...cista telenovela a este k tomu je to hrozne amaterske az som sa na tom smial ...zdviha mi to adrenalin 
priznam sa, ze som videl asi 3min tohto "serialu" a hned nato bola reakcia asi takato :
-
Hotwire
Addict
videl som tiez len par minut a stacilo mi....pamatam si ze hudba ktora tam isla bola totalne mimo toho co sa dialo na obrazovke
...btw Tomaxx, uz si mi tu chybal, tesim sa na vela dalsich tvojich tem 
edit: a este, uz si sa stal tym frajerom a bossom? ked tak mi napis cez SS tvoj progress

edit: a este, uz si sa stal tym frajerom a bossom? ked tak mi napis cez SS tvoj progress
nepozerám to, ale nenadávam na to. viem že to pozerávajú niektoré moje kolegyne (vek 25-35) a dokonca aj jeden kolega, ale ten človek je celkovo dáko mimo.
skús sa spýtaž žien v domácnosti tak vo veku okolo 30-50 rokov. ony sú cieľovou skupinou pre tento program, takže si tu nikto nemusí dvíhať ego aký je cool lebo to nepozerá.p4ra napísal:Vidim, ze anketa hovori jasne nie. Ked sa opytam ludi, vsetci svorne, ze nie? Tak kto je potom tych 1.000.000 divakov?