Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

Príspevok od používateľa ephramko »

vyhladavam temy, kde prispievas ty? :D reagoval som na teba maximalne v teme o homosexualite a este aj tu...to su 2 temy z miliona na tomto fore :D fakt ohromna zhoda...dobre teda, nabuduce ked ti budem znizovat karmu za lenivy arogantny prispevok, tak sa nepodpisem...a tvoje fotky som tiez nevidel...
takze neviem co si namyslas, staraj sa o seba a daj si napriklad to, co si pred chvilou poradil mne ked si v tychto crevnych zadnicovych zalezitostiach taky odbornik a davas rady aj ostatnym...

pasivny bojovnik proti niecomu :D to ja som rovno pasivny majster v kulturistike... :D povedzme si to narovinu...nie si ziaden bojovnik, to by si najprv musel zdvihnut ten svoj lenivy zadok a nieco pre to urobit...

(drogova) zavislost ma niekolko urovni, zavislost sa da pri prvych stadiach pomerne dobre maskovat pred okolim...takze so zavislymi ludmi si sa stretol urcite viackrat, ja by som povedal ze drogovo zavislych vidime kazdy den, staci sa pozret na tie tlupy fajciarov co nervozne postavaju a potahuju z cigaretky pred vchodom do nakupnych centrier...
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa halabaster »

Kedze je toto tema o marihuane tak, pokial je marihuana vedena ako nelegalna droga, tak aktivny byt nemusim. Stat, policia a sudy sa o to postaraju. Ludia co nelegalne drogy uzivaju to robia v strachu pred odhalenim, takze ja mam zatial kludny spanok.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

halabaster napísal:Ludia co nelegalne drogy uzivaju to robia v strachu pred odhalenim,
Si hrozne naivny :)
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

To vies, moosha, keby sa tie tresty a ich priebeh za drogovu trestnu cinnost sprisnia, hned by si zistil, ze ta uvaha az taka naivna nebola.... Ale to chce trochu inu vladu a sudnictvo.... Ale ja som trpezlivy, ako sa hovori.... 'es kommt der Tag'....
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

pinhead by len trestal a trestal...a nie a nie si povedat, ze trest je jedna z najmenej ucinnych metod ako niekoho nieco naucit...

si zober take krajiny juhovychodnej azie, viacere z nich udeluju za drogovu trestnu cinnost tresty smrti alebo za pasovanie drog kludne naparia aj trest dlhy desiatky rokov cudzincovi, miestnemu este tazsi trest...
a ucinok ? napriek tomu, ze silove zlozky robia vsetko co mozu, sudnictvo dava maximalne tresty (dozivotie, trest smrti) a podmienky v tamojsich vazniciach su horsie ako zivotne podmienky nasich bezdomovcov, tak tam obchod s drogami prekvita a krajiny juhovychodnej azie su hlavnymi dodavatelmi drog do japonska, australie a oceanie a aj vyznamnymi dodavatelmi drog do spojenych statov ci EU...
takze ucinok prisnejsich trestov pre drogove delikty je absolutne nulovy...odkial si teda nabral, ze u nas by prisnejsie tresty pomohli a zrazu by sa u nas vsetci z prisnejsich trestov dokakali a prestali robit s drogami ? ...ucinok by bol skor opacnejsi, prisnejsie tresty znamenaju viac prace s vyrobou a distribuciou drog, cize cena drog by poriadne stupla...takze drogy by sa stali lukrativnejsim biznisom pre organizovane skupiny, ktore by samozrejme o uzemia superili a pri tom supereni by zacali dozaista umierat aj nevinni ludia...v takom mexiku tie obete drogovych vojen pocitaju na desattisice...

alkohol je tiez tvrda droga s ktorou ma velky problem privela Slovakov...co tak radsej usilie investovat do protidrogovej cinnosti v oblasti alkoholu na Slovensku...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Pinhead napísal:To vies, moosha, keby sa tie tresty a ich priebeh za drogovu trestnu cinnost sprisnia, hned by si zistil, ze ta uvaha az taka naivna nebola.... Ale to chce trochu inu vladu a sudnictvo.... Ale ja som trpezlivy, ako sa hovori.... 'es kommt der Tag'....
A keby sa radsej sprisnili tresty za vrazdy a tazke ublizenia na zdravi? Z ktorych sa nejake to percento (a ze nie je male) udeje v stave opilosti? To je podla mna o dost vacsi problem ako geko vo vrecku...
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

presne tak moosha a ephramko...halabaster kebyze tu radsej zo seba nerobis pasivneho bojovnika a zistis si aspon to minimum informacii o grasse (tebe najviac odporucam ten dokument), nez aby si nam predvadzal aky si bojovnik...ty asi fakt jedine co o MJ vies je ze je to droga :)
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Korag napísal:ty asi fakt jedine co o MJ vies je ze je to droga :)
A to mi uplne staci. Viac nepotrebujem vediet.
Ludia co drogy uzivaju - snad na to nedoplatia a uvedomia si ze to uz nie je in ale out.
No a ak sa neuvedomia, tak hold stanu sa z nich socky. Raz skocia na ulici na chodniku a nikto im nepomoze (ja urcite nie).
Takze chcete hulit - hulte. Chcete si (sa) pichat - pichajte. Ale robte to so strachom z perzekucie.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

K chodniku a sockovaniu mam daleko a to hulim uz peknych par rokov. Mam dobru pracu, dostatok penazi na zivot. Takychto ludi poznam v mojom okoli velmi vela. Niektori hulia menej, niektori pomerne dost a su v pohode, vobec nezapadaju do tvoje skatulky. Clovek, ktory kvoli huleniu skonci na ulici, by tam skoncil aj bez hulenia (a prip. pichania)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

halabaster :D tvoj vyrok "chcete drogovat, tak drogujte...ale robte to zo strachu z trestu"... :D :D :D a kto tych, co beru drogy potresta, ty? lenivy pasivny bojovnik ? :D :D :D ...a kto urcuje, co je droga a co nie je droga? zakony? zakony ktore tvoria nasi poslanci, myslis ze oni su garantom nejakych intelektualnych a moralnych hodnot v tejto prehnitej republike? :D
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja len udrzujem terajsie status quo. Nepotrebujem nejake bombasticke kampane proti drogam. Ani zvysene tresty za ich prdaj a drzanie. Mne staci aby tu bola vedena aka taka osveta, ze drogy su zle a aby mojim detom nikto neponukol drogu. A ak to niekto urobi, tak aby ho odmietli a mali zo seba dobry pocit, ze nemusia uzivanim drog unikat z reality.
To ze je nasa republika prehnita - cou uz. Co sme si zvolili to mame. Keby vsetci ti, co droguju by sa zamysleli a neunikali do ruzovych narko svetov, tak snad by ten stat nebol v takych srackach v akych je.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hej, aj ja ked som bol stvrtak na zakladnej (co nebolo zas tak davno) som schytal osvetu, ze kde vsade mi moze clovek ponuknut drogu... ako cukrik, na olizovacej obalke, ako dzusik...

...a cuduj sa svete, nikto mi ju nemusel ponukat, kupil som si ju sam. A nikdy som sa nestretol s ani jednou z tychto metod :)
(mozno to bude tym, ze ziadnu inu nelegalnu ako travu som nikdy neskusil, a ako vsetci vieme, trava sa velmi ako tabletka/hocico ine synteticke spracovat neda)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

halabaster a myslis si, ze take zakony ako u nas su spravne...ked niekto ako Zitny zabije male decko, skoro zabije aj jeho brata a prizabije ich otca...a moze dostat maximalne 3 roky ? ...a nejaky iny clovek, ktory ma na balkone v kvetinaci rastlinky pre seba, pretoze sa nechce dostat do kontaktu s dealermi, tak za to moze dostat az 12rokov ?
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nuz ephramko to je ten sku*veny svet kde zijeme. Celebrity zabijaju deti, deti si kupuju a uzivaju drogy, homosexuali maju vlastne kluby. Hadam ked prijde arabska vlna protestov az k nam, tak snad prejdem s pasivity do aktivity a nieco stym urobime. :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nie, my zijeme len v sku*venom state, ktory je plny homofobov (co teba po tom, ze homosexuali maju vlastne kluby? Nuti ta tam niekto chodit? Obtazuju ta?), netoleruje substancie, ktore su niekolkonasobne menej nebezpecne (ano, zo vsetkych hladisk) ako tie, ktore toleruje s radostou a zaklada si na nich svoju historiu a tie debilne celebrity, ktore tu mame, si mozu robit co chcu.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

halabaster : ok ked tak strasne chces bojovat proti drogam celkovo tak potom svojim detom zakaz pit kofolu a jest cokoladu...zakaz im aby nemohli hra na PC hry...a este aj televizor...no tak som vyskrkal vsetky drogy, aj ovela horsie ako ganja...ked urobis toto tak mozes bojovat pro marihuane .
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tu ide o uhol pohladu a nasledny pristup.
Ja by som svojmu dietatu dal radsej miesto ganje cokoladu alebo nech hra 4 hodiny PC hry.
Ty dieta vyzenies od PC, zavolas ho do obyvacky a bafne si spolu. Nie?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

detom nepatria do ruk ziadne navykove latky alebo cinnosti...ked budu dospele, tak nech sa sami rozhodnu, co so svojim telom alebo zivotom urobia...

halabaster nemysli na 2 kroky dopredu, keby homosexuali nemali svoje kluby...tak by sa homosexualne pary zacali objavovat na hetero diskotekach...no a to by mu urcite vadilo viac ako to, ze homosexuali maju svoje vlastne kluby...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

halabaster napísal:Tu ide o uhol pohladu a nasledny pristup.
Ja by som svojmu dietatu dal radsej miesto ganje cokoladu alebo nech hra 4 hodiny PC hry.
Ty dieta vyzenies od PC, zavolas ho do obyvacky a bafne si spolu. Nie?
Mam taky dojem, ze tie brka mi za cely zivot dali viac ako ich pocet*4hod. stravenych za PC.
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

moosha: hovori z teba detska hlupost.
Napísať odpoveď