cawte omilom som vymazal s pc môj jeden dôleziti subor prosim vas velmi existuje nejaky program co ten subor obnoví
uz som skusal zopar programov ale ani jeden ten subor nenasiel.Za odpoved vopred dakujem
zmazane data
-
vladenko007
VIP
Re: zmazene data
Recuva
TuneUp Utilities
TuneUp Utilities
-
swiper
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
No uz asi ani nenajde, lebo si ho uz uplne prekril novymi datami (teda si si stiahol nieco z inernetu co to prekrilo v tvojom pripade softver na obnovu dat).
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
swiper: Mas napriklad 500GB disk, software co stiahnes ma par MB + cache prehliadaca. Takze kludne sa moze stat, ze tie data sa neprepisali. Okrem toho je data mozne obnovit aj po prepisani, len uz tam nie je taka uspesnost. V testoch tusim dokazali obnovit data aj po niekolkonasobnom prepisani. Ak chces nieco skutocne zmazat, tak treba pouzit programy s wipe deletom, resp. wipe formatom. Napriklad 30x wipe prepisanie prazdneho miesta 500GB disku moze bezat aj cely den.
jj dik moc vyskusam
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2011, 10:37)
ten subor co som chcel obnovit mal 2 GB vôbec ho nenajde
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2011, 10:37)
ten subor co som chcel obnovit mal 2 GB vôbec ho nenajde
Re: zmazane data
Tak to bude problem. Ak si nemal defragmentovany disk, tak bol subor rozhadzany po disku a tak odmena nebude mozna. Obnovit idu standardne mensie subory ako su dokunenty, hudba a obrazky.
Re: zmazane data
jj ok a disk som ma defragmentovani