Bulletstorm
Re: Bulletstorm
už to je vonku?
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na xboxe uz od 16teho
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2011, 13:52)
multi7 PC verzia na nete
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2011, 13:52)
multi7 PC verzia na nete
Som zvedavy ako sa to bude ovladat na PC. Lebo neviem si predstavit namapovanie na klavesnici 
-
palciii
uvidime:) btw roshedo velmi sa v bulletstorme vyuzivaju slidery? lebo mam xbox ovladac, akurat je tam mensia vada, ze nejde naraz stlacit obe slidery :S
Slidery ? Co tym myslis ? Prvy krat pocujem ten pojem 
Klasika ako v inych strielackach. RT - strelba. LT - mieritko. A dost casto podla mna. Ked chces ziskat co najviac bodov, tak musis strielat presne. Totiz za skillshoty ziskavas body za ktore si kupujes upgrade-y na zbrane, naboje, atd.
-
palciii
nuz to je bieda :S ten sh*t contoler to nedokaze ... vask uvidime ake to bude mat ovladanie
baj d vej: taha dakto tu multi7? verziu?
baj d vej: taha dakto tu multi7? verziu?
Ja ju mám no čaká sa na crack
Taktiež zastávam názor že kvalitné hry treba podporiť kúpou, no prve ju potrebujem skúsiť 
-
Sphinx
Addict
crack nie je treba ... staci offline konto a hra ide .. (ja ju nemam tak neviem len co citam reakcie )
Nemýliš si to s Xbox verziou? Ja sa bavím o PC verzii ktorá je na nete iba bez cracku a zatial neviem o nikom kto by ju hral. To by diskusia na trackeroch vypadala trochu inak a myslim že by to bolo na všetkých warez fórach. Vonku je iba Multi7 bez cracku a SKIDROW ktorá je fake 
-
Sphinx
Addict
ano multi 7 da sa hrat ale neda sa savenut bez cracku resp cracknuteho xbl.dll
//tak hru som rozchodil s pouzitim ineho original kluca (savy idu) no nejde live .. ale aj tak by som nehral MP... takze je mi to jedno. a prikladam par screenov
zahral som asi 15 min a hru mazem .. blbost nad mraky .. fps mi padaju a fraps ukazuje ale konstantne 30fps pri bojovych sekvenciach padnu aj na menej (i5 750,4 gb ram,w7 64b,hd4850 512mb-- vsetko HIGH AA-nie vsync-nie)
//tak hru som rozchodil s pouzitim ineho original kluca (savy idu) no nejde live .. ale aj tak by som nehral MP... takze je mi to jedno. a prikladam par screenov
zahral som asi 15 min a hru mazem .. blbost nad mraky .. fps mi padaju a fraps ukazuje ale konstantne 30fps pri bojovych sekvenciach padnu aj na menej (i5 750,4 gb ram,w7 64b,hd4850 512mb-- vsetko HIGH AA-nie vsync-nie)
-
palciii
nie je to sposobene tym ze to neni full release ale daco ukradnute?
// tipek na jednom fore pise ze mu to nejde s 2xgtx460 v SLI =D takze tam bude kamen urazu
// tipek na jednom fore pise ze mu to nejde s 2xgtx460 v SLI =D takze tam bude kamen urazu
Sphinx: ta hra sa rozbehne po cca hodinke ked uz ziskas to elektricke cudo na ruku s ktorym pritahujes ludi. Tam sa zmeni aj hratelnost plus sa dostanes do externych casti.
-
Sphinx
Addict
tu blbost na ruku uz mam... este skusim ked bude cas ale zrejme to nie je moj styl hry
No skúsil som, bez savovania som hral až do nejakej druhej kapitoly tam som chcípol a bolo po srande. Taktiež si myslím že tento release je nejaký divný. Mám C2D E8400 na 3.6Ghz, GTX260 OC, 4GB ram. Všetko na Very high. Ak zapnem AA a textury na Very high tak hra neznesitelne trhá, ak to vypnem hra ide ako po masle 35-50 FPS
Tak zatial si hra v recenziach vedie celkom dobre, co ma vsak prekvapilo je, ze tam nie je deatmatch,
Už je to vonku od grupy FairLight
Prave dnes som to dohral (zacal som predvcerom a hral na strednej obtiaznosti) Musim povedat, ze som sa celkom zabaval, hoci FPS na Xboxe velmi nemusim. Sposoby ako odpravit nepriatelov su naozaj roznorode a kazdy spravny nasilnicky uchyl si urcite pride na svoje 
V deji nastalo zopar zvratov, hoci zial az ku koncu, co ho podla mojho nazoru zbytocne natahovalo a mohli byt viac sustredene do stredu hry.
Prostredie mi velmi pripominalo Bionic Commando a miestami sa zdalo prilis rovnake. Nepriatelia nie su uplne tupi a celkom rozumne sa kryju, avsak partaci su na druhej strane uplni kreteni. Velmi ma zarazila aj absencia akehokolvek skoku (aspon na urovni Duty Calls
), ale dalo sa zvyknut.
All in all 7/10 a relativna spokojnost
// v istych momentoch som si zaspominal aj na Serious Sama
V deji nastalo zopar zvratov, hoci zial az ku koncu, co ho podla mojho nazoru zbytocne natahovalo a mohli byt viac sustredene do stredu hry.
Prostredie mi velmi pripominalo Bionic Commando a miestami sa zdalo prilis rovnake. Nepriatelia nie su uplne tupi a celkom rozumne sa kryju, avsak partaci su na druhej strane uplni kreteni. Velmi ma zarazila aj absencia akehokolvek skoku (aspon na urovni Duty Calls
All in all 7/10 a relativna spokojnost
// v istych momentoch som si zaspominal aj na Serious Sama
nazdar pri spustani mi vyhodi toto, nainstaloval som physx co ponuka hra + najnovie ovladace na kartu a nic....
RIESENIE TOCHTO PROBLEMU:
I Installed the latest PHYSX Drivers from:
nvidia.com
It installs a bunch of phsyx DLL files here: (tu sa vam nainstaluju DLL subory physx)
C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\PhysX\Common
Go to that folder and copy all the DLL files and paste/overwrite the Bulletstorm LOCAL Phsyx DLL files.
(chodte do toho priecinku a vsetky DLL subory skopirujte a presunte do zlozky c:\Program Files (x86)\EA\Bulletstorm\Binaries\Win32\PhysXLocal\)
Mnou testovane a funkcne!! win7 64
RIESENIE TOCHTO PROBLEMU:
I Installed the latest PHYSX Drivers from:
nvidia.com
It installs a bunch of phsyx DLL files here: (tu sa vam nainstaluju DLL subory physx)
C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\PhysX\Common
Go to that folder and copy all the DLL files and paste/overwrite the Bulletstorm LOCAL Phsyx DLL files.
(chodte do toho priecinku a vsetky DLL subory skopirujte a presunte do zlozky c:\Program Files (x86)\EA\Bulletstorm\Binaries\Win32\PhysXLocal\)
Mnou testovane a funkcne!! win7 64