Vratna dolina / dovolenka

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vratna dolina / dovolenka

Príspevok od používateľa RomanB »

Caute

V marci som si zajednal hotel , za velmi dobru cenu aj so skipasom na 5 dni v Terchovej. Cize budem dochádzat do Vratnej.
Chcel by som sa spytat na vase nazory na toto lyziarske stredisko.
Pripadne som sa chcel spytat ci niekto nema skusenosti s kurzom snowboardovania / lyzovania ..
Google mi v tejto veci nebol moc napomocny , okrem toho , ze to tam asi niekde je resp. ze poskytuju takuto sluzbu.

Vopred Dakujem za vase konstruktivne postrehy :)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Re: Vratna dolina / dovolenka

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Nechcem nadávať, mnoho ľudí ide odtial sklamaných, ak nefunguje Chleb - väčšinou kvôli vetru. Lyžiarska a snowboardová škole je už v každom stredisku, nie je to však lacná vec. Hodina kurzu výjde aj na 20 eur a pokial si nikdy na svahu nebol, tak ti hodina určite nepomôže. Dá sa to riešiť tak, že na začiatok si zaplatíš inštruktora a potom neskôr sa zdokonaľuješ s niekým, kto tam je s tebou a vie to. Ak Vás je viac, potom je výhodnejšie si zaplatiť inštruktora pre skupinku ľudí a na celý deň. Hlavne by bolo dobré, aby si zavolal vopred na informácie a zabezpečil si inštruktora na tvoj termín, lebo sa môže stať, že tam budú dvaja a budu obsadení.

//autoeditácia príspevku (22 Feb 2011, 12:55)
Aha, tak som našla niečo čo by ti mohlo pomôcť - http://www.snowmagazin.sk/2009/12/lyzia ... my-vratna/
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Este som sa chcel spytat , ci tam je kdesi nejaky svah , resp. miesto kde sa da ucit :)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Každé stredisko má detský svah, tam sa najlepšie učí. Kopec možno označiť za somársku lúčku, vleky premávajú pomaly, nie je nič lepsie na učenie. Neskôr, keď už po dvoch či troch dňoch budeš vedieť stáť na lyžiach a zísť svah, môžeš prejsť na lepší svah a zdokonaľovať sa. Všetci ľudia začínali a učili sa, takže sa netreba hanbiť.
Napísať odpoveď