Medzikus??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Dale88
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Medzikus??

Príspevok od používateľa Dale88 »

Rád by som sa s vami podelil o moju momentálnu situáciu ohľadne jednej kočky. Spoznal som ju osobne pred pár dňami, z videnia to bolo už dlhšiu dobu. Po zoznámení sa mi dostalo do uší, že som ju niečim oslovil a vyzvedala na mňa. Kamarát následne od nej dostal údel ma zobrať na kvázi dvojité rande. Sympatie, všetko je, ako z jej strany je to očividné aj z mojej je to opätované, ale...

Tak aby som sa dostal k jadru veci. Spoznať som ju mohol aj skôr svojim pričinením, ale po vtedajšom zistení, že je zadaná som do toho nešiel, zbytočne sa dráždiť a určite sa netlačiť niekomu do kapusty. No po zoznámení ňou samotnou už bol ich vzťahu koniec, to viem na isto. Našťastie k ich rozchodu došlo skôr a nemusím sa obávať, že mám svojim spôsobom na tom podiel. Ide o to, že sa s ním rozišla len pred nedávnom a chalan to dosť ťažko znáša. Mal som tú česť sa s ním už stretnúť a naozaj sa mi nechce hrať nemilostného sudcu medzi nimi dvoma. Čo sa týka nás dvoch strávili sme po sebe s partiou dva pekné večeri a po celý čas bola pri mne, vyzerá, že je z toho von čo sa týka citov k ex.. Ale po osobných skúsenostiach, keď som sa rozišiel po roku a pol som nebol pripravený opätovať city inej a tak to časom aj dopadlo. Bolo to len chvíľkové vzplanutie a vyplnenie prázdna ktoré zotrvalo. Jedná sa o naozaj krásnu babu,, píšem to z dôvodu, že to prináša svoju daň, či už len pri nákupe v supermarkete si idú chlapi za ňou krky vykrútiť, ale taktiež, že to býva s nimi takto zamotané.

Keď si to tak spätne čítam, možno Vám prídem, že sa nad tým priveľa zamýšľam, ale chcem počuť na to názory, rady ako zistiť či je pripravená. Lebo mi je jasné, že ex ešte bude dáky ten piatok do nej búšiť a či náhodou preto nie som akýsi medzi-kus v tomto jej období. Lebo dáva dosť na javo, že by to skúsila so mnou, ale k tým okolnostiam mi to príde pri rýchlo. Všetci sme z iného cesta, ale v určitých smeroch sa to zhoduje.. Niekedy je to len o pozlátku, je to také celé..
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Medzikus??

Príspevok od používateľa halabaster »

Nechce sa mi ten dlhy text citat cely, tak budem reagovat len na posledny odstavec.
Sam musis citit ci to ma-nema sancu a co od toho ocakavas.
Podla mna by si mal ist do toho opatrne. Nejake vacsie city do toho nedavaj, nechaj to zatial len tak plynut. Budes vidiet ako sa to vyvija, ako na teba reaguje ako reaguje na byvaleho a tak. Po case si ti zanalyzuj a urob rozhodnutie, ci ist do toho naplno alebo nie.
A vyries toho byvaleho na zaciatok. Ked bude do nej este par tyzdnou busit, tak to nie je bohvie co. :D
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

zhodnotim to len niekolkymi slovami: dostal si pozvanku na suk!
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Podľa mňa ju predošlý vzťah už nejako extra nenapĺňal, nejak rýchlo sa z neho vyliečila a chce sa trochu rozptýliť, keď je už voľná..
Si medzikus, ale neviď hneď za tým spomínaný "šuk", nemôžeš jej vidieť do hlavy..
Ale keby náhodou, tiež to ber s nadhľadom, pretože tak ako sa rýchlo vyliečila zo vzťahu sa dokáže vyliečiť aj z Teba..
Peter_Retep
VIP
VIP

ale jasne ze si uzije ved je to evidentne....je len jeden jediny dovod preco sa baba po rozchode hned fixuje na noveho chlapa a tym je len sex! tak to proste funguje.
co sa tyka toho ze ex do nej bude busit: musis si udrzat atraktivitu ktorou si ju pritiahol. proste ak bude jej ex vacsi samec ako ty tak sa k nemu pravdepodobne vrati. Mas ale vyhodu ze zrejme zafungovala chemia a je v prvej fazi vztahu.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

peter: to si podla coho zistil ze dostal pozvanku na suk?ako citam tvoje prispevky tak sa pohybujes v nejakej divnej spolocnosti kde je prvorade si zaje*at. dievca sa moze fixovat z dovodu ze chce zabudnut na byvaleho
to uz som si davnejsie vsimol ze zo seba struhas riadneho playboya co si mysli ze je neodolatelny pre zeny :) byt tebou tak sa trosku uvedomim lebo takto sa spravaju 17 rocni nadrzani chlapci a ne 25 alebo kolko to mas
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

co mozes stratit ? zatial sa nejako neviaz ,ak sa ti paci vyuzi to ,pri najhorsom bude len ten suk :)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

ten kto opusta chce zacat vecsinou nieco nove..hlavne ak to rozhodnutie o rozchode u nej dozrievalo uz dlhsi cas, no ved sa povypytuj
btw,a co sa tyka jej ex, nebudes ty bude iny:)
Peter_Retep
VIP
VIP

mulatt: neviem kde si nasiel ze je prvorade si zatrtusit. V sekcii LVP som v niekolkych temach len obhajoval nejake pozvania na veceru atd. Playboya zo seba nerobim. To len ludia maju nejaku predstavu natlacenu spolocnostou do hlavy ze ak niekto dokaze konverzovat s dievcatami a dokaze vyvolat zaujem tak mu ide len o sex, co nie je pravda. Mam priatelku, takze promiskuitny nie som a nie je moja chyba ze dievcata maju o mna zaujem (ved kto by nemal? :D nedalo mi neposteklit moje ego). to len na ozrejmenie. Opakujem teda, nie som promiskuita, len mam dar reci :)

k teme: neviem ako si vyzeral ty po rozchode. predpokladam ze si si hned nenasiel nahradu za ex ale bol si v stadiu smutku a depresie. Ako vacsina ludi a ma to tak aj byt. Nezda sa ti ani trochu cudne ze dievca, ktore sa rozislo s chalanom sa hned fixuje na druheho? Mne sa to zda o to cudnejsie, ze mi to nejako nesedi do toho, ze dievcata prezivaju vsetko na emocnej urovni. takze len tolko.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Dale88: Pozri, kľudne do toho môžeš ísť, keď neskúsiš, neuvidíš a žralo by Ťa že si o niečo možno prišiel iba kvôli tomu, že si sa toho bál. Choď do toho a uvidíš, čo sa z toho vykľuje. Nejako extrémne sa neviaž - základom je teraz, aby ste trávili spolu chvíle osamote, mimo partie. Tam uvidíme, ako medzi Vami plynie komunikácia a či spolu dokážete vydržať aj niekoľko hodín. Pokiaľ bude konverzácia voľne plynúť a zabudnete na čas, tak je to OK.
Je jedno kde - či u nej, alebo u Teba.
Skúšaj - uvidíš, čo z toho bude :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Suhlasim s ludmi, ktori ti povedali, ze by si to mal skusit. Ak neskusis, nikdy vediet nebudes. Mozno si ten tzv. medzikus, ale mozno sa z toho stane dlhsi vztah, ktory moze byt skvely. Cize skusit, a potom sam uvidis.

A co sa tyka, ze je velmi pekna. Mam to podobne. Kamkolvek sa s priatelkou pohnem, cumia po nej, ako debili. Nevadi mi to, pretoze viem, ze je v tomto momente moja a je so mnou. Ostatni nech sa len pozeraju a tisko zavidia. Akurat mi vadia uz ti extremni debili, ktori to robia tak okato, ze je to az nechutne.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Súhlasim s tým čo tu písal najmä Peter_Retep, je to akási pozvánka z jej strany, pokus získať si ťa. Ak to neskúšiš, nebudeš vedieť o čo ide. Možno si pár krát užijete a skončí to, možno prerastie do niečoho väčšieho a všetci kamaráti ti ju budú závidieť. Chceš to teda skúsiť a vedieť o čo ide alebo to neskúsiš a do konca života si budeš hlavu búcať o stenu, lebo si to neskúsil? Choď do toho!

P4ra, možno to nie je "čumenie" ako si vsugeruješ. Pozerať sa po ľudoch možno aj z iných dôvodov, jedným z nich je trebárs taký, že sa ľudia pozriu a pomyslia si, že aká krásna žena a s takým ....... (doplň si tam čo uznáš za vhodné, ale slovo krásavec a sypmaťák tam napatrí). Toto čo píšem neber osobne, je to len pohľad na druhú stranu mince.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ved mne je to uplne jasne, ze su urcite aj take komentare. Ale ked bola aj s bratom na nakupoch, tak sa po nej otacali, ako nepricetni. Ze uz jej to bolo trapne a povedala mu, ze nech je pri nej, akoze su spolu alebo co. A teraz v sobotu sme boli v MAX, v NR. Prechadzame okolo skupiny 5-6 chlapcov. Drzim ju za ruku, bavime sa a pri tom, ako ideme okolo nich doslova drze: Pozri aka je**cka. Tak by som jej nalozil. - mal som 100 chuti sa otocit a taku mu struhnut, ale zdrzal som sa. Len som sa na neho pozeral a on sa tak arogantne usmieval. Cakal som len, ci nieco povie. Vtedy by som sa neovladol. Nie preto, ze by som ziarlil alebo nieco, ale hento je proste debilne, nevychovane a drze spravanie, ktore neuznavam, a viem, ze hociako, ked som bol ja mlady pubertiacik, tak som sa hentak nespraval. Ano, urcite som okomentoval nespocetne mnozstvo dievcat, ale vzdy v ramci slusnosti, az ked odisla alebo som to posepkal okolo stojacim kamaratom, aby to ona nepocula, pripadne jej frajer.
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

p4ra napísal: Prechadzame okolo skupiny 5-6 chlapcov. Drzim ju za ruku, bavime sa a pri tom, ako ideme okolo nich doslova drze: Pozri aka je**cka. Tak by som jej nalozil. - mal som 100 chuti sa otocit a taku mu struhnut, ale zdrzal som sa.
Ach jáj.. Je to hrozné, keď niekto namiesto slov ,,Pozri aká je krásna, či pekná", vypustí takéto slová..
Vyššie ako písal p4ra, je to drzé, či pre ňu tak aj voči p4rovi..
Sila našej doby, keby použil moje spomínané slová, tak by určite potešil nielen jeho priateľku, ale aj pohladil ego nášmu p4rovi :-)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Hehe, ide o to, ze ego nepotrebujem pohladit. To uz mam dost vysoke. :) Radsej nech sa zdrzi komentara, resp. nech ho vyslovi tak, ze ho nebudem pocut ja.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ist alebo neist do toho?

Ma co ponuknut? nemyslim po sexualnej stranke ale co sa tyka intelektu, co z toho ze zenska je pekna ked je kus opice(dlhe vlasy kratky rozum) ? neviem pytam sa, neber to ako urazku, neviem ci by som robil hned hr hr sice kto zavaha nezerie, ale naviazat sa a po case dostat kosom nie je prave 2x prijemne, pozname to viaceri cize nemusim dalej komentovat. Nuz ak si rozumiete a bavite sa spolu tak to skus, prakticky nemas co stratit, len aby si si nebil hlavu preto ze je to naprd ked budes s nou a po tyzdni ta to prejde :wink:
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Niekomu Lollo stačia aj opice, je to zábavka na deň, dva alebo tri, potom na seba zabudnú a žijú svojim životom. Možno aj toto je o tom.
Dale88
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dale88 »

Nejdem Vám odpovedať jednotlivo, ale budem sa snažiť to zhrnúť do celku.

Moje terajšie pocity sú v tomto smere dosť zmiešané. Lebo, ako ste sami zhodnotili je to celé neprirodzené. Presne, ako tu bolo spomenuté, že dievčatá rozchody berú na inej emočnej úrovni, tak nemôžem povedať, že ona je voči tomu chladná. Možno to navonok nechce pripustiť, ale cítim to z nej. Predsa to bolo dlhšie obdobie i keď to ona ukončila a čo som sa posledne dozvedel, už dlhší čas to bol rozchodový stav medzi nimi tkz. dozvuky. Pritom prichádzam na myšlienku, že za pomoci mňa sa chce od bývalého odviazať, prípadne mu dať na javo, že už niet cesty spať. Čo sa týka toho jednorazového úletu ("šuku"), mňa osobne to neberie a v jej prípade to tým smerom nejde, tak sa už o tom nezmieňujte. Aspoň čo som ja zažil, keď sa jedná o takúto záležitosť, baby nepotrebujú poznať povahu chalana, stačí im fyzická príťažlivosť, správna chémia.. nič viac, aby sa zbytočne neviazali, tu je to opak. Chce ma spoznať až priam sa teší, keď na mne nájde pozitíva.

Včera sme strávili spolu večer a bolo to vzájomne bližšie spoznávanie. Čo ma však prekvapilo, bolo akési jej seba uisťovanie "si v pohode chalan.." spomenula to v rovnakom význame za večer aspoň tri krát. Keď sa rozbehla spoločná téma a človek sa teší, že našiel dáku spojitosť s danou osobou (určite poznáte ten skvelý pocit, keď sa navzájom dopĺňate na preskačku, delíte sa o svoje myšlienky..), ale potom ... to pochovala, keď spomenula jej ex. Človeku zasekne myšlienkové procesy a nenachádza slov. To sa opakovalo viac krát a musím priznať, že tým vznikali isté momenty hluché miesta. Však čo čakám, trávili spolu každučký deň a ešte sa im aj teraz rozpadla zaužívaná partia. Na jednu stranu aspoň viem, že je v nej cit a vnútorne ju to bolí, hlavne keď sa mi zdôveruje, že jej robí neplechu (chalan očividne ešte nedozrel).. ale zase po druhej stránke dostávam čierno na bielom to čo mi behalo v mysli. Je to pre ňu priskoro sa viazať, viem, že by to bolo len o určitom porovnávaní minulosti a mňa. No i tak jej dávam na javo, že neplánujem byť bútľavá vŕba ala známy pojem "profesionálny kamarát".

Ešte aby som nezabudol, keby to bolo len o jej zovňajšku a nemala mi čo viac osobnostne ponúknuť sám s ňou von nejdem a vôbec to tu neriešim. City držím na uzde a budem úprimný aj mi to zľahčuje, keď spomenie ex, potom naozaj nemyslím ani na bozk :roll:
Zatiaľ len voľný priebeh...

OT: snáď som určitých jednotlivcov nenaštval a nebude im vadiť dlhší text, aj to som chcel ešte viacej pustiť myšlienkové procesy.. //Díki za terajšie príspevky!! :wink:
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Podla mňa je teraz v takom stave, že niečo možno cíti k tebe (zato spomenula 3x že si v pohode) ale stále má "v srdci" aj bývalého a tým ako hovorí, že si v pohode sa možno uisťuje, že koná správne, že sa s tebou stretáva.
Myslím, že takéto vzťahy potrebujú čas.... môže sa stať, že sa vráti k bývalemu alebo že budete spolu a bude to klapať. alebo budete spolu týždeň a vráti sa k nemu. Alebo možno len chce nasrať bývalého?

To p4ra: Bohužiaľ sa pohybujem v takej vekovej kategórii(16), že od niektorých známych sú také reči úplne prirodzené. A je úplne jedno či je dotyčná sama, alebo s niekým. Ako je rozdiel robiť si srandu, že niekoho čo ja viem pozdravíš alebo tak. Ale keď niekam ideme alebo tak a padnú podobné reči tak sa radšej tvárim, že tých čo som tam s nimi ani nepoznám.
Napísať odpoveď