eras na tom aute a defekt sotva ked sa na tom stale vrzga hore dole a podobne no čo už na tom aute už davno nebola údržba
teraz rozmýšlam nad jedným a to je pre teba - určite dáš robiť motor ?? to je čo nejake show- off auto alebo čo nebude jednoduchšie to rozpredať na diely prípadne dať auto (go to hell) a kúpiť ine lebo ked si pozreš ceny toho čo stojí vybrus a podobne kraviny ak to nebudeš rozoberať ty ale niekto iny tak mu musíš zaplatiť osobne by som do toho nešiel kúpil by so niečo ine a lepšie teda myslím novšie ved teraz sa auto skoro ani neopravuje kúpi sa nove - ak oprava vyjde do slabších euro tak ešte ok ale ak to prekračuje medze toho auta tak to by som sa na to vykašlal
zodrata spojka ?
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: zodrata spojka ?
Matej18 - nejako nechapem tvojmu postu.. on chce dat robit motor? nato si ako prisiel?.. a to ze sa to neoplati zase nieje az taka pravda.. ale je zase pravda ze vsetko zalezi od toho co je v tom motory zle teda ako je "vybehany"..
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Re: zodrata spojka ?
vobec som nechcel povedat ze som parkoval na inom kvalte ako 1,2,R .. parkujem len na 1 alebo R a robilo mi to , len mi niekto zrejme dost mudry natlacil do hlavy ze to musi lepsie drzat na vyssom tak som skusil RAZ zastavit na 4 a robilo to , nerobte z toho vedu . to je jedno , kazdopadne zrazu to drzi . nechapem ale som rad. cize spojka je v poriadku , no vcera mi pri radeni R zacalo ratat zuby. spojka na podlahu a rata
( nie nemam tam koberceky) musim to dat pozret. a ine auto kupovat nebudem , za taku cenu nekupim nieco lepsie co bude nove bez poruch