V skratke na tvoj stroj by som nedaval nic, okrem Windows 7 x64. A kedze sa taketo nieco mas potrebu pytat, staci ti Home verzia.
Windows XP x64 je pre ludi, ktori nemaju Boha pri sebe, alebo nemaju radi svoj zivot a maju vela casu.
Schopný OS
Re: Schopný OS
sak hej... 7 je aj najrychlejsia 
Schopny OS pre neschopneho uzivatela.
Win7 x64
Win7 x64
Uz to mam
a som spokojnýýý 
Nič si z tých sporov vo Win komunite nerobte, už ide aj W8, money vládne svetom. Mám legálne všetky od W 3.0, sedmičku už nie. Hry nepotrebujem, aj keď som si aj W7 zopár razy odskúšal. A každý nový W má cca 2 - 3 roky na detské chyby. A "Boha" do toho netrepte, toto je o reálných veciach. Ešte tu niekto dá aj UFO, keď potrebuje aj rozličnejší duchovný bordel, nie? Ostaňme na určitej inteligenčnej hladine, minimálne nad IQ 100, PSST. 
no... co mam kupeny Win7 home premium 64bit tak mi aj poradili ze si mam stiahnut SP1....
ze za chvilu to uz bude povinna aktualizacia Win7..... ale akoze odkedy je tam zmeny nevidim
ze za chvilu to uz bude povinna aktualizacia Win7..... ale akoze odkedy je tam zmeny nevidim
No určite legálne, určite všetky aktualizácie, určite aj MS Security a nejaký FW /azda Comodo/. A na nete aj pevné nervy. Alebo radšej na inom systéme, viruvzdornom.