Aký 22"-24" LCD monitor

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aký 22"-24" LCD monitor

Príspevok od používateľa uplink »

dske napísal:Diky moc za rady. Rozhodujem sa teraz medzi tou IIyamou čo mi poradil johny lebo uplink sa vyjadril že TNka od nich su fakt kvalitné. Alebo či nejaké to IPSko , tie Dell-y čo si tu tí hodil bryan by som este utiahol financne. Neviem fakt. Bryan a uplink vy máte aké monitory? :)
P.S.: Sorry za gramaticke chyby, píšem z mobilu. :)
ja mám snobský, lebo som kkt a bol za dobrú cenu. Keby som si mal za tie prachy kúpiť panel, tak idem do TNkovej iiYamy, alebo herného Dellu. Môj je HP LP2475w, mám ho od Adoxtrema za 70% cenu z obchodnej...tak nezober to :D ale ak Ti mám pravdu povedať, viac mi šmakujú farby na TNkových iiYamách a Delloch :) Aj keď tie na iPS/siPS sú...reálnejšie...je mi to dosť ukradnuté :)

http://www.alza.sk/21-5-dell-alienware- ... 159307.htm

Toto je imo najonanistickejší gamerský LCD panel aký je za tú cenu :D čo si budeme hovoriť, je to imagovka so super parametrami, excelentnou kvalitou a šialenou odozvou :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Ja možno prekvapim, ale stale nedam dopustiť a stale mam CRT. Neobmedzene pozorovacie uhly, špičkovy kontrast, dokonala čierna, skvele podanie farieb a prakticky nulova odozva a input lag. Len je to veľke ako krava, nie je širokouhle a ta spotreba... Ale dokažem s tym žiť. Keď vidim čo za hnusny obraz maju tie LCD monitory (česť vynimkam), nemam dôvod po obrazovej stranke nejaky kupovať i keď o novom uvažujem z praktickych dôvodov (nemam miesto na stole :)).
Každopadne ja by som volil to čo uplink. Ak TN tak nejaku iiyamu pripadne nejaky drahši TN-kovy Samsung. Ak IPS tak najskôr niečo od Dellu. Aj kvôli zaruke.
dske
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dske »

Ryan aj ja ešte bežím na CRTcku . Ale chcem zmenu hlavne kvôli setrnosti voči mojím očiam :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ja som dlho robil na mojej iiyame 21 000 covej CRTčkovej, ale začalo mi z nej bývať zle a robila mi elektrické búrky [záblesk cca 10 cm od monitoru vo vzduchu] tak som ju dal dopreč :D
dske
Expert
Expert

:DD a následky po elektrických búrkach na tebe nezanechalo? :DD (irónia, neuraz sa :D). Asi zoberem tu iiyamu čo mi poradil johny, dám na neho a uplinka zároveň. Dúfam že má nesklamete :D . Fakt diky za rady.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Ale aby som ešte doplnil, ak pozeram nejaky film či niečo hram, tak PC väčšinou pripajam k projektoru, pripadne k TV. Monitor mam tak hlavne na pracu, aj preto ho nemam potrebu meniť.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dske napísal::DD a následky po elektrických búrkach na tebe nezanechalo? :DD (irónia, neuraz sa :D). Asi zoberem tu iiyamu čo mi poradil johny, dám na neho a uplinka zároveň. Dúfam že má nesklamete :D . Fakt diky za rady.
zanechalo, z čoho myslíš že som taký agresívny ako besná veverička bez orechov :D ináč prisamvačku nechápačky. Neviem čo je to za jav, ale robil to len ten iiyama CRT monitor. Proste záblesk ako keď blesk dáva z foťáku, ale bez okolitého osvetlenia. Proste haluza totálna :D
dske
Expert
Expert

:DD si zabil s tou veverickou :DD . A nebolo to spôsobené náhodou tými lisohlavkami? :DD
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tie mi spôsobili len permanentnú impotenciu, nič závažné :)
dske
Expert
Expert

Lol :DDD ty vieš človeka iným štýlom rozosmiať :DD si zaj*bál teraz :D

//autoeditácia príspevku (22 Feb 2011, 23:22)
Ale smútiť nemusíš . S takým nestoperenym sa prášia ženské najlepšie, o tom neni pochýb :DD
Napísať odpoveď