Hm ja sa stále dozvedám niečo nové
Chutíš mi (Kleopatra z Turca na Joj)
Re: Chutíš mi (Kleopatra z Turca na Joj)
Ani nemám šajnu že také niečo ide / išlo.A som veľmi rád.Včera som taktiež nepozeral ani Superstar ( opäť bod pre mňa
), radšej sme si u bratranca na kolaudačke bytu zahrali Wiičko
Ja už nemám slov čo sú ľudia schopní pozerať.Je to ich osobná vec.Ak chcú namiesto prečítania dobrej knihy stráviť 2 hodiny nad takouto ******, nech sa páči.
V Austrálii je dažďový prales
Všetky tuky sú zlé tuky
A nový pojem severo-južná Austrália.Logicky by sme vyvodili že sa jedná o stred Austrálie ( aj keď tá osoba na videu asi logicky nerozmýšľa ).V púšti sa veľmi dobre pestujú orechy
Minule som sa tiež dobre zabavil keď som počul ako Šeherezáda rozprávala svojmu synovi že tiger žije v Afrike 
Bol som nútený si pozrieť tri diely....... síce som to začal pozerať s odporom, pretože nemám rád tieto typy relácií.. ale táto séria Chutíš mi teda stála za to. V podstate ani JOJka to nebrala vážne, sama zrobila paródiu na svoju pripravovanú reláciu Chutíš mi. Akurát chudák Kleopatra asi do dnešného dňa netuší, že sa na nej zabáva celé Slovensko.........
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ako s tym kaprom co tam nacvicovala, ty kokos. Vsak keby chalani nezakrocia, tak ho tam na tom stole dorazi priamo pred kamerou. 
-
maciatko99
Medium Star
Čakala som aj podobné reakcie, že tu bude pár jedincov obhajovat Hafnera. Nemám im to za zlé, ale napísať mi karmu, že lepší Hafner ako Kroner, normálne som sa pobavila. Treba si v prvom rade uvedomiť, že Joj zvolila do tohto bulvárneho formátu ľudí, ktorí svojím vystupovaním chcú upútať pozornosť a pred ústa si nedavajú servítku. Preto tam šiel Hafner a podobné individuá, aby otvorene povedali čo si myslia. Tým dvom ženám stačila už len troška alkoholu, aby sa im vyrovnali a tiež perlili jedna radosť.
Je to trapas, celá táto 5 dielna epizóda. Niektorí chalani (Petraník, BEYUS) sa snažia byť vtipný, pritom je vidieť, že to robia na silu. Hafner to ako tak uhrá,skoro všetci to berú ako jednu veľkú srandu. Koho baví takýto humor "robený na silu" nech sa páči, ale mňa to neoslovilo. A čo sa týka JOJ a ňou vysielaných vecí, tak je to úplne oničom.Najviac ma dorazilo Smtonosná zbraň (alebo pasca ? ) na Vianoce..... 
Ja som to síce nepozeral... ale pozrel som si jednu reprízu a stačilo mi... tak degenerovaní ľudia ako sú tá Martinka s Dankou som ešte nevidel... podla mňa v tej relácií ide o zosmiešnenie Martinky ešte viac ako sa stihla zosmiešniť v relácií ,,Farmár hľadá ženu,,
mna nesere ani chutis mi ani kleopatra z turca...
mna sere kolko takych ludi ako ona na SVK este stale je
mna sere kolko takych ludi ako ona na SVK este stale je
Najhoršie je, že sa stále nájdu ľudia, ktorí to budú pozerať. Takže televízia nemá dôvod prestať to vysielať.
ech? Sa cudujem ktory dnesny mlady clovek (aspon trocha inteligentny) nad 15+ este pozera v TV nejake "show"
A potom povie, ze to je blbost a nechape ako to ostatni mozu pozerat
Ja som rad, ze mozem povedat, ze som nevidel ani jeden diel farmar hlada zenu a ani 5s s nejakou martinkou z turca, lebo ma uraza uz len to keby som to mal vidiet.
Ja som rad, ze mozem povedat, ze som nevidel ani jeden diel farmar hlada zenu a ani 5s s nejakou martinkou z turca, lebo ma uraza uz len to keby som to mal vidiet.
skusil som si to pozriet, vydrzal som do uvitania na stanici. ubohost. styria neznami polepetkovia si robia prdel z nejakej extra jednoduchej sedlacky. toto ma byt napad pre relaciu, co sa vysiela v prime time? toto snad nemyslia vazne...
Ja som sa tusim pri poslednej casti skoro ani raz nezasmial v porovnani s tymi predchadzajucimi, dost smutne ako niektori ludia ziju a smutnejsie ze im to vyhovuje. Kralovna z turca ako tak, ale ta hrozna zena co tam s nou bola? Ved to bola ludska troska.
Hafner to trafil s tym ze "myslim ze za to ako to tu vyzera moze ALKÁČ"
Hafner to trafil s tym ze "myslim ze za to ako to tu vyzera moze ALKÁČ"