P: 8GB USB KLUCE - uplne nove (zabalene) za super cenu
Re: P: 8GB USB KLUCE - uplne nove (zabalene) za super cenu
Cinske fake flash pamate. Na ebay je tychto podvodov neurekom. Ostatni nepreberajte.
Fúúú dobre, že som to dnes neprebral. Ďakujem za info, kedže som bral 2 tak 20€ by bolo vyhodených do ľuftu. 
// Som zvedavý na vijadrenie 09seller09, ak sa teda vobec odhodlá vyjadriť k situácií.
// Som zvedavý na vijadrenie 09seller09, ak sa teda vobec odhodlá vyjadriť k situácií.
moj kluc sa sprava tak isto ziadam o vratenie penazi
Nechcem byt protivny ale co ste cakali?? Predavajuci velmi dobre vedel co predava a za 11eur sa da kupit Kingston z rychlostou zapisu 5MB/s... takze vas 8MB/s stal 10e aj z postovnym....drzim vam palce aby ste dostali svoje peniaze spat...

Od:jancii
Komu:balthier
A ktorý si kúpil ? Ten heineken ? Ako chlap mi stále len píše nech ten kľúč predám dalej, že jeho netrápi, že mi nejde.
inac ak chcete vidiet ako debilko vypada tak na pokeci hladat nick tunerr112
aspon maro mal stastie
mna namotal hlavne ten heineken moje oblubene pivko 
Komu:balthier
A ktorý si kúpil ? Ten heineken ? Ako chlap mi stále len píše nech ten kľúč predám dalej, že jeho netrápi, že mi nejde.
inac ak chcete vidiet ako debilko vypada tak na pokeci hladat nick tunerr112
hej ten heineken a obal kluca vobec nevyzeral ako nerozbalovany takze som si isty ze predavajuci ich mal odskusane a vedel co predava.Kupil som dva.Sakra moj prvy obchod na tomto fore a hned som sa dal nachytat.
Tak som sa ešte naschval ponáhľal z praxe na obed, že či nestihnem poštárku. No som rád že som ju nestihol.
//balthier rovnaký dovod kúpy
//balthier rovnaký dovod kúpy
Ved jeden mal otvoreny.... preto som aj pisal ze velmi dobre vedel faganisko co predava....bader napísal:hej ten heineken a obal kluca vobec nevyzeral ako nerozbalovany takze som si isty ze predavajuci ich mal odskusane a vedel co predava.Kupil som dva.Sakra moj prvy obchod na tomto fore a hned som sa dal nachytat.
No ja by som nikdy na vasom mieste nekupoval nic od cloveka co ma 1 prispevok a predava nieco .. tak isto ani na bazosi nic nekupujem, iba ak osobne .. ludia su svine 
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
zasran ma 14 rokov.
Ty co neprebrali dobierku tak mali stastie a dotycnemu sa aspon navysilo postovne ...
Ved je tu isto niekto z KE michalovce nie? alebo presne info ziskat od jeho pokec pritelov
.. ak by sa s tym niekto chcel s*at
-
bry4n1
Light Star
Si ho odchytte dakedy vecer a hned zacne odpisovat na pmky
-
javatar
Hardcore addict
hmm... nuz clovek sa uci na vlastnych chybach... zajtra zajdem na postu nech mu nic nedojde.. ak to poslali tak uz smola... 9€ ma nezabije.. len som vazne netusil ze flashku je mozne vyrobit tak aby presla vsetkymi moznymi druhym testov a zaroven nefungovala korektne...
Ja som to kupoval od neho na inom fore a tam bol vo Whiteliste. Tak som veril v to, že bude seriozný ale vidíte ako to dopadlo.
http://pc.bazos.sk/inzerat/6827302/Pred ... -kluce.php
Tento si aspoň prizná, že predáva fake. Fakt už netuším ako sa spoznať fake od originálu.
http://pc.bazos.sk/inzerat/6827302/Pred ... -kluce.php
Tento si aspoň prizná, že predáva fake. Fakt už netuším ako sa spoznať fake od originálu.
-
johny541
King
Acer01, tacosi : Nejdeme sa previezť keď bude známa adresa?
Trošku porozprávať s ocinkom 
Adresa bola napísaná na obálke, takže tá by známa mola byť 
-
javatar
Hardcore addict
hmm... prave som nasiel test ktory ho oznacuje ako vadny cely
mam 2 otazky
1. co vsetko mam doniest na postu ak mienim neakym sposobom dosiahnut aby mu nedosli peniaze (radsej nech si ich necha posta)?
2. ma niekto neaky napad ako spolahlivo zapisat miesto ktore nejde naspat citat? lebo pri malom subore siel tam aj spat bez problemov... takze ak sa mi podari nahrat subory ktore budu zaberat vadny priestor mal by fungovat... aj ked vyrazne mensi...
mam 2 otazky
1. co vsetko mam doniest na postu ak mienim neakym sposobom dosiahnut aby mu nedosli peniaze (radsej nech si ich necha posta)?
2. ma niekto neaky napad ako spolahlivo zapisat miesto ktore nejde naspat citat? lebo pri malom subore siel tam aj spat bez problemov... takze ak sa mi podari nahrat subory ktore budu zaberat vadny priestor mal by fungovat... aj ked vyrazne mensi...
-
paradajka
Star
bohuzial tiez som jeden s tych ktorych tento zasran oj*bal kvoli takymto ludom sa tu clovek boji obchodovat samozrejme ze na PM neodpoveda zmrd maly