Vzdialeny pristup do nastaveni routra

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
sto30
Amateur
Amateur

Vzdialeny pristup do nastaveni routra

Príspevok od používateľa sto30 »

nazdarek,
pracujem v zacinajucej internetovej firme ktora poskytuje internet cez kablove rozvody.. moj problem je ze sa na dialku potrebujem dostat do routra zakaznika za ucelom zmeny niektorych nastaveni...avsak po zadani IP adresy routra daneho zakaznika mi vyskoci ze mam zadat meno a heslo a ak zadam to meno a heslo ktore pouzivamn pri prihlasovani sa do routra priamo cez LAN kabel nestane sa nic..stale dookola to pyta login a heslo... router je Thomson TCW - 750-4... v jeho meno ssom nic podobne vzdialenej sprave nenasiel az na polozku v menu "advance" a tam sa da odkliknut "Remote Config Management" avsak ziadne dalsie nastavenia k tomuto niesu k dispozicii..viete mi poradit? .....na centrale zadavam ip adresu pridelenu providerom /nasou firmou/ a nie ip adresu ktorou sa pc pripojene k tomuto routru zobrazuje npr na http://www.whatismyip.com/...ak v centrale zadam do CMD ipconfig vyhodi mi ip : 213.254.xxx.xxx.... na spominanej stranke sa pc s routrom od nasej firmy hlasi ip adresou taktiez 213.254.xxx.xxx... avsak v nasom systeme ak si otvorim daneho zakaznika hlasi mi jeho ip vo formate 192.168.15.xxx ... ked zadam tu prvu cize 213.254..... tak to nacitava nakoniec sa nic nestane ak zadam tu druhu 192.168... tak mi vyskoci ze prihlasovacie udaje k Thomson ...a tam je uz ten spominany problem..dufam ze som to nenapisal ako idiot ale ponahlal som sa ..dakujem za kazdu rekaciu
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Vzdialeny pristup do nastaveni routra

Príspevok od používateľa pershing »

Urcite pouzivaj tu lokalnu IP teda 192.... vyzera to tak ze ti to neberie login, zrejme si nieco prehliadol v nastaveniach.
Ked toto nepomoze tak by som skusil totalny reset - tj factory settings a potom to skusit znova.
Zetom
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Zetom »

a nie je mozne ze by si zakaznik zmenil pristupove meno a heslo ?
sto30
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sto30 »

nie,testoval som to na routri ktori som mal pripojeny na inom PC vo firme...takze login a heslo mam urcite spravne...reset asi nepomoze kedze som skusal cerstvo vybaleny router..pri factory settings je login prazdny a heslo admin..nejde to..skusal som nastavit aj login na admin a tak isto po pokuse o prihlasenie opatovne vyhadzuje stale dookola okno kde pyta meno a heslo
Napísať odpoveď