psp - vkladanie hier
psp - vkladanie hier
nazdar nevie mi nekdo pomoct s vkladanim hier do psp ?? vobec neviem ako sa to tam dava stiahol som si hru do psp ale neviem ako to tam mam vlozit . dik za odpoved 
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
V prvom rade potrebujes CF (Custom Firmware) ak mas original musis si ho downgradenut na 1.5ofik cez pandorinu baterku (google.com) a potom upnut na nejaky CF ( www.dark-alex.org )
Po naformatovani karty s tymito CF sa ti na krate vytvoria priecinky a jeden s nazvom ISO... no do neho hru das
Po naformatovani karty s tymito CF sa ti na krate vytvoria priecinky a jeden s nazvom ISO... no do neho hru das
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
juuuj, blazer, ale si mu to vysvetlil jak staremu mazakovi
thegame, ak mas nove PSP z obchodu a nerobil si na nom este ziadne zmeny s firmware (co predpokladam podla tvojho prispevku), tak sam to nezvladnes. Teda pokial nemas este jedno upravene PSP. Napis sem, z ktoreho mesta si, mozno sa ti ozve niekto z tvojho okolia, kto ti spravi downgrade. Popripade sa spytaj na fore www.pspzone.sk .
///toto si mal slahnut do "POMOC"
thegame, ak mas nove PSP z obchodu a nerobil si na nom este ziadne zmeny s firmware (co predpokladam podla tvojho prispevku), tak sam to nezvladnes. Teda pokial nemas este jedno upravene PSP. Napis sem, z ktoreho mesta si, mozno sa ti ozve niekto z tvojho okolia, kto ti spravi downgrade. Popripade sa spytaj na fore www.pspzone.sk .
///toto si mal slahnut do "POMOC"
Re: psp - vkladanie hier
nazdar ja som si stiahol firmware 1.5 ale neviem ako ho dostať do psp .uz to tam skusam dať 2 týžne v kuse neviem gde to mam ulozit ci do picture alebo video alebo music alebo psp dík jak mi niekto odpíše fakt dík.
Re: psp - vkladanie hier
Najprv napíšte aké máte FW teraz. Podla toho sa dá odvíjať ďalej.