nenavist plodi vzdy len nenavist...aspon vidim podla tvojho prispevku, ze neustale plati: nielen v Madarsku su primitivni a hlupi ludia, ale aj tu na Slovensku a je ich hodne vela...
tam nejaki idioti spalili slovensku vlajku...a my zase mame Slotu...1:1
slovák medzi maďarmi
Re: slovák medzi maďarmi
Nenávisť medzi Maďarmi a Slovákmi je len médiami vytvorená nafúknutá bublina, ktorá slúži na odpútanie od skutočných problémov, ktoré by sa mali riešiť.Lenže ľudia sú hlúpi a skočia im nato.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Nevravím, že som génius... A Slota len trepe s pyskom a nič nerobí. No je rozdiel páliť vlajku hádzať molotov kotail do slovenskej ambasády, ako povedať, že na juhu SR sú papagáje nazývané "Maďari" Tak neťahaj tu Slotu, on by poriadky spravil, ale zatiaľ nemôže. Tu ide o neustále útoky Maďarska na Slovákov
ja by som tuto temu uz dal closnut, uz je tu vela spamu, ..sory janio ale toto uz nie je rozumne, dokonca pokial je tu viac osob ako 3 toto co pises sa poklada za trestne ...bacha uz na slova ja mam nazor na nich tiez tvrdi ale necham si ho pre seba, ako tu uz odznelo, timto iba seba ponizujes ..ja len ked citam stredoveke dejiny sa mi pesti stiskaju 
vydys to, krytyzovat budem, aj kebi som pisal takto.... ja som uz raz taky... nie, pockaj, opravim sa... ludia, ktorych vacsinou kritizujem su raz taki...
teraz k teme... zarazili ma tvoje slova: keď každý maďar si robí nároky na SR... to je ako keby som americanovi ukazal video s Martinkou z Turca (ci ako sa to vola) a povedal - kazdy slovak je taky
hadzat skupinu ludi do jedneho vreca je podla mna najvacsi prejav privitivizmu aky existuje :] vsetko zle ma v sebe aj nieco dobre, vsetko dobre ma v sebe aj nieco zle, ked sa ti to nedari pochopit, chybu skus hladat v niekom inom ako vo mne :]
a btw. v tvojom prispevku som ti ja, co som napisal taku nehoraznost typu vydel, naratal 4 chyby, tak chill out pan slovencinar :]
pre k- ...ked narazas na prvu vetu, tak to je zamer ty rozumbrada
teraz k teme... zarazili ma tvoje slova: keď každý maďar si robí nároky na SR... to je ako keby som americanovi ukazal video s Martinkou z Turca (ci ako sa to vola) a povedal - kazdy slovak je taky
hadzat skupinu ludi do jedneho vreca je podla mna najvacsi prejav privitivizmu aky existuje :] vsetko zle ma v sebe aj nieco dobre, vsetko dobre ma v sebe aj nieco zle, ked sa ti to nedari pochopit, chybu skus hladat v niekom inom ako vo mne :]
a btw. v tvojom prispevku som ti ja, co som napisal taku nehoraznost typu vydel, naratal 4 chyby, tak chill out pan slovencinar :]
pre k- ...ked narazas na prvu vetu, tak to je zamer ty rozumbrada
neviem či je aktualne ale ked chceš nejaké slovo po madarsky tak napíš mi ja viem na 99% po madarsky
cela naša rodina vie po madarsky
aj kamoši viacej než polovica ludi v naších okolitých obciach vedia po madarsky 
cela naša rodina vie po madarsky
google translator to istí 
to by museli spravit aj voice-recognizing version