Batoh na notebook ( ... meatfly city ? )

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Batoh na notebook ( ... meatfly city ? )

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Nema niekto tento ruksak ? http://www.globalwear.cz/batoh-meatfly- ... 42201.html Vedel by mi niekto kto ho ma povedat, ci by sa tam vosiel notebook s rozmermi 38x25x3.5 (Lenovo sl510) - na nete eshopoch koluje 34 x 24,5 x 3,4, no pri niektorych batohoch som nasiel aj rozchadzajuce sa informacie. Na oficialnej stranke rozmery napisane nemaju. Nerad by som on prisiel ak, ak by sa tam v skutocnosti predsa len vosiel, pretoze sa mi fakt paci... :)

Kazdopadne, potesilo by ma, ak by mi niekto vedel dat tip na pekny ruksak (tym nemam na mysli cierne, do tvaru krabice tvarovane ruksaky z alzy), ktory by mal uloziste pre notebook vyhovujuci uvedenym rozmerom (38 x 25 x 3.5). Brasnu nechcem.

///hmmm....nuz v podstate by problemova mohla byt len vyska ktora to presahuje tie 4 cm, no a kedze vyska celeho batohu je 47cm, snad to bude presahovat len tu urcenu priehriadku. Alebo co myslite ? Hlavne nech ho bezproblemovo zatvorim
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Re: Batoh na notebook ( ... meatfly city ? )

Príspevok od používateľa lowmanek »

uz si cital ten rozsireny popis?
Rozšířený popis:

Batoh o obsahu 25L, svislý board strap, polstrovaná kapsa na notebook, kapsa na iPOD, polstrovaná záda, ergonomické tvarování popruhů.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

čo takto hociaký lepší turistický batoh príslušného malého objemu (do35l) s internou kapsou na hydravak? V lete tam dáš hydrák, cez školu tam dáš notebook (doporučujem kúpiť neoprénový obal na notebook, je to vec k nezaplateniu)
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

ja mám batoh dakine presný typ neviem a mám tam priehradku na 15" notebook....plná spokojnosť :)
Napísať odpoveď