Skylink - diskusia
Re: Skylink - diskusia
Smer paraboly sa nastavuje ako...su na to urcene nejake pravidla, ako to otacat, kde, alebo sa to proste len steluje, pokym nieco nechytim?
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím
dnes ráno mne aj susedovi (ja mám prijímač Ferguson a sused má originál skylink prijímač) prestali ísť slovenské programy (okrem STV1), máte ten istý problém, alebo mám hľadať chybu niekde inde? České programy idú normálne
Ďakujem
dnes ráno mne aj susedovi (ja mám prijímač Ferguson a sused má originál skylink prijímač) prestali ísť slovenské programy (okrem STV1), máte ten istý problém, alebo mám hľadať chybu niekde inde? České programy idú normálne
Ďakujem
-
Sphinx
Addict
ja mam tiez arivu 200hd a 100e a na oboch ide vsetko CZ/SK+multi..
weroro napísal:Zdravím
Ďakujem
skus reautorizaciu karty na stranke skylink po prihlaseni...
cawte kamos ma CSlink a po tom co sa mu zrusili platene programy vramci skusania mu stale bezi HBO a HBO 2 pritom nemaju dokupene ziadne balicky ako je to mozne ze preve len HBO im stale funguje?
-
Sphinx
Addict
ak ma bloker zapnuty a prisiel mu zapis na dlhsiu dobu tak preto ..
-
PAuLi3
Darca
nevypnu mu to hned, vacsinou to trva den dva, resp. zalezi aj od toho kedy si kartu registroval, ked si kupil novu kartu a neregistroval ju hned po vlozeni do prijimaca, tka karta funguje bez registracie 14 dni, tj. 14 dni idu vsetky platene aj neplatene programy, potom po registracii karty mu zacal bezat mesacny balik nepaltenych programov (pri rocnej karte mix+film na mesiac, pri neobmedzenej total+film na 2 mesiace) po uplynuti mesiaca resp. dvoch (pri neobmedzenej karte) mu budu platene kanaly vypnute do 1 resp. 2 dni od uplynutia obdobia predplatenia. Mne konkretne sa drzali platene programy 2 dni po tom mesiaci, co som ich mal gratis. Ak tvojmu kamosovi idu este dlhsie, tka len plus pre neho 
-
Sphinx
Addict
alebo si dal napalit kartu a ma po probleme 
-
Bad.boy
Medium Professional
Caute uz druhy den mam problem s pravidelnym vypadavanim signalu. Vsetko ide v poho sig. aj kvalita 90% ale zrazu padne na 10 a hned sa vrati s5 na 90. Toto robi pravidelne od vcera rana. Netusim cim to moze byt, kedze toto robi len v mojej izbe. V obyvacke ide telka normalne bez problemov. Kazdy tv ma svoj prijmac aj s kartou. Skusal som aj vymenit karty ale vysledok rovnaky. Vdaka za pomoc 
-
Sphinx
Addict
Skylink - diskusia
To nebude kartou ale skor prjimacom alebo konvertorom, pripadne poskodeny kabel nepremiestnoval si nieco pei upratovani alebo podobnych veciach? Skus pozriet ci mas sroubenia v zadu na prjimaci dobre dotiahnute tak isto aj na parabole
-
Bad.boy
Medium Professional
Nie nic som nepresuval ani s tym nejak nemanipuloval. Zacalo to robit zo dna na den, teraz som skusil odkrutit a znova dotiahnut kabel od paraboly a stale to iste. Ku kablu na parabole sa zatial nedostanem.
-
Sphinx
Addict
skus ak tak vymenit pristroje mozno je chyba v tunery a preto ten pokles signalu alebo nejaka burka alebo nieco podobne ? i ked dnes asi tazko a ked pises ze uz to robi dlhsie
Vymen prijimace. Ak to bude robit aj na druhom prijimaci, ked si ho das do izby, tak mas vadny konvertor.
Prepacte asi ma ukamenujete, ale som v tomto uplny lajk.. Ja TV skoro vobec nepozeram, ale oco chce kupit satelit, ci ako to povedat a nevieme sa rozhodnut medzi skylinkom a digi tv, viete mi povedat rychlo dake pre a proti? pocul som ze DIgi tv ma satelit daleko, takze signal pada a kvalita je horsia a ze vraj skylink je priamo nad nami, jeho draha signalu je kratsia a tak je vacsinou vzdy pekny obraz... alebo by ste poradili inu firmu este? ups, magio, cs link? dakujem za odpoved, kludne aj SS
K+ za pomoc ista
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2011, 21:37)
Menim otazku, rozdiel medzi skylinkom a cslink poprosim ... Digi TV nepripada v uvahu
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2011, 21:37)
Menim otazku, rozdiel medzi skylinkom a cslink poprosim ... Digi TV nepripada v uvahu
Digi ma hlavne otrasnu kvalitu obrazu. Jediny dovod preco ich zobrat je digi sport a anglicka liga. Teda ak otec pozera futbal. Digi pada signal lebo davaju smejdy taniere. Na vsetky satelitne sluzby co su ponukane u nas s rezervou staci 80cm tanier. Mensi len pre Astru, ale aj vtedy moze nastat problem pri velmi zlom pocasi.
skylink vs cs link vs upc direct vs magio - zalezi na preferenciach. Mam zakladny skylink a potom upc direct balik + hbo max pak. Cenovo UPC vychadza najlepsie lebo maju najsirsiu ponuku programov. Skylink alebo CS link sa opatia pokial ti ide len o zakladne sk/cz programy, bez mesacneho platenia. Magio cez satelit je dost o nicom. Hlavne musis pouzit vsetko o nich, nemas moznost si zakupit vlastny prijimac.
Po edite. Odporucam UPC
Ale pokial ide o Skylink vs CS link. Zaklad rovnaky, jedine rozsirena ponuka je troska odlisna. A teraz HLAVNE. Skylink siri ceske programy ako test zatial co CS Link to ma u nas "odobrenie" kedze sa jedna oficialne o cesku firmu - http://dsl.sk/article.php?article=10511
Rozdiely najdes velmi podrobne napr tu: http://www.parabola.cz/ staci troska prebehnut forum
skylink vs cs link vs upc direct vs magio - zalezi na preferenciach. Mam zakladny skylink a potom upc direct balik + hbo max pak. Cenovo UPC vychadza najlepsie lebo maju najsirsiu ponuku programov. Skylink alebo CS link sa opatia pokial ti ide len o zakladne sk/cz programy, bez mesacneho platenia. Magio cez satelit je dost o nicom. Hlavne musis pouzit vsetko o nich, nemas moznost si zakupit vlastny prijimac.
Po edite. Odporucam UPC
Rozdiely najdes velmi podrobne napr tu: http://www.parabola.cz/ staci troska prebehnut forum
nj ved prave oco je tvrdy fanusik futbalu, cely zivot ho hraval
.. tak preto on chce ten digi.. ale ved aj v skylinku a cs linku su sportove programy len si treba priplatit 
inak skylink ma tieto programy, len pre Cesko? Pre SR nie? na ich stranke to tak pisu
(ale znamy maju aj novu a primu
)
http://www.skylink.sk/web/structure/26.html#neplacene
ČT4 Sport **
Nova **
Nova Cinema **
Nova HD **
Prima TV **
Prima COOL **
TV Barrandov **
edit// aha, takze po edite je mi to jasne, moze sa stat, ze skylink zrusi NOVU, PRIMU ... pre SR?
inak skylink ma tieto programy, len pre Cesko? Pre SR nie? na ich stranke to tak pisu
http://www.skylink.sk/web/structure/26.html#neplacene
ČT4 Sport **
Nova **
Nova Cinema **
Nova HD **
Prima TV **
Prima COOL **
TV Barrandov **
edit// aha, takze po edite je mi to jasne, moze sa stat, ze skylink zrusi NOVU, PRIMU ... pre SR?
Teoreticky ano, prakticky budu bojovat do konca za ich zachovanie. Kedze ludia ich maju najma kvoli ceskym staniciam.
Dako sa v tom nevyznam, ale CS link je lacnejsi ak som dobre pochopil za 153 eur http://eshop.cslink.sk/k4-dekodovaci-karty mam tu kartu aj so vsetkymi programamy na jeden rok? (je v tom zaratane aj pripojenie, satelit ?)...
je to vyhodnejsie nie ako ma skylink? ak chcem vyuzivat co najviac programov.. aj tak by som si musel ci uz v skylinku alebo v CSlinku kupit balik sport
vobec sa v tom neviznam, v tych cenach
Skylink karta stoji 77 alebo HD 85 + 9eur mesacne t.j. 108 = 185-195 eur za rok...
CSlink karta total za 153 za rok .. len potom nevidim kolko mesacne budem platit za programy TOTAL ak uz budem mat kartu
je to vyhodnejsie nie ako ma skylink? ak chcem vyuzivat co najviac programov.. aj tak by som si musel ci uz v skylinku alebo v CSlinku kupit balik sport
vobec sa v tom neviznam, v tych cenach
Skylink karta stoji 77 alebo HD 85 + 9eur mesacne t.j. 108 = 185-195 eur za rok...
CSlink karta total za 153 za rok .. len potom nevidim kolko mesacne budem platit za programy TOTAL ak uz budem mat kartu
-
Sphinx
Addict
CS je sice lacnejsi ale ma na niektorych programoch mensi bitrate ako Sky a sky na viac HD programov v native nie ako CS ktori ma 2 a prima HD (bude upscaling) programovo su na tom skoro rovnako (SD-rozlisko) je tam 5 programov ktore maju rozdielne a ked ti ide o futbal da sa dekodovat Premier league