Všetko okolo SE Xperia X10 + X10 mini
Re: Všetko okolo SE Xperia X10 + X10 mini
hej ten gombik ale aby aj drzal lebo to je na takej folii lepene...cenu opravy by som chcel vediet:)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Hi - no to nebude stat vela. bol si sa pytat v lokalnom mobil shope?
Kumco-da sa, ale ak sa nemylim potrebujes na to root telefonu a pri nom stracas zaruku
Kumco-da sa, ale ak sa nemylim potrebujes na to root telefonu a pri nom stracas zaruku
jaj tak no nič moc teda.....ale dík za info 
Re:
Ako si mohol zaplnit 2gb internej pamate iba s aplikaciami ktore nemaju viac ako 3mb (kus)? mozno mas fotky videa a hudbu v telefone, skus si ich presunut na pamatovku a mozno sa ti nejake mb z telefonu uvolnia, takto by som to asi ja vyriesil, ale priamo na otazku ci sa daju aplikacie ukladat na kartu ti neviem odpovedat...Kumčo napísal:mám SE xperia x10 a chcel by som sa spýtať že či sa dajú aplikáciu inštalovať neako na SD kartu lebo mám v mobile už zaplnené miesto a neviem ako to mám prestaviť aby sa mi inštalovali na SD kartu ak to ide samozrejme...
inac na Xperii x10 (na tej velkej) je na moje pomerne dost hrube prsty uzka klavesnica, existuju ktomu nejake dotykove palicky ako maju napr. niektore samsungy?
-
guess.whoo
Redeemer
nie..ale existuju rozne verzie klavesnic..skus postahovat z marketu zopar a uvidis
Prave pred chvilou sa mi podarila nahodit akasi cinska, hlucna, hnusna, este horsia ako ta zakladna co tam bola a teraz sa jej neviem zbavit.. katastrofaguess.whoo napísal:nie..ale existuju rozne verzie klavesnic..skus postahovat z marketu zopar a uvidis
-
guess.whoo
Redeemer
no to je o skusani..precitaj si recenzie pred stiahnutim
Xperia x10
s telefonom zvyknem byt pripojeny cez WIFI na moj satronet lenze on si zerie data odkial sa mu zachce. Daju sa zablokovat vsetky internety okrem wifi? teda aby sa mi telefon okrem mojho satronetu alebo inych wifi nikde nikdy nepripojil, na ziadny wap a podobne?
-
Supersonic
Light Professional
urcite sa to da napis ale typ mobilu napr na samsungu sa to da lahko zablokovat ostatne znacky neviem.. 
Cize to sa da nastavit v telefone? Mam sony ericsson Xperia x10 (velka)Supersonic napísal:urcite sa to da napis ale typ mobilu napr na samsungu sa to da lahko zablokovat ostatne znacky neviem..
-
guess.whoo
Redeemer
ano da sa to v telefone..v menu v bezdrotovych sietach
tam mam mobilne siete - prenos udajov som dal nepovolit, cize uz to bude tahat iba z wifi?
-
guess.whoo
Redeemer
nastavenia bezdrotoveho pripojenia - mobilne siete - datove prenosy odskrtni...potom ti uz nebude tahat cez wap
-
Supersonic
Light Professional
Re:
instalacia na kartu je mozna aj bez rootu pozri toto asi pred 3 dnami otestovane na 2 mobiloch plne funkcneKumčo napísal:mám SE xperia x10 a chcel by som sa spýtať že či sa dajú aplikáciu inštalovať neako na SD kartu lebo mám v mobile už zaplnené miesto a neviem ako to mám prestaviť aby sa mi inštalovali na SD kartu ak to ide samozrejme...
//len asi bude treba 2.2 ...
http://www.mojandroid.sk/android-os/nav ... -bez-rootu
//no mohli by sa poponahlat
-
guess.whoo
Redeemer
no lenze xperia x10 nema android 2.2..len 2.1
takze to, co si ty napisal neplati
takze to, co si ty napisal neplati
Chcem sa este spytat, mam X10 (velku). Vcera som si hodil do telefonu jednu cast serialu Prison break vo formate .avi (350mb cca) a dost to sekalo. Chvilu to ide dobre, potom seka. Ostatne videa prehra bez vacsich problemov. Tento serial sa mi v mediascape ani nezobrazuje, musim ho prehrat v QQplayeri. Pamat mam internu+ zaplnenu 2gb microsd. Cim to je ze to tak seka? Da sa s tym nieco robit? Alebo ma telefon proste slaby vykon?
-
guess.whoo
Redeemer
aj v QQplayeri ti seka? skusal si rockplayer?
v QQplayeri mi seka iba PB ostatne videa nie.. vcera som potiahol z marketu Vplayer tam mi zas okrem prison breaku sekaju vsetky ostatne videa...zaujimave. Ostatne prehravace mi PB ani len nezobrazuju, existuje jeden nejaky normalny prehravac co mi prehra vsetko?
-
guess.whoo
Redeemer
skusal si spominany RockPlayer?