Dr. Ludsky ( novy serial alebo novy house ? )
Re: Dr. Ludsky ( novy serial alebo novy house ? )
toho housa som pouzil preto, lebo si o nom pisal aj ty
to co som napisal podla mna plati pre celu svk tvorbu
Presne tak, s tymto plne suhlasim. Malym rozpoctom sa u nas obhajuje vela biednych projektov ale fakt je prave ten, ze ked na nieco nemam peniaze, tak sa do toho nepustam, pretoze lepsie je urobit veci poriadne a nie len polovicne a potom sa odvolavat na nedostatok penazi. Aj s malym rozpoctom sa daju spravit uspesne projekty, vid. napriklad film Paranormal Activity, mne osobne sa sice nepacil, ale v kinach mal velky uspech a pritom mal minimalny rozpocet.M142 napísal:ked nemam rozpocet na dr housa, tak ho proste tocit nebudem, nie? slabsi rozpocet nie je ziadna vyhovorka. nikto predsa od nich nechce aby vsetko vyzeralo ako z americkych serialov, stacilo by keby sa nasli konecne v tv ludia, ktory by isli vlastnou cestou a pokusili by sa spravit nieco nove a kvalitne.
tak akože slovenske filmy maju v kinách vačši úspech ako americke (vid. OP naposledy )
samozrejme v naších kinách
samozrejme v naších kinách
Tak to je potom fajn a prajem im to. Mne len tak napadol napriklad film Bathory ktory bol prezentovany s velkou pompou ako velkofilm a pritom to bol len radobyhistoricky blabol s prvakmi trapnej komedie za vela penazi.
lebo to točil jakubisko
nvm ale podla mna on by nemal nič nikdy točiť , aj ked pre niekoho je to PAN Jakubisko premna je to neschopny človek
a halo okolo toho bolo preto lebo to mal byt pokial viem prvy film ktory by sa daboval do cudzích jazykov a premietať aj v zahraničí , lenže jakubisko to dodrbal a nedostal nato nejaku akreditaciu či čo takže potom už v polke filmu sa to vybaviť nedalo a preto sa mu ani nevratili peniaze ktore do toho vložil a dopadol tak ako dopadol
a halo okolo toho bolo preto lebo to mal byt pokial viem prvy film ktory by sa daboval do cudzích jazykov a premietať aj v zahraničí , lenže jakubisko to dodrbal a nedostal nato nejaku akreditaciu či čo takže potom už v polke filmu sa to vybaviť nedalo a preto sa mu ani nevratili peniaze ktore do toho vložil a dopadol tak ako dopadol
no neviem ci ma kvalita filmov az tolko spolocne z navstevovanostou(cest vynimkam, napr vyssie spomenuty Obcansky prukaz). Vacsinou su tie nase filmy biedne, snad nechces tvrdit opak. A s Jakubiskom mas pravdu, ten clovek nenatocil nic poriadne uz snad 30 a viac rokov.
Dr. Ludsky ( novy serial alebo novy house ? )
Dr. Ludsky bude mat 10 dielov, tak to neako vydrzte 
-
mirak2
Hardcore addict
ak sa budu sirit take recenzie ako som niekde videl (ze prijemne prekvapenie, pch!) tak bude urcite pokracovanie...ako odsudene..
Vykradacka to sice do znacnej miery je ale dost vydarena, tak neviem preco by sa to hned malo odsudit. Navyse po meste tienov je to konecne serial z ktoreho je citit kvalitu ktora sa v slovenskej tvorbe nevyskytuje takmer vobec. Neviem ako dokazete porovnavat slovensky serial ktory sa musi tocit v omnoho skromnejsich podmienkach nez House, do ktoreho sa uz leju peniaze po miliardach. Kazdy si bude obtierat hubu na odsudene, panelak, debilitu v ruzovej zahrade a rozne ine skutocne low-cost vaty ktore musia horko tazko a aj to kulhavo reprezentovat slovensku tvorbu, a ked sa konecne vyskytne vec z ktorej dycha kvalita tak sa ide kazdy posrat ze je to okopirovany House. Tak si vecer pustite ruzovu zahradu ci rovno seherezadu a v krcme nezabudnite pic*vat ze sa u nas tocia same sracky a v telke nieje co pozerat.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Je to urcite insipirovane ako tak House M.D., ale zaujalio ma to. Podla mna je to dobre, t.j. na 3
Jedine co ma vytaca je ta slovenska kamera. Ta ma na slovenskej tvorbe vzdy vytacala. Ten styl kamerovania je pri najmensom divny, niekedy mam pocit, ze s mobilom spravim lepsiu kameru.
Mňa na slovenskej tvorbe vždy vytáčali herecké výkony hodné divadelného predstavenia - tam sa fakt hodia a sú super, ale pred kamerou to vyzerá strašne. Musím však uznať, že Dr. Ludsky nie je až taký hrozný (teda hrozný je, ale myslím v porovnaní s inou slovenskou tvorbou)...
-
w00dy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
No tak ja som zatiaľ videl iba prvé 3 časti a zdá sami,že je to podobné Mestu Tieňov.Maštalírov výkon v tomto seriály,mi niekedy fakt pripadá ako okopírovaný House,ale ako povedal Gangy keď sa vám nepáči pozerajte Ordináciu.
Keď sa mi nepáči nebudem pozerať ani toto ani Ordináciu. To je nejaké pravidlo ,že keď nepozerám jedno musím druhé??
-
D_I_C_K
Light Professional
Podla mna aspaon tie serialy robia slovaci ake take...uz je jedno ci su okopčene abo niesu..hlavne ze sa nieco aj u nas vyraba..mohli by nejakym odstupom času aj poraidny film spraviť tý slováci naši..
No mne to prave jedno nie je. Na tomto seriali je vidiet, ze schopnosti aj techniku maju tvorcovia dobre, len by to este chcelo originalny namet. Zohnat dobry scenar nemoze byt az taky problem a nechapem preco by sme mali velebit kopiu znameho serialu len preto, ze ostatne domace serialy su uplnym odpadom.
A k tomu, ze ked sa nepaci, tak to nemam pozerat - ja to ani nepozeram, videl som iba kusok z prveho dielu, aby som si urobil obraz o hercoch a technickom spracovani, rovnako nepozeram ani Ordinaciu ani nic podobne.
A k tomu, ze ked sa nepaci, tak to nemam pozerat - ja to ani nepozeram, videl som iba kusok z prveho dielu, aby som si urobil obraz o hercoch a technickom spracovani, rovnako nepozeram ani Ordinaciu ani nic podobne.
-
D_I_C_K
Light Professional
Tak ale mam pravdu povedať zvolim si radsej pozriet Dr ludsky ako serial o nejakej Kur** kde stačí pozret každú 15 čast a stale budem v obraze..treba si aj to niečo ceniť ..a vyčkať an scenáristu ktorý tomu dodá šmrnc a originalitu...
-
Janio
Zablokovaný
Drist za dristom už na tej jojke a markíze ide. Dávajú tu také dristy v hlavnom vysielacom čase, že až... Super star, lets dance, panelák, súdna sieň... Toto fakt je vymývanie mozgov a nato môže pozerať len blbý človek fakt... Medzi tým je aj 1000 reklám, že 30 minutová konina ide 2 hodiny 
// Nj, a ešte sa človek ponáhľa keď má začať film o 20:00 začína o 20:10 a o 20:15 ide už ďalšie aspoň 10 minútová reklama
+ K tomu sa mi zdá, že naši herci nevedia dobré hrať... Síce CIA NY, etc je drist, ale je to aspoň na úrovni oproti tým naším hercom a ich vyšetrovačkám
// Nj, a ešte sa človek ponáhľa keď má začať film o 20:00 začína o 20:10 a o 20:15 ide už ďalšie aspoň 10 minútová reklama
+ K tomu sa mi zdá, že naši herci nevedia dobré hrať... Síce CIA NY, etc je drist, ale je to aspoň na úrovni oproti tým naším hercom a ich vyšetrovačkám
-
D_I_C_K
Light Professional
janio..doslova a dopismena suhlasim...kedysi boli filmove piatky a soboty na kazdej telke a clovek si nevedel co vybrat ze is pozre teraz je to vsetko o velkom nicom...fakt a tie reklamy...fakt mi priapda ze nie film je preruseny reklamou ale reklamu rusia na chvilku filmom!:DD
No a toto nechapem tiez, poznam vela ludi, ktori sa na TV stazuju, ale stale ju pozeraju. Ja som v poslednych mesiacoch rezignoval a cakam kym sa bud objavi nejaka nova televizia alebo kym sa nase televizie zreformuju, pretoze presne pri filmoch som stratil nervy prave na tom co pisal Janio. No a ked sa k tomu pridaju chabe serialy, tak v TV uz nie je co pozerat. Nie je lepsie pozriet si vecer 1 kvalitny alebo aj priemerny film bez reklam z DVD/PC ako ten vecer pretrpiet pri TV?D_I_C_K napísal:Tak ale mam pravdu povedať zvolim si radsej pozriet Dr ludsky ako serial o nejakej Kur** kde stačí pozret každú 15 čast a stale budem v obraze..treba si aj to niečo ceniť ..a vyčkať an scenáristu ktorý tomu dodá šmrnc a originalitu...
Sak volakedy to tak bolo, V piatok, v sobotu, nejaky poriadny film, teraz sehrezada alebo nejak kravina. Najlepsie je naozaj stiahnut a kukat tak. A stymi reklamami uplne suhlasim.