Prihlasenie auta
Prihlasenie auta
prosim vas je potrebne ak bolo auto zaokupene v sr a odhlasene od povodneho majitela pri prepise predlozit aj karticky o emisneja technickej kontrole? dakujem
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Re: Prihlasenie auta
ja som to pri prepise nedaval a tym padom znamena ze to nechceli
oka pockam si este na zoper prispevkov az potom uvidim ale asi to tak bude vsade lebo na strankach ministerstva vnutra som o tom ziadnu zmienku nenasiel v casti Prihlásenie vozidla z iného okresu takze asi to fakt nebude treba
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nie, netreba 
Prepisoval som uz dve auta a ani raz to nechceli...
-
uNreal_saTch^
Professional
nie je to potrebne pri prepise. Ale nezabudni po vymene technickeho a SPZ ist na stanicu technicke kontroly a vymenit si prave tieto karticky za aktualne. V opacnom pripade budes mat sice novy technicak, ale technicku a emisnu na neexistujuce znacky...
uz je to oka dik za rady chlapci
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
unreal .. no emisku a stk bude mat na neexistujuce znacky ale VINko sediet bude .. aj ked vodicovi zakon uklada povinnost po prepise z ineho okresu podstupit tuto administrativnu EK a STK.. je to ako so vsetkym tuto na slovensku..pokial trafis pohdoe policajta nic sa nedeje..pokial netrafis tak je zle.. len tak mimochodom administrativna ek a stk stoji 20e pokial si dobre pamatam
ja som pri prepise mal pri sebe aj protokoly z TK a EK. auto bolo dovezené z Nemecka a človek, ktorý ho doviezol spravil TK, EK, KO na seba a to tak, že auto napísal na seba. potom ho hneď odhlásil a všetko mi dal. keď som ho prihlásil na seba a dostal som SPZ, tak som mu nadiktoval číslo a o cca 3 dni mi doniesol kartičky TK a EK. u policajtov nechceli odo mňa okrem kolkov a vyplnenej žiadosti nič iné. dokonca sa ani na auto neboli pozrieť. a to som ho prihlasoval z iného okresu.