gta 4
Re: gta 4
Hľadal som na nete.
Skús spustiť ako administrátor (Klik pravým - spustiť ako administrátor)
Tiež som našiel tento návod (neviem či funguje, nemám odskúšané):
Skús spustiť ako administrátor (Klik pravým - spustiť ako administrátor)
Tiež som našiel tento návod (neviem či funguje, nemám odskúšané):
Kód: Vybrať všetko
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=214792-
cornflake858
Expert
nechcem zakladat novu temu ja mam takyto problem hrajem hru a ide plynule ako nahle zacnem pouzivat tlacitka A,S,D hra zacne strasne sekat aj ked hrajem na rozliseni 800x600 vsetko na najnizsom ako sa da zostava je:AMD Athlon II x3 440,4gb ddr2,ASUS GT240 1gb DDR5 pri ziadnej inej hre mi to nerobilo iba pri tejto vdaka za skoru odpoved
Len pri GTA4 ti to robí? Skús iný crack (prípadne nejaký patch).cornflake858 napísal:nechcem zakladat novu temu ja mam takyto problem hrajem hru a ide plynule ako nahle zacnem pouzivat tlacitka A,S,D hra zacne strasne sekat aj ked hrajem na rozliseni 800x600 vsetko na najnizsom ako sa da zostava je:AMD Athlon II x3 440,4gb ddr2,ASUS GT240 1gb DDR5 pri ziadnej inej hre mi to nerobilo iba pri tejto vdaka za skoru odpoved
-
cornflake858
Expert
skusal som uz 3 verzie pisal som s ludmi co maju gt 240 a tiez im to robi dokonca aj pri originale patch som skusil a hru som uz nezapol ale skusim este iny 
spravil som všetko podľa toho návodu a žiadne chyby mi už neukazuje, ale problem mam v tom ze normálne mi ukaze tu hlasku razor potom prokazovy riadok zavre sa a mala by sa hra spustit, no nic sa nedeje ako keby som hru ani nezapol, ešte nejake napady ?