Apple/Mac
Re: Apple/Mac
na jaku materinu pisulu ti je book do skoly omfg 
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
U nas na Slovensku to je uz pomerne bezna zalezitost, tak mi nehovor ze v UK nie :-O
kur*a kde to ta spolocnost speje
Ked my sme sa ohadzovali s kriedami, varili cez hodinu kavu v rychlovarnej kanvici, pisali tahaky kadetade a nasledne ich perfektne skryvali, robili sme si z pier fukacky a cele hodiny sme sa ofukovali, nahanali sa jak blazni, a potom nas nutili drhnut smuhy z podlahy...teraz si deti nakupia booky a uz je po zabave. Asi som uz starsia skola.
Ked my sme sa ohadzovali s kriedami, varili cez hodinu kavu v rychlovarnej kanvici, pisali tahaky kadetade a nasledne ich perfektne skryvali, robili sme si z pier fukacky a cele hodiny sme sa ofukovali, nahanali sa jak blazni, a potom nas nutili drhnut smuhy z podlahy...teraz si deti nakupia booky a uz je po zabave. Asi som uz starsia skola.
-
moosha
Darca
Teraz sa natahuju vodne bonga na zachodoch, tahaky riesim (aspon ja) iPhonom, cez prestavky sa notbukuje (pokial sa nefajci) a vsetci su spokojni 
Hmmm... v tomto momentalnom stave by som namiesto 13" MBP bral takmer urcite Macbook air, sice ma slabsi procesor a porty mu chybaju, ale SSD, lepsia grafika a samotna "airovost" to prevazia bez problemov.
Ale kua, ten thunderbolt to vsetko kazi
Len by ma zaujimalo, ide o opticku verziu alebo nie? Lebo Intel nedavno vyhlasil, ze opticka verzia bude musiet pockat na primetime a pritom tento thunderbolt ma 10Gbps rovnako ako aj opticky Lightpeak.
A mimochodom, nie je 7 hodin ako 7 hodin. V reali mozno ten notebook vydrzi viac ako ten starsi Macbook, lebo od Airu poslednej generacie zacali pouzivat iny sposob merania vydrze.
Ale kua, ten thunderbolt to vsetko kazi
A mimochodom, nie je 7 hodin ako 7 hodin. V reali mozno ten notebook vydrzi viac ako ten starsi Macbook, lebo od Airu poslednej generacie zacali pouzivat iny sposob merania vydrze.
u nás na ďalekom východe to tiež ešte stále tak funguje, myslím že vo Vranove tiežLub0$ napísal:ku*va kde to ta spolocnost speje![]()
a úprimne by ma zaujímalo koľký z nás využijú Thunderbolt
Ja ani neviem co je ThunderBolt....a ja uz do skoly nechodim tak neviem...
No teraz pochopitelne Thunderbolt nevyuzijes, ale podporuje ho Intel a je to kvalitativne lepsie ako USB 3.0... netreba byt prorokom, aby clovek videl obrovsky potencial do buducna 
Preco nie? Kvalita vyzera byt lepsia, optika je rozhodne perspektivnejsia do buducna, podporuju ho 2 spolocnosti ktore zhodou okolnosti stoja za spopularizovanim povodneho USB ... nevidim kde by to mohlo zlyhat
Navyse je vynikajuci cas na predstavenie tejto technologie: USB 2.0 uz odchadza do dochodku a jeho nastupca (USB 3) zatial nedokazal zaujat pozornost.
-
johny541
King
S tým USB 3.0 máš pravdu. Jeho existencia sa veľmi drasticky nepropagovala a vôbec nové notebooky majú napríklad 3xUSB 2.0 a 1xUSB 3.0, čo sa mi zdá strašný prešľap, kedže USB 3.0 je spätne kompatibilné s 2.0. Možno výrobna cena, technológia alebo neviem čo, je náročnejšia na USB 3.0, tak to riešia takto, ale je to škoda.
-
moosha
Darca
Ta baterka nie je na tom zas tak zle nakoniec - vydrz znizili aj pri klasickom MacBooku a to preto, lebo meraju inym sposobom, narocnejsim. Doteraz to bolo na 50% jase a zapnutom Wi-Fi a pisani dokumentu. Teraz je to na rovnakom jase, so zapnutym Wi-Fi ale pri surfovani na 25 popularnych strankach (medzi nimi aj YouTube HD videa).
-
johny541
King
Aspoň, že nejaký výrobca si dá tú námaju uvádzať reálne čísla, ktoré sú dôležité pre bežného end usera.
-
moosha
Darca
A ja osobne v tom LightPeaku vidim buducnost - pretoze ho propaguje Apple. A ako vsetci dobre vieme, Apple vie presadit aj hovno v krabici od topanok. 
Ak by niekto pochyboval o kvalitach Thunderboltu, tu je jeden zaujimavy obrazok zo stranky Lacie (jedna z prvych spolocnosti co predstavila zariadenie s Thunderboltom)
- Prílohy
-
- thunderbolt_performance.gif
- (19.9 KiB) 248 stiahnutí
ja nepochybujem o jeho kvalitách, len ešte som nevidel thunderbolt kľúče, a pochybujem že budú tak lacné ako usb
Boze, nejaky chudak musel klepat do klavesnice 7hodin v kuse...dufam, ze mu aspon dobre zaplatili.moosha napísal:Ta baterka nie je na tom zas tak zle nakoniec - vydrz znizili aj pri klasickom MacBooku a to preto, lebo meraju inym sposobom, narocnejsim. Doteraz to bolo na 50% jase a zapnutom Wi-Fi a pisani dokumentu. Teraz je to na rovnakom jase, so zapnutym Wi-Fi ale pri surfovani na 25 popularnych strankach (medzi nimi aj YouTube HD videa).
Filipito : nebolo to myslene na teba
skor taky vykrik do tmy 
-
krankenwagen
Professional
Co myslite, je to fake, alebo je jeho zdravotny stav naozaj taky vazny?
kranken: Fake, ja tipujem ze sa aspon na chvilu ukaze na keynote 2. marca 
/ok, vyzera to ze to fake nie je .. chudak Steve
teda tie nove MB Pro, dost velke sklamanie, hlavne 13" model :S davat tam v roku 2011 integrovanu grafiku, archaicku SuperDrive, klasicke HDD a rozlisenie displeja mensie ako na MB Air = fail Apple : /
/ok, vyzera to ze to fake nie je .. chudak Steve
teda tie nove MB Pro, dost velke sklamanie, hlavne 13" model :S davat tam v roku 2011 integrovanu grafiku, archaicku SuperDrive, klasicke HDD a rozlisenie displeja mensie ako na MB Air = fail Apple : /