Koľko kníh obsahuje vaša rodinná knižnica?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Koľko kníh obsahuje vaša rodinná knižnica?

Príspevok od používateľa jin »

wrtulka33: Dokelu, ty celkom inteligentné témy zakladáš. Aj k+ by som Ti dal, ale už ma nepustí :D Dobré vidieť, že v súčasnosti ešte existuje mládež s klasickou výchovou či záujmami. Hráš na husle, aktívne sa zaujímaš a literatúru a podľa príspevkov to vyzerá, že si rozumná. Thumbs UP! Len tak ďalej :)

K téme: Máme tri knižnice, bude tam okolo 1200 kníh, rátať to fakt nebudem.
Klasická beletria, detektívne romány, knihy o fotografii, veľmi veľa kníh o umení, série dejiny umenia a dejiny hudby, životopisy slávnych, encyklopédie, náboženská literatúra, pár kníh aj vedeckej literatúry. Počet sa priebežne zvyšuje, podľa toho, ako mi chodia newslettre z vydavateľstiev.

//wrtulka33: To sme na tom podobne. Som z rodiny spisovateľ, muzikálová tanečnica a súčasný otec riaditeľ galérie a 14 rokov som sa venoval klasickému spevu. No a s tou karmou sme teda dopadli :lol:
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

jin napísal:wrtulka33: Dokelu, ty celkom inteligentné témy zakladáš. Aj k+ by som Ti dal, ale už ma nepustí :D Dobré vidieť, že v súčasnosti ešte existuje mládež s klasickou výchovou či záujmami. Hráš na husle, aktívne sa zaujímaš a literatúru a podľa príspevkov to vyzerá, že si rozumná. Thumbs UP! Len tak ďalej :)
ÓÓ, ďakujem pekne za uznanie, aj keď tých tém tu nemám nejako extra veľa :-).
Snažím sa, vyrastala som v hudobne zažratej rodine, tak nejako sme to so sestrami zdedili a po večeroch si s úsmevom vyhrávame.. :lol:.
Som šťastná, hudba a s ňou prepojené záujmy ma napĺňajú a sú aj liekom rôznych situácií..
Pri knihách sa rada zrelaxujem a zabudnem na reálny svet alebo niečo nové naučím, preto rada čítam..

Btw. tiež som Ti práve chcela za dva príspevky nadeliť k+, no bohužiaľ nešlo.. :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Moja knižnica sa pohybuje v desiatkach (je to hlavne povinná literatúra do školy ktorú mám zakúpenú) otcova 2500+. Jednu miestnosť na to vyhradenú máme a zaberá to zatiaľ dve steny od hora dole , nejaké sú rozložené po dome a ďalšie v Českej republike
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Práve som získal tento balík knižiek za 23 €. Excelentný lup, čo poviete ? :smt006 :P
Prílohy
b3095258.jpg
b3095258.jpg (29.88 KiB) 411 zobrazení
Napísať odpoveď