ahojte.poprosim o radu .brat kupil bluray prehravac panasonic DMP-BD65EG-K.mame na externom hdd 320gb hd filmy ale
jeho panasonic prehravac mu to ani nevladze nacitat cez usb tak by som sa chcel opytat co je to za smejd ze to nedokaze
a moj obycajny evolve za 70euro bez problemou nacita a to je len na prehratie divix. v nay dome mu pracovnik zahlasil ze
panasonic ruci ze do 100gb nacita bez problemou ,tak vas poprosim co mate skusenosti poradit ,chcem si aj ja kupit nieco taketo ale
teraz neviem co ked tento to nevladze precitat .
ahojte
pomale nacitanie s hdd
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: pomale nacitanie s hdd
Nechapem..co chces kupovat, ked uz mas volaco kupene? Cico..Si to napisal ako johnyferko kua..Kto tomu ma chapat?
-
johnyferko1
Amateur
comu nechapes,bluray prehravac nenacita s hdd 320giga bajtoveho filmy a ja sa pytam ako je to mozne.mam hd filmy a chcem
si ich pozriet a usb to nevladze nacitat,uz chapes????mam obycajny prehravac a ten to dokaze ,tak sa len pytam ,preco
posrany panasonic to nezvladne
si ich pozriet a usb to nevladze nacitat,uz chapes????mam obycajny prehravac a ten to dokaze ,tak sa len pytam ,preco
posrany panasonic to nezvladne
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ten starý prehrávač tiež prehráva HD filmy ???
-
johnyferko1
Amateur
neprehra ich ,je len na divx a tie aj prehra ,hd iba nacita,ale panasonic nenacita ani tie divxi,iba s usb kluca 8GB a aj to trva
vecnost
vecnost