The Expendables I+II
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: The Expendables
ako mal som od tohto filmu veľké očakávania, ktoré ma ani nesklamali, len ma sklamali prehnané situácie ako prídu 2 na ostrov a polku armády vymlátia, ďalej nahodí si okuliariky a počas letu začne strieľať, a iné prehnané efekty ktoré moc prifarbili, no samotný film a námet bol celkom fajny...uvidíme ako natočia 2ku!
A prave o tomto to malo byt. Vsetky tie beckove akcne filmi z osemdesiatych a devetesiatych rokoch boli o tomto, a tento mal byt tiez. A toto ani za boha mnohy nevedia pochopit.neo250 napísal:ako mal som od tohto filmu veľké očakávania, ktoré ma ani nesklamali, len ma sklamali prehnané situácie ako prídu 2 na ostrov a polku armády vymlátia, ďalej nahodí si okuliariky a počas letu začne strieľať, a iné prehnané efekty ktoré moc prifarbili, no samotný film a námet bol celkom fajny...uvidíme ako natočia 2ku!
-
neo250
Star
každý ma svoj štýl filmu čo sa mu páči a čo nie, ja som nepovedal, že ten film bol o ničom, mne sa páčil a teším sa aj na dvojku! no kritika musí byť 
-
adr0z
Zablokovaný
Práve som to dopozeral , ešte stále hľadám po izbe moju spadnutú sánku :O
Presne ako píše kali, veď o toto presne išlo. Parta borcov, drsné hlášky, šablónovité a prehnané scény...krása. 
Sly urobil jeden uzasny film a teraz robi 2,Vsetky hlasky pochadzaju od Sly,a v scene medzi nim ,Arniem a Willisom,su za medzi riadkami zakomponovane odkazy na Ramba,a na politicku karieru Arnieho a podobne,ved uvidite,a SLY no SLY povedal ze sa nechysta oddychovat pretoze pre neho je vek len cislo,a 60 rokov je nova 40 tka,on je v uzasne kondicke,a vlastne ma pravdu preco by mal ist prec lebo je to tak uzivane v spolocnosti ze ludia nad 50 su uz nepouzitelny,myslim ze nie,nikto nema pravo mu vraviet ako sa ma chovat aj ked uz ma nad 60,on sa citi mlado a aj je mlady v srdci,mimochodom SLY aj vyzera mlado,a ja som do neho zamilovana stale..OK,takze mrknite ten film a serte na kritikov,urobte si vlatny nazor
ten SLY ? ma byt akože Stalone ?
ako ty može vedieť ako sa on cíti
? ? a herci hraju vo filmoch kým vladzu
niektory až do smrti (napr. gran torino )
takže v tejto brandži žiadne do 50tky neplati
tak isto nevyzera mlado len ma mlade maskerky
takže otvor oči a najdi si realnu lásku
ako ty može vedieť ako sa on cíti
takže v tejto brandži žiadne do 50tky neplati
tak isto nevyzera mlado len ma mlade maskerky
takže otvor oči a najdi si realnu lásku
sly je stallone. ako sa citi? myslim, ze az tak zle nie 
Je mi veľmi sympatické, ak ľudia vydržia cvičiť aj v takomto neskorom veku. Je to veľmi zdravé a udržuje to ľudí v kondícii. Pridať do toho aj nejakú tú záťaž na mozog a ak si nenesiete nejakú skrytú dedičnú chorobu, dožijete sa pekného veku v relatívnom zdravý. 
pri športovaní áno , ale nie pri posilovaní s takými váhami , nechcem vedeť ako ho bolia klby ked neni napichaný , respektive ako ho budu bolieť o 5-10 rokov
Pozri, ak cvičíš aj s ťažšími váhami, ešte to nemusí znamenať, že sa ničíš. Naopak, posilňovanie posilňuje kosti, kĺby aj šľachy.Zaxman napísal:pri športovaní áno , ale nie pri posilovaní s takými váhami , nechcem vedeť ako ho bolia klby ked neni napichaný , respektive ako ho budu bolieť o 5-10 rokov
Samozrejme, ak sa niekto venuje powerliftingu, tie problémy časom prídu, lebo to je už extrémne zaťaženie. A ako celkovo sa tu nebavím o profi kulturistike.
Inak je dosť možné, že Sly je napichaný, lebo na ten svoj vek má postavu naozaj perfektnú.
to vážne niekto pochybuje, či je Sly nasypaný ?
to neni možne , to je fakt
ved sám to aj priznal , ale tak či tak , v takom veku takto vyzerať --->klaniam sa
-
audiotrack
VIP
chystá sa dvojka. Ešte viac hrdinov ako v jednotke, dokonca aj pišta segal, vám dám a norris. To teda bude... sračka!
-
Steven666
King
heh ten poster je trošku zavádzajúci nakoľko The Rock, Russel, Seagal a Banderas v dvojke nehrajú.
http://www.imdb.com/title/tt1764651/fullcredits#cast
Škoda, to už by bolo iné mäso. Ja by som tam ešte pridal aj starého Eastwooda Clinta. To je drsný borec na pohľadanie.
-
seth82
Darca
Drsné to bolo už pred 2 týždňami http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-15499964
-
aviceN
Guru
uz je aj trailer na dvojku ak este niekto nevidel
EX2 uz je na nete v shit kvalite