Ten trailer je brutálny, totálny mráz po tele - parádne vyhypovaná hlavná téma TES. Avšak mám ťažké srdce na Shitstation 3 a Crapbox 360

. Kvôli nim vyzerá hra tak ako vyzerá. Ja viem, je pekná, ale ani z diaľky to nie je taký skok, aký bol pri TES: Battlespire/Redguard
[1998] na Morrowind
[2002]. Vlastne Morro
nwind bol posledný veľký skok v roku
2002 [som ho mal originál ku grafike, si pamätám

] a potom to šlo len veľmi pomaličky. Veľký skok mal priniesť aj Oblivion, ale nepriniesol, paradoxne vtedy sa vyhovorili na slabé PC ak si pamätáte kauzu s dynamickými tieňmi, kde v gameplay trailery ukazovali krásne vrhajúci sa tieň reťaze v úvodnom väzení na stenu. PS3 a X-box 360 vtedy nebrzdili no to bolo
2006tom.
Po 5tich rokoch čakania tu máme v skutku len jemné zlepšenie v grafike a hrateĺnosti [aspoň z videí] pričom keď si pozriem niektoré tech videá grafických kariet dnešku [Unigine Heaven 2.0, Futuremark 3D Mark 2011, Nvidia tesselation water, Nvidia tesselation Alien...], poprípade dve gen. dozadu, tak mi je jasné od kiaľ fúka vietor. Hra by mohla byť pomaly fotorealistická, mohla byť byť super teselovaná [čo aj údajne bude, avšak uvidíme ako a hlavne kde, lebo trailer - ingame je na 99% záber z Crapboxu 360] a mohla by mať krásne vymodelované postavy. Nič proti, ale ten drak vyzerá ako model z
2002hého z Morrowindu

tak isto ten bojovník vyzerá presne ako postavičky z prvých hier na X-box 360 a PS3.
Čo už...kým nespravia nejaké nahypované herné konzoly, tak si budeme musieť my PC gameri zvyknúť na slabšiu grafiku. Ale tak, zase netreba toľko upgradovať
Vývojari za to nemôžu, vedenie im povie že to chcú na crapbox a shitstation a oni môžu len zalomiť rukami a nahodiť Crysis politiku a to takú, že hlavnú postavu brutálne vymodelujú, spravia pár pekných objektov v hre a zvyšok zakryjú DX9 kovými efektmi. Si zoberte že Cryengine 3 doslova na konzolách čaruje, pri toľkom množstve svetiel a dynamických tieňov...avšak to nemení nič na fakte, že klesá framerate ako divý a scény musia byť riadne zLODované, aby ich tie 5-6 ročné stroje utiahli. Na rovinu, čo si dnes zahráte na 6 ročnom PC?

...a oni to musia vyvíjať na 6 rokov starý "high-end-ový" hardware. Aj tak nechápem, veď v 2005-2006tom už bola norma aspoň 2-4 GB ram a do konzol narvali 512

trochu hanba.