Pneumatiky - zasielka
Pneumatiky - zasielka
Ako posielat pneumatiky postou? Da sa to vobec? Treba to nejako balit? Kazda sa posiela zvlast - teda jedna pneumatika = jeden sprievodny listok? Kde mam lepit alebo ako uchytiti menovku - adresu prijimatela, odosielatela.
Dikes.
Dikes.
Re: Pneumatiky - zasielka
poštou ? asi rozumnejšie bude kurierom.
Už ti niekedy priniesol kurier nové pneu ? Ak hej, tak napr. tak ich môžeš zaslať.
Už ti niekedy priniesol kurier nové pneu ? Ak hej, tak napr. tak ich môžeš zaslať.
Moma > Nedoniesol mi este kurier pneu, preto sem pisem, lebo gumy som z netu nikdy ani neobjednaval a ani som neposielal. Tak preto ze ako to oznacovat / balit.
-
paradajka
Star
- Kontaktovať používateľa:
ked mne donesol kurier pneumatiky tak boli normalne stiahnute takymi paskami ziadne zabalenie a sprievodny listok bol prilepeny na tej paske ktorou boli stiahnute v kope
-
Suffel
Guru
normalne chytis vsetky pneu ale na troch miestach omotas paskou (alebo hocicim cim ich sitahnes), zavolas do nejakej prepravnej spolocnosti (kuriera) a ony si prene pridu alebo im ich zaneses priamo na sklad.. da sa posielat aj na dobierku ale aj normalne.. ak chces viac info kludne napis.. uz vela krat sme takto posiealli.
//postou by som to racej neposielal jedna vec ze ta to vyjde asi drahsie ako kurierom a druha vec ze posta na taketo veci moc nieje
..
//postou by som to racej neposielal jedna vec ze ta to vyjde asi drahsie ako kurierom a druha vec ze posta na taketo veci moc nieje
-
Hellboy248
Guru wannabe
gumy mi doniesla firma kde som ich objednal, teda mali dodavku a ich clovek to rozvazal ..doniesol 4x gumy po 2ch zlepenych
-
PAuLi3
Darca
da sa aj cez postu cez express kuriera, cena vyjde asi tak isto ako normalne UPS, DPD etc,
-
drop
Medium Star
Neviete kolko to moze priblizne stat kurierom ? Myslim 4x alu disky s pneu na dobierku. Ak uz ste tak posielali.
-
Hellboy248
Guru wannabe
kks tie alu nebudu najlacnejsie ..pneu do 20e by slo, ale tazke alu ..uff, to by som radsej poslal ups, tnt etc..
-
drop
Medium Star
Jop vsak myslim kuriesku sluzbu nejaku. UPS samizda aj DPD. Len ze kolko priblizne by to stalo. Mam ponuku z druheho konca slovenska na alu+pneu, tak rozmyslam ako ich dostat sem.
-
Hellboy248
Guru wannabe
na ich strankach zadaj udaje, odkial - kam, cca vaha, rozmery etc..takto ti nemozme povedat ceny ani len orientacne ked nevieme nic 
-
johny541
King
Poviem Vám pravdu, posielal som balík a dosť často využívam kuriérsku službu DPD, no keď som bol minule u nich v depe, tak som mal dosť. S tými balíkmi sa tam hádzalo ako so zhnitým ovocím. Všetko je to o ľuďoch hlavne. To len na margo veci, že kuriéri sú spoľahlivejší. Ako funguje UPS, tak to neviem. Cez nich sme zatiaľ objednávky nemali.
1000 príspevok
1000 príspevok
-
Suffel
Guru
johny541 - nie len v DPD ale skoro vsade.. dnes kurierske sluzby bezia systemom cim viac balikov tym viac penazi.. takze im je jedno ako a kde ich uskladnia alebo zavezu/odvezu zo skladu hlavne ze ich dorucia..
pussyLiker - UPS lacne nebude... v UPS si za tieto "vescie a hlavne tazsie" baliky dost zapytaju.. ale ak su to komplet gumy aj s diskami tak rataj okolo 30€ ale vsetko zalezi od toho ci na dobierku alebo len preprava..
pussyLiker - UPS lacne nebude... v UPS si za tieto "vescie a hlavne tazsie" baliky dost zapytaju.. ale ak su to komplet gumy aj s diskami tak rataj okolo 30€ ale vsetko zalezi od toho ci na dobierku alebo len preprava..
-
drop
Medium Star
Praveze dobierkou. Kolko cca kil to moze mat ? 4disky 16" s gumami. Zajtra asi zavolam a spytam sa.
-
Suffel
Guru
no tak to ti neviem teda povedat ale rataj do nejakych 40kg.. sak skus tam zavolat.. pripadne mi napis SS a ja ti vypocitam cca kolko by to vyslo..
-
Hellboy248
Guru wannabe
Suffel: jeden alu disk moze vazit tak 7-10kg, podla tipu ..tak tipujem ze 40kg bude malo, 40kg mozu mat len disky, bez pneu 
-
Suffel
Guru
aha tak to uz netusim ale asi mas pravdu.. nikdy som tie kolesa nevazil.. tak ale asi do nejakych 60kg by sa to malo zmestit ci?
-
RATZINGER666
Darca
disky sa zasielaju ako samostatne zasielky, takze je jedno, kolko disk vazi, pride ti to proste ako 4 baliky, resp. jeden balik na styri casti, na kazdej budes mat napisane jeho cislo, napr. 1/4, 2/4, 3/4....
Neviem ako je to v DPD teraz ale pred viac ako rokom som potreboval doručiť väčšiu zásielku na dobierku a slečna telefonistka mi povedala, že na dobierku môžu posielať iba zmluvné firmy a registrovaný partneri DPD. Ak sa bojíš hádzania s balíkmi existuje tiež kuriérska služba od dverí k dverám, čiže to isté auto do ktorého to naložíš to privezie na miesto určenia. Existuje ešte jedna možnosť ale je troška komplikovanejšia. Poslať to niekym alebo niečím čo jazdí na trase po ktorej by mal tvoj balík putovať. Poinformuj sa v tvojom okolí či niekto nejazdieva týmto smerom cez celé Slovensko. Alebo to skús poslať autobusom
Môj kamarát si takto cez celé Slovensko nechal poslať bicykel v autobuse. V Prešove ho naložil jeho otec a v Bratislave si naň počkal. So šoférom sa dohodli na 10€ odmene a obidve strany boli spokojné.
-
Suffel
Guru
RATZI - asi zalezi aj od toho v ktorej prepravnej to je.. otec co vozil tak vecsinou boli normalne 4 kolesa zviazane dokopy a tak sa to vozilo alebo boli po dvoch.. takto po jednom som sa s tym este nestretol.. ale v UPS alebo DPD je dost mozne ze to nejako takto vozia kedze su prednostne zamerany na male baliky..
Juicy - ano presne toto maju aj v UPS, DHL aj DPD, uplne som nato zabudol mas pravdu.. takze ak chces posielat na dobierku tak UPS, DHL, DPD ti to nezoberu.. ale tou UPS som si neni celkom isty lebo raz sa mi zda ze sme nieco posielali na dobierku aj cez UPS ale mozno sa to uz od vtedy zmenilo takze netusim.. ak to chces na dobierku zavolaj alebo priamo behni do Toptransu ony ti to bez problemov zoberu..
Juicy - ano presne toto maju aj v UPS, DHL aj DPD, uplne som nato zabudol mas pravdu.. takze ak chces posielat na dobierku tak UPS, DHL, DPD ti to nezoberu.. ale tou UPS som si neni celkom isty lebo raz sa mi zda ze sme nieco posielali na dobierku aj cez UPS ale mozno sa to uz od vtedy zmenilo takze netusim.. ak to chces na dobierku zavolaj alebo priamo behni do Toptransu ony ti to bez problemov zoberu..