a zalezi asi aj dost odtoho aky je sofer nie len nahon
Citroën C3 Reb Block !! Nice :)
Re: Citroën C3 Reb Block !! Nice :)
celkom pekne auticko ale asi by som ho nechcel viac sa mi pacia fobia rs ale asi dost zbytocne auta premna
Ford Focus RS vs. BMW 135i vs. EVO IX schvalne auta v rovnakej cenovej kategorii... FWD, RWD, AWD... a ty mi chces povedat ze by si si kupil z toho vyberu nakupny vozik....
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Najlepší Hothatch je FF RS, prípadne mňa celkom oslovil aj Megane RS Cup.
FR33 » Podla teba je BMW 1 lepšie, ako Focus RS?
FR33 » Podla teba je BMW 1 lepšie, ako Focus RS?
Ak myslis BMW 1 Coupe 135i tak ano je lepsie...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ty vole z tohto konkretneho vyberu ? ... asi Imprezu s kufrom
... ale pred EVOm a nafintenym bavorskym prdom by som ho asi uprednostnil 
keď už točíš o torque steer a zaklincuješ to focusom RS, tak by si mohol vedieť že fordaci spravili zavesenie kolies ktoré túto nežiaducu vlastnost minimalizujeFR33RIDER napísal:Ford Focus RS vs. BMW 135i vs. EVO IX schvalne auta v rovnakej cenovej kategorii... FWD, RWD, AWD... a ty mi chces povedat ze by si si kupil z toho vyberu nakupny vozik....
jojo, to auto ma nieco do sebaFR33RIDER napísal:Ak myslis BMW 1 Coupe 135i tak ano je lepsie...
Mozno minimalizuje ale stale tam je, vid top gear.Dunlop napísal: keď už točíš o torque steer a zaklincuješ to focusom RS, tak by si mohol vedieť že fordaci spravili zavesenie kolies ktoré túto nežiaducu vlastnost minimalizuje
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
je urcite velmi ziaduce sa vo vecnej diskusii odkazovat na zabavny program
... ked pustim volant a nalozim plny knedel mojmu francuzskemu povozu s dychavicnym 66kW turbokachlovým endžínom, tak tiež ráči ponášet na niektorú zo strán

to ze auto trpi TS a akoze kazde FWD trpí, neznamena ze ti to pri pridani plynu dolame ruky jak ked chces s V3S vyjst z vyjazdenych kolaji
dovolim si tvrdit a nebudem daleko od pravdy, ze tri tebou nadhodene auta budu v realnej premavke prakticky uplne rovnocenne - jedno bude rychlejsie v zakrute, druhe na rovine, tretie pri cuvani do garaze ... ale uplne rozumiem tomu, ze ty od 5 rokov zavodne fikáš na motokarach a postupne si pridaval na povozoch kg a kW az si momentalne dosiahol ten level, ze bez 300k výlučne na zadok sa nevies pohnut z parkoviska
prestan prosim ta tlaichat somariny ...
to ze auto trpi TS a akoze kazde FWD trpí, neznamena ze ti to pri pridani plynu dolame ruky jak ked chces s V3S vyjst z vyjazdenych kolaji
dovolim si tvrdit a nebudem daleko od pravdy, ze tri tebou nadhodene auta budu v realnej premavke prakticky uplne rovnocenne - jedno bude rychlejsie v zakrute, druhe na rovine, tretie pri cuvani do garaze ... ale uplne rozumiem tomu, ze ty od 5 rokov zavodne fikáš na motokarach a postupne si pridaval na povozoch kg a kW az si momentalne dosiahol ten level, ze bez 300k výlučne na zadok sa nevies pohnut z parkoviska
prestan prosim ta tlaichat somariny ...
V realnej premavke budu rovnake aj ako favorit, lebo ten tiez dosiahne 50 respektive 130km/h
Proste tebe nieco objektivne napisat a ty odbocis od temy a zacnes pisat absolutne sracky a provokacne reci. Ja viem ze ta neskutocne s*re ze niekto ohrozuje tvoju poziciu najvacsieho automobiloveho odbornika na tomto fore ale neboj sa, mne je to tak 15 ja si nepotrebujem nic tuna dokazovat... Proste nebudem uz minat svoj cas na hadky s tebou, dovidenia.
Proste tebe nieco objektivne napisat a ty odbocis od temy a zacnes pisat absolutne sracky a provokacne reci. Ja viem ze ta neskutocne s*re ze niekto ohrozuje tvoju poziciu najvacsieho automobiloveho odbornika na tomto fore ale neboj sa, mne je to tak 15 ja si nepotrebujem nic tuna dokazovat... Proste nebudem uz minat svoj cas na hadky s tebou, dovidenia.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
v realnej predpisovej premavke urcite
... ked pojdu traja kamarati prevetrat tri spominane povozy budu na tom uplne rovnako a beztak bude limitom skor soferov pud sebazachovy
tak nejak som to myslel, ale vidim ze tak nejak si to nepochopil 
ja nikam neodbocujem, ty tu pises o TS, ako keby to bol vrah mamiciek s kocarmi a pritom je to vec s ktorou sa da zit
ci vobec a kto je na tomto fore odbornikom na nieco nechajme na tych, ktorym tito odbornici pomohli - ja tu kvoli natahovaniu sa za curaky niesom, ale ked tu bude niekto doslova grcat take sracky ako velmi casto prave ty, tak mu samo-chleba nieco napisem ... s tym proste musis pocitat
ja nikam neodbocujem, ty tu pises o TS, ako keby to bol vrah mamiciek s kocarmi a pritom je to vec s ktorou sa da zit
ci vobec a kto je na tomto fore odbornikom na nieco nechajme na tych, ktorym tito odbornici pomohli - ja tu kvoli natahovaniu sa za curaky niesom, ale ked tu bude niekto doslova grcat take sracky ako velmi casto prave ty, tak mu samo-chleba nieco napisem ... s tym proste musis pocitat