vyska externe -ekonomicke zameranie-poradte

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

vyska externe -ekonomicke zameranie-poradte

Príspevok od používateľa konopes »

Caute,

chystam sa, aj ked sa mi vobec nechce a mozno to ani nebudem potrebovat(aj ked mozno na nejaku vyssiu poziciu keby som chcel ist by vyzadovali vysokoskolsky titul) na vysoku skolu. Chcel by som nejaky manazment, idealne nieco ako podnikovy manazment, nieco take, ale hlavna podmienka je co najlahsia a co najmenej matiky :D

ja som z matiky nikdy nebol zrovna najlepsi :) ale zas uplny blbec nejsom, ak by tam bola dajme tomu 2 semestre daka lahsia matika, zvladol by som to(snad)

poradte prosim :( co najmenej matikyyyyy :)

Dakujem
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: vyska externe -ekonomicke zameranie-poradte

Príspevok od používateľa beardie »

lahka skola je v Trencine, FSEV je s ekonomickym zameranim a urcite sa nenadries ;-)
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: vyska externe -ekonomicke zameranie-poradte

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

Ja som na EF UMB v BB na financiách, bankovníctve a investovaní ale to asi nespĺňa tvoje požiadavky lebo tu by si zošedivel :lol:
ale tak študovať ekonomickú školu a s minimom matiky je asi nulová šanca...A asi sa nevyhneš ani nejakému účtovníctvu a podnikovým financiám.
Ak niečo ľahšie tak možno ten trenčín (aj ked tam o ničom neviem) ale zas úroveň na zaplakanie. A ešte ako externista... Nie žeby som ich degradoval, ale je to pre nich niekedy o dosť jednoduchšie ako pre nás denných.
Ale ver že keby sme sa niekde stretli ako konkurenti ohľadom práce, mňa by uprednostnili. Takže niekedy titul nestačí.

Ak niečo choď aj do BA :lol: Je to tam neporovnateľne ľahšie ako v BB, a podmienky na ukončenie predmetov sú omnoho lepšie. A isto to máš lepšie ako nejaký trenčín. Len musíš prekusnúť tú matiku :)
Napísať odpoveď