chcem sa spytat mam stare auto skoda 105 a chcem ho dat zosrotovat tak zato nieco dostanem od statu alebo nie? Ci iba ak by som uvazoval o kupe noveho tak dostanem za to stare bonus? ci ako to je?
Dakujem
odpoved na otazku ohladom srotovneho
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: odpoved na otazku ohladom srotovneho
srotovne nebolo iba v case najvacsej krizy?
Srotovne uz teraz neplati.... takze od statu nedostanes uz nic...
Aj keby platilo, a ty zosrotujes auto, tak dostanes len urcity "poukaz" na uplatnenie si tzv. srotovneho pri kupe noveho auta.
Priklad : Zosrotujes Skodu 105, ktora ma hodnotu cca 250 € +- zalezi od stavu auta, dostanes poukaz 1000 € a ten uplatnis pri kupe Skody FABIA, ktora stoji dajme tomu 7500 €. Odratas si 7500 - 1000 = 6500 € a to je vysledna cena masiny s uplatnenim srotovneho.
Priklad : Zosrotujes Skodu 105, ktora ma hodnotu cca 250 € +- zalezi od stavu auta, dostanes poukaz 1000 € a ten uplatnis pri kupe Skody FABIA, ktora stoji dajme tomu 7500 €. Odratas si 7500 - 1000 = 6500 € a to je vysledna cena masiny s uplatnenim srotovneho.
-
Hellboy248
Guru wannabe
jop, srotovne bolo na lacne auta, nie ze si si zobral srotovne a kupil Q7 vo full vybave ..
-
94jakub
Guru wannabe
Aj teraz dostaneš. Ale je to len okolo 30€ ak im ho odvezieš. Za nepojazdné čiže plus odvoz dostaneš tak 5€.
Takže to šrotovné je aby si sa mohol zošrotovať ty
poprípade môžeš pozvať aj kamarátov
Takže to šrotovné je aby si sa mohol zošrotovať ty