Wipe Out
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Wipe Out
Niečo som už počul ale že zo SR tam poslali len same celebrity n oenviem ...už by som si to aj pozrel...a ked vravíš ze to pojde v TV tak este lepsie
-
mirak2
Hardcore addict
poliaci a ukrajinci tam mali olympijskych sportovcov a co ja viem koho este a nasi inteligenti tam poslali exotov ako kramar a soosova...ako sry, ale zabili tym cely format, nie som na to zvedavy, hoci ma to najprv potesilo...skoncili tam posledni a tak sa s tym markiza nikam neponahla
skor ma zaujima, kedy a ci vobec zacnu robit show Hole in the wall, lebo prava uz majuSlovenskú deväťčlennú zostavu tvoria moderátori Markízy Patrik Švajda, Lenka Šóošová a Peter Varinský a ďalšie známe tváre: Maroš Kramár, Filip Tůma, Fero Mikloško, Romana Škamlová, Tomáš Bezdeda a Jana Mináriková.
-
D_I_C_K
Light Professional
Bože celbrity..zase len chceli aby si zarobili celebrity z televiznych novín bože hamba!! ..
v tom pripade ma to asi ani nezaujíma ked to na totalnej čiare prehrali...
v tom pripade ma to asi ani nezaujíma ked to na totalnej čiare prehrali...
zase "celebrity" oznacovane ako celebrity 
-
D_I_C_K
Light Professional
a tak len ..mylsite že by bola možnosť isť si to vyskúšať..?..len tak ..? sakra prečo tu v blízkosti niesu také veci...
Ked ten areal je postaveny asi len v Argentine, mozno este USA ma svoj, v usa to bezalo ako klasicka reality show. No hned by som sa tam siel vysaliet
http://www.markiza.sk/magio-plaz/557549 ... stnej-kozi
No tusim to uz vsetci odvisielali len Nova a Markiza je posledna
. Co som pozeral na YT, tak nic moc. Nema to na klasiku ked tam obycajny ludia sutazia o 50 000. Tieto celebrity tam idu jak za trest. Prekazky nic moc male. Oproti tomuto
No tusim to uz vsetci odvisielali len Nova a Markiza je posledna
taketo veci su made in japan
tam maju toho dost 
hlavne na Prima COOL ako Ninja Factor
ahh tie slovenské "celebrity"... napchajú ich všade. 
k téme - pamätá niekto ešte Takeshiho hrad?
k téme - pamätá niekto ešte Takeshiho hrad?
Tak ale toto ma od Ninja faktoru daleko, ten Ninja faktor je skoro nemozny, toto je skor na efekt
a pekne pady
-
spojka13
Darca
takeshiho hrad chodi ešte aj teraz na Prima Cool , sa to strieda s Ninja Faktorom , každy den okolo 19:20
nj ale ninja factor je take iba
najlepsie je bezkonkurencna banzuke na animexe
to je fakt sranda 
Vcera ci kedy som nato narazil na nove
, kks sak oni uplne zabili poctatu tej show, polhodinu sa tam vykecavaju akoze moderatori. Potom tam ide nejaka celebrita, ktora ide cez prekazky ako na promenada, odhliadnuc odtoho, ze tie prezky su tak 1/10 z tych co tam byvaju. Niekedy az nafilmovane pady
. Nedalo sa nato kukat.
To sa dalo čakať, keď tam posadili pseudo-celebrity. Mám rád takéto seriály, ale vidím to tak, že to Nova a JOJka dosť potopia.
Tak to je pekne na ho*no. Tiez ma povodna sprava potesila a myslel som si, ze po dlhom case tu bude zas nieco, kvoli comu by som si program nasich televizii pustil, ale zas to cele pokazili. Ale je to ich skoda, kopu si tak vlastny hrob (dufam).mirak2 napísal:poliaci a ukrajinci tam mali olympijskych sportovcov a co ja viem koho este a nasi inteligenti tam poslali exotov ako kramar a soosova...ako sry, ale zabili tym cely format, nie som na to zvedavy, hoci ma to najprv potesilo...skoncili tam posledni a tak sa s tym markiza nikam neponahla
skor ma zaujima, kedy a ci vobec zacnu robit show Hole in the wall, lebo prava uz maju
Inak u mna stale vitazi Takesiho hrad, Ninja faktor je uz velmi zamerany na skill
Ale nevyslo by ich to lacnejsie, keby dali tu odmenu ked je 50 000 USD tak nwm kolko € jak platit tie "celebrity"? Kludne by sa mohli spojit s cechmi, ale posielat tam normalnych ludia, dat tam normalnych moderatorov,ale nwm ci takych vobec mame.
-
Soviet
Darca
Neviem, ja som si stiahol americky Wipe Out druhu seriu a velmi ma to aj tak nebavilo. Strasne vela okecavaciek okolo toho a minimum akcie
Na japoncov sa to ani v stvrtke nechyta..
Mna ti japonci praveze nebavia, 2 seriu som videl len na Barandove, ale nezda sa mi zeby kecali, kecaju pocas toho ked niekto ide, alebo kreaslia panacikov