STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Mne vsetko ide.
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
uz to ide normal
no mam taky problem preinstaloval som win a ako inak zas raz som si nevedel spomenut na hesle ked som sa konecne aj trafil tak mi to vyhodilo ze could connect to steam network neviete co stim?
-
Sphinx
Addict
davajte si pozor zas koluje na steame fake stranka vdaka ktorej sa kradnu ucty dnes kamos prisiel o 3 ucty!! je to nieco ako http:/**/www**.steamwargames.com skontrolujete si hesla aby boli odlisne od hesla na mail !!! a hlavne aby obsahovali cislo,znak,a pismeno !! pretoze len kombinacia ascii znakov je zarucena klasicke cislo a pismeno sa da pelomit do 30 min!
-
palciii
smiem sa informovat na akej baze funguje ta stranka?
hlavne daj spravny link, nic ako steamwargames.com gugl nenasiel
-
Sphinx
Addict
prave spravny link nemam ja som to tiez dostal z jeho haknuteho uctu ale ani som to neotvaral .. neotvaram nic take kde je steam a nie je to ofiko stranka ... a preto by som to sem ani nedaval lebo on tvrdil ze to len otvoril a za 5 min uz bol offline na pisal mi ze mu niekto poenil hesla .. cize bude tam nejaky cerv alebo nieco podobne.. jednoducho ak vam pride nieco kde bude kombinacia tych slov radsej neotvarajte
Na Steame ficim od roku 2004 a mam tiez 3 ucty, ale nikdy sa mi nestalo ze by mi ho niekto ukradol. Ja skor vidim problem medzi klavesnicou a stolickou.
-
Sphinx
Addict
hej tam bude tiez problem ale ako vravim obozretnosti nikdy nie je dost mozno niekomu zachranim ucet a vyvaruje sa otvarania takychto stranok .. pretoze ludska blbost nema hranic a clovej je od prirody tvor zvedavy.. klikne na vsetko 
-
palciii
neviem ako moze zo stranky stiahnut daky skodlivy softver bez nejakej interakcie :S a ak ma antivirak tak to snad ani nie je mozne
kazdopadne vdaka za varovanie
A ked mam verified account ? 
mne raz doslo presne z takeho odkazu http://store.steampowered.com/ aby som sa prihlasil ze je nejaka sutaz ale v skupine ktorej tam bol tak admin rozposlal varovanie ze je to fake..Sphinx napísal:prave spravny link nemam ja som to tiez dostal z jeho haknuteho uctu ale ani som to neotvaral .. neotvaram nic take kde je steam a nie je to ofiko stranka ... a preto by som to sem ani nedaval lebo on tvrdil ze to len otvoril a za 5 min uz bol offline na pisal mi ze mu niekto poenil hesla .. cize bude tam nejaky cerv alebo nieco podobne.. jednoducho ak vam pride nieco kde bude kombinacia tych slov radsej neotvarajte
-
Qerten
Medium Star
tie screenshoty zo steamu su dobré, až teraz som zistil že nahrádzajú screeny z obrazovky odkial sa spúšta hra (to kde je podrobnejšie info hry)
-
Soviet
Darca
Re: Steam - Navod na kupu hry
Dnes som to trochen zaktualizoval na ten "novy" design steamu. Akekolvek pripomienky hlaste 
-
Sphinx
Addict
cellkom fajn vylepsenie bezpecnosti .. Steam Guard zatial sa testuje ale vnimam to pozitivne
-
lekoklatik
VIP
Mna pobavil odkaz z diskusie: http://shorttext.com/a9gs3h9fvrc
Spoiler
V skratke - nejaky 13 rocny fagan chce ziskat prihlasovacie udaje a tvrdi, ze je z Valve, "obet" ho presvedci, ze pracuje pre Valve a ze mu moze dat ban, len si musi overit jeho udaje, tak mlady mu ich da a z obete sa stava utocnik, ktory mu slohne ucet 
Aj vam ide posledne cca 2 tyzdne tak pomaly stahovanie zo steamu ?...mne to dava tak okolo 700 kb/s s tym ze peak je tak max 1,3 mb/s... predtym mi to islo v pohode 3 mb/s...
-
Soviet
Darca
Skusal si aj ine lokality? Mne v pohode.
skusal som DE, AT, CZ, GB...a stale to iste...nechapem...ked pustim speedtest tak net ide ako ma...mam UPC
aku mas lokalitu Soviet ? nech skusim...
aku mas lokalitu Soviet ? nech skusim...