Linux a vaše pracovné prostredie - plocha, temy, widgety
-
berynatorko
Medium Expert
Linux a vaše pracovné prostredie - plocha, temy, widgety
Zaujimalo by ma, ako si upravujete vase linuxove prostredie - windows manager, widgety, pomocne aplikacie
Ja napriklad pouzivam gnome, dolny panel som zrusil, window switcher pridany do horneho panelu, pridana ikonka pre rychle killnutie aplikacie, pridany spustac prikazu na vypnutie zbytocnych veci pre setrenie baterkou, pridany spustac pre opatovne spustenie danych veci.
na rychle vyhladavanie zaindexovanych suborov a spustanie aplikacii pouzivam gnome-do. Na extra dock pouzivam Docky.
na gesta mysi pouziva easystroke. poznamky cez easystroke. samozrejme spusteny compiz.
Prida sa niekto kym sa mozeme nechat inspirovat?
Ja napriklad pouzivam gnome, dolny panel som zrusil, window switcher pridany do horneho panelu, pridana ikonka pre rychle killnutie aplikacie, pridany spustac prikazu na vypnutie zbytocnych veci pre setrenie baterkou, pridany spustac pre opatovne spustenie danych veci.
na rychle vyhladavanie zaindexovanych suborov a spustanie aplikacii pouzivam gnome-do. Na extra dock pouzivam Docky.
na gesta mysi pouziva easystroke. poznamky cez easystroke. samozrejme spusteny compiz.
Prida sa niekto kym sa mozeme nechat inspirovat?
Re: Linux a vaše pracovné prostredie - plocha, temy, widgety
Pridaný docky,google gadgets, zmazaná spodná lišta a horná presunutá dole. 
Spodná lišta zrušená, nahradená Avant Windows Manager a taktiež Google Gadgets 
no trocha z KDE nestihol som 4.6 co som mal nahodenu, "stabilita priorita"
Hlavne conky , bez toho sa neda zit.
Hlavne conky , bez toho sa neda zit.
nic extra iba Cairo-dock, Screenlets a Yakuake co je premna zaklad pohodlnej prace http://www.hojko.com/post1594498.html#p1594498
-
berynatorko
Medium Expert
dakujem to yakuoke poskusam:)Shano napísal:nic extra iba Cairo-dock, Screenlets a Yakuake co je premna zaklad pohodlnej prace http://www.hojko.com/post1594498.html#p1594498
mne to stačí takto, keďže linux mám na netbooku, viac mi netreba 
Moc sa mi to páčirelativny napísal:mne to stačí takto, keďže linux mám na netbooku, viac mi netreba
Mám to nahodené na netbooku, na ktorom často pracujem na dvoch rôznych miestach (okrem toho doma).
Zástupcovia na panely: Audacious, Chrome --- rýchly spúšťač pre Office, automatický štart pre Pidgin, nastavenie obrazoviek pretože doma si pripájam veľký monitor.
Pozadia mávam väčšinou black theme, aby mi to večer neťahalo oči.
Zástupcovia na panely: Audacious, Chrome --- rýchly spúšťač pre Office, automatický štart pre Pidgin, nastavenie obrazoviek pretože doma si pripájam veľký monitor.
Pozadia mávam väčšinou black theme, aby mi to večer neťahalo oči.
archlinux + openbox...som minimalista 
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2012, 12:54)
Dalsi moj vytvor
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2012, 12:54)
Dalsi moj vytvor
Pekne to si skúsim aj ja.