Čo nové by ste privítali na fóre?
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co by ste privitali nove na fore
kinjeril: 1x? Pokiaľ sa dobre pamätám, tak MMartin menil nick 2x. Najprv mal MMartin potom mal Spotený programátor a teraz má znovu Mmartin.
a co taky Denize->Nyssow->OrangeSn0w->Nyssow? 
-
lekoklatik
VIP
No proste chcel tým povedať že nie každý deň ako ponožky.
Veď nehaňte ho chudáka
Veď nehaňte ho chudáka
-
DeJF
Addict
Ja som si raz chcel zmenit ale nezmenili mi ho,no do témy o zmene nickov to pripísali
. Ale som spokojný,viac mi to vyhovuje tak ako je.
http://www.hojko.com/zmena-nickov-t24697.html
http://www.hojko.com/zmena-nickov-t24697.html
-
hojko
Site Admin
Bol aktualizovany Tapatalk, takze ak by mal niekto problemy, tak piste prosim sem.
privital by som farebne odlisenie mnou zalozenych tem 
mas ich 6, to by si mohol zvladnut utriedit 
-
Silmer
Darca
z tych siestich je iba 1 kde sa nieco pisalo za posledne 2 mesiace a tu temu si zalozil vcera k tomu., takze je to aj pre teba uplna zbytocnost.
-
Peter_Retep
VIP
ja by som privital keby bol v ponuke smajl v style TROLLA
Problem? 
zle ste ma pochopili, nechcem aby kazda tema mala inu farbu. Myslel som to tak ze ked otvorim forum hladam tak sa mi tam moja tema ukaze napr. cervenym fontom.
-
audiotrack
VIP
to je podľa mňa dosť zbytočnosť
-
hrban
Addict
keď vám nejaký ''inteligent'' zmaže post, mohol by poslať správu s dôvodom alebo urobiť niečo aby som vedel prečo to bolo zmazané alebo ako som porušil pravidlá 
-
t0m4s3
Admin
A ty nam na oplatku posles 50E za kazde hlasenie s dovodom, ano?
-
hrban
Addict
s prepáčením ale takéto správanie si vyprosím, ja už mám na tomto fóre svoje odbité, a tú karmu čo mám, mám nie za to, že spamujem niekde vo voľnej diskusií, ale za to, že to pomáham riešiť problémy všeho druhu. Ako nebyť tu nás čo tu pomáhajú riešiť problémy s PC (dalo by sa to spočítať na na detskom počítadle koľko nás tu takých je) tak toto fórum bohvie kde by bolo....fórum nieje len o modoch, adminoch, etc ale hlavne o ľuďoch čo sem chodia a oni sem nechodia preto, aby ste im vy mazali posty a ešte sa správali ako tí čo majú moc a my sme nič ....
Je jasne, ze forum je hlavne o ludoch, ale keby si vedel kolko prispevkov sa tu denne vymaze, tak by si t0m4s3ho reakciu pochopil. Ide aj o to, ze ak sa niekde rozbehne OT diskusia, tak sa mazu aj reakcie na povodny OT prispevok a vypisovat kazdemu dovod by bolo o hubu, nehovoriac o tom, keby si to kazdy chcel vydiskutovat s moderatorom cez SS.
Su tu rozne individua, ktore su schopne hadat sa dalsiu polhodinu cez SS len aby si dokazali, ze im bolo ukrivdene, atd.
Cize ak bol tovj prispevok zmazany, tak to nebolo bezdovodne a zaroven to neznamena, ze si nim aj porusil pravidla, mozno si len nevedomky reagoval na OT, je to dost individualne.
Su tu rozne individua, ktore su schopne hadat sa dalsiu polhodinu cez SS len aby si dokazali, ze im bolo ukrivdene, atd.
Cize ak bol tovj prispevok zmazany, tak to nebolo bezdovodne a zaroven to neznamena, ze si nim aj porusil pravidla, mozno si len nevedomky reagoval na OT, je to dost individualne.
Kedze mas, podla tvojich vlastnych slov, cosi odbite, tak by si mal vediet, ze takto sa posty mazu na dennej baze.
Keby mame pisat kazdemu jednemu dovod zmazania, tak 75% casu na fore stravime nezmyselnym vypisovanim hovadin.
No a kedze mas na tomto fore uz svoje odbite, tak by si sa nemusel citit az tak urazeny za to, ze ti nejaky mod zmazol post. Takych este bude a to nielen v tvojom pripade.
Post bol zmazany, lebo tak mod usudil. Kedze si vyznamne neporusil ziadne pravidlo, nebolo ti nic posielane.
Keby mame pisat kazdemu jednemu dovod zmazania, tak 75% casu na fore stravime nezmyselnym vypisovanim hovadin.
No a kedze mas na tomto fore uz svoje odbite, tak by si sa nemusel citit az tak urazeny za to, ze ti nejaky mod zmazol post. Takych este bude a to nielen v tvojom pripade.
Post bol zmazany, lebo tak mod usudil. Kedze si vyznamne neporusil ziadne pravidlo, nebolo ti nic posielane.
-
hrban
Addict
dobre beriem s5, nevedel som koľko toho mažete, ale išlo o to, že som neporušil vôbec žiadne pravidlo a kto už premazáva sekciu vtipné weby na fóre....a z dôvodu, že to asi modovi/adminovi.... to nepríde vtipné
a teraz a keďže toto celé je OT tak sa to kľudne môže zmazať a dajte mi aj ban na 12 hod ak je to nutné, aj tak idem do roboty a prídem naspäť o cca 12 hodín
a teraz a keďže toto celé je OT tak sa to kľudne môže zmazať a dajte mi aj ban na 12 hod ak je to nutné, aj tak idem do roboty a prídem naspäť o cca 12 hodín
Vo vtipoch sa mazu iba duplicitne prispevky. Co sa tyka vtipnych webov, tak asi myslis svoju reakciu na blue waffle od pc-mana a tam ma kinjeril pravdu. Zadanie vyhladavania do google nema s vtipnym webom nic spolocne a ked chcel pc-man ukazat blue waffle, tak mal pouzit bud stranku bluewaffle.net (s patricnym komentarom aby to bolo vtipne) alebo tento obrazok:
-
Scorpion90
King
Pravda je niekde uprostred. Zmazanie prispevku userovi s urcitym renome by sa mohlo oznamovat aspon strucne, popripade ho aspon upozornit. Na rozdiel od spamerov ci trollov s par prispevkami, kt. chodia na forum iba prudit a ich pridana hodnota je nulova. V tomto pripade nikomu neublizi neupozornenie na zmazanie.
-
lekoklatik
VIP
scorpion to je asi ešte horšie.
V takomto prípade bude mod nútený
zvážiť čo je blbosť totálna a čo nie.
Niekedy to nie je také jasné
+
by sa cítili niektorí užívatelia poškodení.
Je to dobre ako to je, veď je to tak
uź niekoľko rokov.
V takomto prípade bude mod nútený
zvážiť čo je blbosť totálna a čo nie.
Niekedy to nie je také jasné
+
by sa cítili niektorí užívatelia poškodení.
Je to dobre ako to je, veď je to tak
uź niekoľko rokov.