orange 70 SMS

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
rainbow
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

orange 70 SMS

Príspevok od používateľa rainbow »

Ahojte, mám paušál v Orange a mám k nemu aj ten program 70 sms a mms do všetkých sietí. Problém je v tom, že som v roamingu a keď pošlem sms na slovenské číslo tak mi ju aj tak zaúčtuje. Keď som na slovensku tak to funguje. Niekto mi vravel, že zo zahraničia sa to vzťahuje iba na mms. Máte to niekto odskúšané? Alebo viete ako to teda je? Cez internet som si pozerala spotrebu a mám tam nejaké euro navyše za poslané správy, a stále mi píšeš že 70 voľných
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: orange 70 SMS

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

no ak si im nespominala že chceš tých 70 SMS a MMS odosielať zo zahraničia..myslím že sa ti ani jedna z tých 70 neodráta a naučtuju sa ti navyše dalšie €€€
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

To je nejaká hlúposť, píše sa tam že do všetkých slovenských sietí. O tom že musím byť ja alebo príjemca v domácej sieti sa nič nikde nespomína, ani len malými písmenkami. A pýtala som sa ho či to platí aj keď som v zahraničí, a myslím že aj on bol jeden z tých čo mi povedali že zo zahraničia len na mms. No dobre, skúsim poslať mms a podám report.
A ešte by ma zaujímalo či je jedno či pošlem 70 sms alebo 70 mms alebo je to nejak podelené?
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

ten počet by mal byť jedno....a tým padom ak to nieje nikde spomenute máš aspon argument pri nezaplatení nedoplatku ..rozumieš..no ale musíš to sama vyskúšať ale som si istý že SMS neráta k paušalovim SMS..a MMS som nikdy neposlal tak neviem..bol so mv len v CZ7 pred par mesiacmia mam tiež 90SMS a MMS a došlo mi po nejakých 10 SMS dosť suma navyše..a z SMS mi z 90 neubudlo..
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Je to síce už niekoľko mesiacov, ale ak by to niekoho zaujímalo, tak zo zahraničia sa to fakt vzťahuje iba na MMS. SMS správy sa platia navyše a neodrátavajú z toho balíka. MMS správy sa síce zaúčtuju a v spotrebe vám vyskočí suma navyše, no po pár dňoch sa táto suma zase ztiahne dole
Napísať odpoveď