Nový bazár
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nový bazár
Akékoľvek pripomienky k novému bazáru hláste prosím do tejto témy.
-
MuKkY
Star
Re: Nový bazár
skusam nahodit inzerat :
sekcia nabytok
prefix : darujem,
a stale odomna pyta "zadajte sumu" aj ked dam 0 alebo zadarmo, proste musim dat vacsie cislo ako 0
da sa stym nieco spravit ? vdaka
-- ale inak super zmena
--
sekcia nabytok
prefix : darujem,
a stale odomna pyta "zadajte sumu" aj ked dam 0 alebo zadarmo, proste musim dat vacsie cislo ako 0
da sa stym nieco spravit ? vdaka
-- ale inak super zmena
-
audiotrack
VIP
ďakujeme za postreh, je to opravené. Pri prefixe D (darujem) je akceptovaná aj nula prípadne nevyplnená cena. V ostatných prípadoch treba zadať sumu.
Tvoje dva inzeráty kde daruješ som ti upravil
Tvoje dva inzeráty kde daruješ som ti upravil
-
DeJF
Addict
Čo tak pridať kategoriu pre počitačove hry ?
-
audiotrack
VIP
kategorie budeme zrejme riešiť keď sa bazár zabehne. Budeme tak vidieť ktoré treba rozdeliť, čo pridať prípadne čo je nevyužívané a môže sa zrušiť alebo spojiť viacero do jednej. Zatiaľ kľudne dávaj hry do softvéru, ak niekedy pribudne kategoria hry tak ti inzeráty presunieme 
Re: Upozornenie: Zmena bazáru a pridávaniu inzerátov
a budu sa tam dat normalne pisat odpovede ako u starych alebo ta odpoved dojde len predavajucemu/kupujucemu?
1. Zákaz predaja a výmeny ....... , nepredajného tovaru (dvd a cd prílohy k časopisom..)
Nejak som to nepochopil , prečo by sa to nemohlo predávať. Však si napríklad počítačové časopisy s CD alebo DVD normálne kupujem , tak prečo by som ich nemohol aj predať ?
-----------------------------------------------------------------------------------
Pri tej položke CENA môžem napísať aj písmená Dohodou alebo musím zadať nejaké číslo ?
-----------------------------------------------------------------------------------
A do toho nového bazáru by bolo dobré pridať odkazy na Whitelist, Blacklist a Predaj účtov - najlepšie hneď na vrchu a možno aj farebne odlíšiť minimálne tie dva odkazy WL a BL.
Nejak som to nepochopil , prečo by sa to nemohlo predávať. Však si napríklad počítačové časopisy s CD alebo DVD normálne kupujem , tak prečo by som ich nemohol aj predať ?
Pri tej položke CENA môžem napísať aj písmená Dohodou alebo musím zadať nejaké číslo ?
A do toho nového bazáru by bolo dobré pridať odkazy na Whitelist, Blacklist a Predaj účtov - najlepšie hneď na vrchu a možno aj farebne odlíšiť minimálne tie dva odkazy WL a BL.
-
hojko
Site Admin
Son-Goku: Vsak predsa sa daju pisat komentare k inzeratom, ci nie??? Je mozne, ze nie su nastavene prava, takze ak to nejde, tak daj vediet a nastavim to.
ramaya: Tie CD/DVD este premyslime a mozno upravime. Cena je audiotrackova vec, takze sa treba skusit obratit na neho, nepoznam ten script tak ako on. Odkazy na WL a BL su v pravidlach pre kupujuceho, ak ma pamat neklame, moze sa to vsak este upravit a dat to viditelne pre kazdeho aj s predajom uctov.
ramaya: Tie CD/DVD este premyslime a mozno upravime. Cena je audiotrackova vec, takze sa treba skusit obratit na neho, nepoznam ten script tak ako on. Odkazy na WL a BL su v pravidlach pre kupujuceho, ak ma pamat neklame, moze sa to vsak este upravit a dat to viditelne pre kazdeho aj s predajom uctov.
-
Silmer
Darca
Ja som to pochopil tak ze nemozes predavat CD a DVD samostatne, ktore su ako prilohy k casopisom. Ty si nekupujes iba CD a DVD , ty si kupujes CD a DVD spolu s casopisom. Jedno bez druheho si nekupis v normalnom obchode (iba ak by si si kupil cisto casopis)..a tusim je to aj na tych CD a DVD napisane ze to je samostatne nepredajne.
Takze podla mna by to tak malo ostat pokial to nepredavas aj s casopisom
Takze podla mna by to tak malo ostat pokial to nepredavas aj s casopisom
-
Sphinx
Addict
Re: Upozornenie: Zmena bazáru a pridávania inzerátov
s tym WL/BL by bolo veru dobre keby sa to hned ako uzivatel zada inzerat da sa mu to ako podpis alebo priamo k menu nejaka znacka bolo by to super urychlenie a hned by clovek vedel s kym ma docinenia .. ako pozeram tak pribudli aj nove kategorie co je fajn ale uz sa to bude podobat na komercnu inzerciu este pridajte nejake kupony na TOP ovanie a je to jasne 
ako sa prekliknem na bazar?? ten novy? lebo ked idem klasicky tak som na starom musim upravit url aby som bol na novom.. da sa preniest databaza do noveho? a uplne odstranit stary?
ako sa prekliknem na bazar?? ten novy? lebo ked idem klasicky tak som na starom musim upravit url aby som bol na novom.. da sa preniest databaza do noveho? a uplne odstranit stary?
Odkaz na novy bazar je hore v menu. Stary by sa dal z casti preniest, ale aj tak by bola potrebna rucna kontrola, kedze sa vyplna aj polozka s cenou a to si kazdy zadava po svojom, rovnako by bolo potrebne inzeraty roztriedit podla kategorii. Ale myslim si, ze ak niekto nieco predava a je to stale aktualne, tak tych par minut svojho casu na prepisanie rad obetuje 
-
Sphinx
Addict
aha dik nevsimol som si to tam
slepota pol zivota.. chcelo by to zvacsit alebo zvyraznit aby to udrelo do oka hned lebo myslim ze bude viac slepich ludi ako ja 
-
audiotrack
VIP
ramaya: tie cd a dvd prílohy boli zodpovedané, nemôžeš ich predávať samostatne. Na tých nosičoch je to aj spomenuté. Možno by bolo dobré do tých pravidiel to "samostatne nepredajných" aj napísať. Samozrejme s časopisom to predať môžeš. Čo sa týka ceny, dá sa zadať iba číslo. Jedinou výnimkou je prefix D (darujem) kedy nemusíš vyplniť žiadnu cenu alebo môžeš dať nula. Takže ak predávaš niečo dohodou, napíš orientačnú cenu na ktorej by si sa chcel dohadovať a potom v popise inzerátu spomeň že cena nie je záväzná, a po dohode si ochotný ju upraviť
Sphinx: pridanie že je whiteliste alebo blackliste rovno do profilu nie je také jednoduché, keďže tento zoznam nie je nikde v db ale iba v tom príspevku. Musel by sa komplet prerobiť systém na WL / BL a to takým štýlom, že by k tomu bola nejaká administrácia a pridávalo sa to do db kto kedy, kým bol navrhnutý, koľko má návrhov a podobne.. A to už radšej spravím hodnotenie každého predávajúceho zvlášť a celý WL/BL zrušiť. Len to je hudba vzdialenejšej budúcnosti, nakoľko teraz moc času nemám. Zatiaľ musia stačiť tie dve témy. V pravidlách sú na ne linky
čo sa týka topovania (prémium inzeráty a podobne), o tom sme sa ešte nejak konkrétnejšie nebavili iba padla zmienka. Najprv treba doladiť iné detaily, ale bazár na to je predpripravený.
Sphinx: pridanie že je whiteliste alebo blackliste rovno do profilu nie je také jednoduché, keďže tento zoznam nie je nikde v db ale iba v tom príspevku. Musel by sa komplet prerobiť systém na WL / BL a to takým štýlom, že by k tomu bola nejaká administrácia a pridávalo sa to do db kto kedy, kým bol navrhnutý, koľko má návrhov a podobne.. A to už radšej spravím hodnotenie každého predávajúceho zvlášť a celý WL/BL zrušiť. Len to je hudba vzdialenejšej budúcnosti, nakoľko teraz moc času nemám. Zatiaľ musia stačiť tie dve témy. V pravidlách sú na ne linky
čo sa týka topovania (prémium inzeráty a podobne), o tom sme sa ešte nejak konkrétnejšie nebavili iba padla zmienka. Najprv treba doladiť iné detaily, ale bazár na to je predpripravený.
audiotrack - bolo by mozne pridat odkaz na bazar do fora, na hlavnu stranku tak ako to bolo v starom bazari?
ide mi hlavne o to, ze ked si niekto otvori nejaky inzerat, aby sa nemusel vracat cez Spet v prehliadaci, alebo klikat na odkaz v hl. menu
ps: taktiez by potesilo, keby sa v nahladoch inzeratov na hl. stranke bazaru zobrazoval pocet reakcii na dany inzerat (a nielen Zobrazene)
myslim toto podla screenov:
ide mi hlavne o to, ze ked si niekto otvori nejaky inzerat, aby sa nemusel vracat cez Spet v prehliadaci, alebo klikat na odkaz v hl. menu
ps: taktiez by potesilo, keby sa v nahladoch inzeratov na hl. stranke bazaru zobrazoval pocet reakcii na dany inzerat (a nielen Zobrazene)
myslim toto podla screenov:
-
Cyrus666
Light Professional
preco musim pridat sumu? to je kvalitna pi*ov***, hlavne ked chcem ja nieco kupit a nemam ani paru, dajte tam moznost dohodou
-
audiotrack
VIP
daj informačnú sumu okolo ktorej sa chceš dohadovať, a v popise napíš že dohodou
Ocenujem prepracovane menu, dobre odvedena robota, urcite to nebolo na par minut prace
Dobre by ale bolo, ak by ste pridali integraciu WL, BL, teda aspon moznost zaskrknutia pritomnosti vo WL s priamym odkazom na temu, aby si to dotycny zaujemca pripadne mohol overit sam. Trosku od veci su ale ostatne kategorie, mohlo to naozaj zostat iba pri IT/technike/SW/PC atd..
Cyrus666: Napíš orientačnú sumu a zaňu do zátvorky dohodou.
Kód: Vybrať všetko
15 (dohodou)Upozornenie: Zmena bazáru a pridávania inzerátov
Icefire nie sme na pc.sk... Ostatne kategorie urcite privita vacsina uzivatelov, napr hodinky, oblecenie atd
A nie sme ani na komercnom inzertnom portale, ze?